35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kometa, ale u Cie to wszytko jest pod reka- wysylasz chlopa do apteki i masz.. U mnie trzeba sie udac do lekarza po recepte (lub wiedziec jeszcze jaki jest dobry tego odpowiedznik w danym jezyku)..
ale jak chcesz to Ci puszcze na priva.. tylko to bedzie z perspektywy obczyzny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 19:00
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeszcze nie zmieniliśmy tej futryny...Sabina wrote:Wacia to lustro jest w tej łazience gdzie zmienialiscie futryny?
Przynajmniej kupisz sobie nowe, tamto po prostu chciało na emeryturę
nie mam odwagi
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Wykonane. Tylko teraz boję się tam zajrzeć.
Aasiula, anna maria, paszczakin, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Bozia3, Parka, Zofia8, moremi, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Wykonane. Tylko teraz boję się tam zajrzeć.
nooooo! my tu czekamy
daj logina , ja zajrze!
Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Kometa, ale ty sie lepiej pytaj tych co juz dzieci maja.. bo skad wiadomo, ze mam wszytko, to sie dopiero potem okaze..
mam od 1 do 6, w butle i smoki nie inwestowalam, zobaczymy co bedzie z tym nieszczesnym karmieniem cyckiem..
z gadzetow mam tylko podgrzewacz/sterylizator przenosny (do auta mozna tez), to co kiedys na forum mocno przedyskutowalysmy w kontekscie posiadania swojego/szukania mikrofalowki na stacjach..
do tego jeszcze:
wozek,
pampersy,
wanienke z termometrem,
akcesoria pielegnacyjne (znowu przepasc cenowa PL-BE, teraz tego nie potrzebuje, ale korzystalam z transportu),
bluzki do karmienia (pokazywalam)
i art higieniczne do porodu (zamowione niepotrzebnie, bo ponoc daja, lekarz mi wczoraj powiedzial)
i tyle..
hej dziołchy
jaa tak tylko mam uwage co do akcesoriów pielęgnacyjnych
z doświadczenia wiem ze naljepiej dzieciak koąpie sie w samej wodzie,zero płynów ,nawilzaczy,no moze ja k dziecko juz starsze i sie strasznie posrało to mydło aleppo ,a jak musimy juz nawilżyc to olejek spozywczy migdałowy naprzykład,no do zapusrowania jesli trzeba kartoflanka,a jak pupa strasznie odparzona do sudocrem
i dowidzenia,po co więcej
i problemu ze skladami nie ma,bo wsio natural
ComeToMeBaby, Krakonka, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Kometa, skasowalam liste apteczna w pizdu jako "wykonana".. Ale jak przejrzysz forum od wrzesnia 2014, to tam beda te nasze dyskusje, co warto, a czego nie

Niemniej moge Ci pospisywac co zakupilam, bo mam to w jednym pudełku.. Jak rozumiem, nie jest to Ci na gwalt potrzebne, wiec teraz nie bede tego robic
Aasiula, ComeToMeBaby, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Wynik 4,63 czyli coś się może wykluwało ale nic z tego nie będzie.
hmm, hmm.. jak ja nie lubie niejednoznacznych wynikow!
i co teraz- moze byc, ze to taka super nowa ciaza tez?
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny