35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kometa, ale u Cie to wszytko jest pod reka- wysylasz chlopa do apteki i masz.. U mnie trzeba sie udac do lekarza po recepte (lub wiedziec jeszcze jaki jest dobry tego odpowiedznik w danym jezyku)..
ale jak chcesz to Ci puszcze na priva.. tylko to bedzie z perspektywy obczyznyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 19:00
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wacia to lustro jest w tej łazience gdzie zmienialiscie futryny?
Przynajmniej kupisz sobie nowe, tamto po prostu chciało na emeryturę
nie mam odwagiComeToMeBaby, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Kometa, ale ty sie lepiej pytaj tych co juz dzieci maja.. bo skad wiadomo, ze mam wszytko, to sie dopiero potem okaze..
mam od 1 do 6, w butle i smoki nie inwestowalam, zobaczymy co bedzie z tym nieszczesnym karmieniem cyckiem..
z gadzetow mam tylko podgrzewacz/sterylizator przenosny (do auta mozna tez), to co kiedys na forum mocno przedyskutowalysmy w kontekscie posiadania swojego/szukania mikrofalowki na stacjach..
do tego jeszcze:
wozek,
pampersy,
wanienke z termometrem,
akcesoria pielegnacyjne (znowu przepasc cenowa PL-BE, teraz tego nie potrzebuje, ale korzystalam z transportu),
bluzki do karmienia (pokazywalam)
i art higieniczne do porodu (zamowione niepotrzebnie, bo ponoc daja, lekarz mi wczoraj powiedzial)
i tyle..
hej dziołchy
jaa tak tylko mam uwage co do akcesoriów pielęgnacyjnych
z doświadczenia wiem ze naljepiej dzieciak koąpie sie w samej wodzie,zero płynów ,nawilzaczy,no moze ja k dziecko juz starsze i sie strasznie posrało to mydło aleppo ,a jak musimy juz nawilżyc to olejek spozywczy migdałowy naprzykład,no do zapusrowania jesli trzeba kartoflanka,a jak pupa strasznie odparzona do sudocrem
i dowidzenia,po co więcej
i problemu ze skladami nie ma,bo wsio naturalComeToMeBaby, Krakonka, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Kometa, skasowalam liste apteczna w pizdu jako "wykonana".. Ale jak przejrzysz forum od wrzesnia 2014, to tam beda te nasze dyskusje, co warto, a czego nie
Niemniej moge Ci pospisywac co zakupilam, bo mam to w jednym pudełku.. Jak rozumiem, nie jest to Ci na gwalt potrzebne, wiec teraz nie bede tego robicAasiula, ComeToMeBaby, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Wynik 4,63 czyli coś się może wykluwało ale nic z tego nie będzie.
hmm, hmm.. jak ja nie lubie niejednoznacznych wynikow!
i co teraz- moze byc, ze to taka super nowa ciaza tez?Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny