35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a i jeszcze jakies pierdoly pozamawialam- lyzeczki i miseczki na pozniej, ale to nie potrzeba dla noworoda..
pieluchy tetrowe tez mam do wycierania pawii..
i pusur mi gabke-podklad do kapieli polecil, zeby dziecie nie slizgalo sie w wannie
bujaki i maty edukacujne dostalam- wiec nie kupowalam..
faken, przypomnialo mi sie zapasach na strychu.. oki, mam tego troche wiecej niz sklad na przewijaku..
i koniecznie czerwony recznik.. ale to juz "moja magia"Aasiula, ania.g, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Otworzyłam wino, cierpliwość mi się kończy. Na razie tylko stoi w kieliszku bo jak tam siedzi jakiś kinder surprise to nie chcę go upić.
ej no, na tym etapie to jeszcze mozesz przecie nawet.. ja celebrowalam pozytywna bete cudnym BaroloAasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Megan - najlepszego! Niech ci sie spełnia marzenia!
Kaptamiło mi
Paszcza ja do wanienki władalam tetrę, J sie nie ślizgał a przynajmniej mogłam ja pózniej wyprać. I jeden gadżet mniej
Z kosmetyków na początek to plecam cos w stylu oliatum i nie szaleć na początku z ilością np chustek czy pieluch. Nam wyszło ze J uczuliły huggisy.ComeToMeBaby, kapturnica, megan8 lubią tę wiadomość
-
Kometa, ale tu bardziej chodzi o moj spokoj, niz dobro dziecia.. Bo wiesz, od biedy to ja wszytsko na miejscu tez tu dostane.. 5 razy drozsze i niedokladnie takie jakie bym chciala, ale jest.. Niemniej mi wybranie "rozka" zajelo kilka tygodni, bo nie lubie tej pwszechnej dzieciecej stylistyki z tysiacem kolorow w jednym.. Ten brazowy jakos cudem wygooglalam i byl dla mnie idealny z wygladu, ale moze to i lepiej, ze go nie bylo, z jasnoniebieskiego pawia mozna zetrzec i nie bedzie mocno widac
Ja po prostu planuje wdupiemanie na kwiecien.. Slonce, ogrod i nicnierobienie.. No, ewentulanie moge krzaczki przytrymowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 18:47
Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Megan - najlepszego! Niech ci sie spełnia marzenia!
Kaptamiło mi
Paszcza ja do wanienki władalam tetrę, J sie nie ślizgał a przynajmniej mogłam ja pózniej wyprać. I jeden gadżet mniej
Z kosmetyków na początek to plecam cos w stylu oliatum i nie szaleć na początku z ilością np chustek czy pieluch. Nam wyszło ze J uczuliły huggisy.
aaaaa, chustek do tylka nie mam! zapisane, dzieki Natka.. Oliatum- nie wiem co to jest (wygooglam), kosmetyki na start dostalam od kolezanki, ktora ma taka faze na sklad kosmetykow jak ja na sklad jedzenia, wiec ufam, ze bedzie dobrze.. Poza tym nas w szpitalu podobno zasypuja probkami w ilosciach sporych..ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kometa, w necie list niezbednikow dzieciowych i okołoporodowych jest mnóstwo, nie martw sie
przygotujesz sie idealnie
tak zrobię.
ufff.... człowiek jeszcze daleko od zacionżenia a już takie stresy.... -
paszczakin wrote:aaaaa, chustek do tylka nie mam! zapisane, dzieki Natka.. Oliatum- nie wiem co to jest (wygooglam), kosmetyki na start dostalam od kolezanki, ktora ma taka faze na sklad kosmetykow jak ja na sklad jedzenia, wiec ufam, ze bedzie dobrze.. Poza tym nas w szpitalu podobno zasypuja probkami w ilosciach sporych..
-
Aasiula wrote:a sol fizjologiczna i cos do pepka masz?
mam, liste apteczna mi Pusur, Iwcia i Bozia zrobilymam jakas masc na pepek, ktora tez moze byc (au, au, wypieram ta wizje) na styrane sutki uzyteczna.. ale nie pamietam jak sie nazywa..
Niemniej takie rzeczy to tez w szpitalu daja..
O i mam jakie tantum costam na piczkinsa z tej polskiej aptecznej dostawy, musze to tez zabrac do szpitala, tylko trzeba doczytac do czego to bylo..Bosz, wiecej tego, niz myslalam..
ania.g, Aasiula, Mega, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość