35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Wiem. Ale jak dziecko choruje to się wszystkiego odechciewa.
Teraz to jestem zła na ojców. Chciałam żeby Młoda została w domu do piątku, to poczuli się nią strasznie zmęczeni i musiałam ja dac do przedszkola. A mówiłam, że to za wcześniemoze uda ci sie w weekend mloda podkurowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 17:35
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeee, Asiula, to nie odchodze od kompa!
Megan sto lat!
Duska, lez na miekkim, ksiazke tez w miekkiej oprawie wez
Arwena, trzymam kciuki!Aasiula, Sabina, kapturnica, macduska, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:żart ?!
one som czujne jak wszki udajOM ze ich nie ma a jak jakis news jest to zlatuja sie .Normalnie jak czarownice ze mna łacznie hyhyhyhy
Mega, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, Mango, macduska, Arwena, Parka lubią tę wiadomość
-
Arwena nie załamuj sie z praca, ja tez byłam podlamana ale sie udalo, bedzie dobrze. Bedziesz powtarzać te badania jeszcze?
Aasiula, Sabina, kapturnica, macduska, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Paszcza wstawisz aktualna fotke ? obiecałaś
plisss
obiecalam, ze wstawie w weekend, jeszcze nie weekend.. wiesz, musze sie wylansowac do foty, a teraz mi sie nie chce..
poza tym jestes maupa z tym testem, ja tu latwowierna, naiwna, tak zostalam wpuszczona, wiec tym bardziej Ci foty teraz nie zrobie! o!Sabina, ania.g, Aasiula, gretka, kapturnica, macduska, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabinka, zdrowka dla corki- u nas tez zonowu co drugi to kaszle w pociagu, ta pogoda taka durna- raz cieplo, raz zimno, ludzie sie rozbieraja, przeziebiaja a potem jeden drugiego zaraza..
Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:obiecalam, ze wstawie w weekend, jeszcze nie weekend.. wiesz, musze sie wylansowac do foty, a teraz mi sie nie chce..
poza tym jestes maupa z tym testem, ja tu latwowierna, naiwna, tak zostalam wpuszczona, wiec tym bardziej Ci foty teraz nie zrobie! o!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 17:52
Aasiula, Mega, gretka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:obiecalam, ze wstawie w weekend, jeszcze nie weekend.. wiesz, musze sie wylansowac do foty, a teraz mi sie nie chce..
poza tym jestes maupa z tym testem, ja tu latwowierna, naiwna, tak zostalam wpuszczona, wiec tym bardziej Ci foty teraz nie zrobie! o!paszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przyszla moja ostatnia dostawa z Polszy dla kartofla.. kupilam taki zestaw- posciel, rozek i ochraniacz na szczebelki lozeczka.. I tak patrzylam na to jak ladnie zlozone w opakowaniu i myslalam, zeby Was zapytac, czy musze to prac, bo takie ladnie wyprasowane jest..
a ja ne znosze prasowac, posciel oddaje do magla, ale przeciez nie wymagluje becika..
ale jak wyjelam rzeczy z paki, to tak octem walnelo, ze juz w pralce siedza.. bluzki do karmienia to samo, ja nie wiem, czym oni te rzeczy farbuja, farbkami do jajek?
w kazdym razie- jak ogarne rzeczy z tej paki, to jestem 100% gotowa jesli chodzi o wyposazenie.. walnelam chyba rekord na forum- 6 tygodni przed porodem
i juz nic nie musze!ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, Mega, gosia7122, kapturnica, macduska, Bozia3, Parka, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:przyszla moja ostatnia dostawa z Polszy dla kartofla.. kupilam taki zestaw- posciel, rozek i ochraniacz na szczebelki lozeczka.. I tak patrzylam na to jak ladnie zlozone w opakowaniu i myslalam, zeby Was zapytac, czy musze to prac, bo takie ladnie wyprasowane jest..
a ja ne znosze prasowac, posciel oddaje do magla, ale przeciez nie wymagluje becika..
ale jak wyjelam rzeczy z paki, to tak octem walnelo, ze juz w pralce siedza.. bluzki do karmienia to samo, ja nie wiem, czym oni te rzeczy farbuja, farbkami do jajek?
w kazdym razie- jak ogarne rzeczy z tej paki, to jestem 100% gotowa jesli chodzi o wyposazenie.. walnelam chyba rekord na forum- 6 tygodni przed porodem
i juz nic nie musze!ComeToMeBaby lubi tę wiadomość