35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde przykro mi SabciaSabina wrote:Wiem. Ale jak dziecko choruje to się wszystkiego odechciewa.
Teraz to jestem zła na ojców. Chciałam żeby Młoda została w domu do piątku, to poczuli się nią strasznie zmęczeni i musiałam ja dac do przedszkola. A mówiłam, że to za wcześnie
moze uda ci sie w weekend mloda podkurowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 17:35
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeee, Asiula, to nie odchodze od kompa!
Megan sto lat!
Duska, lez na miekkim, ksiazke tez w miekkiej oprawie wez
Arwena, trzymam kciuki!
Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
no pewnieArwena wrote:żart ?!

one som czujne jak wszki udajOM ze ich nie ma a jak jakis news jest to zlatuja sie .Normalnie jak czarownice ze mna łacznie hyhyhyhy
Mega, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, kapturnica, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
Arwena nie załamuj sie z praca, ja tez byłam podlamana ale sie udalo, bedzie dobrze. Bedziesz powtarzać te badania jeszcze?
Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Paszcza wstawisz aktualna fotke ? obiecałaś
plisss 
obiecalam, ze wstawie w weekend, jeszcze nie weekend.. wiesz, musze sie wylansowac do foty, a teraz mi sie nie chce..
poza tym jestes maupa z tym testem, ja tu latwowierna, naiwna, tak zostalam wpuszczona, wiec tym bardziej Ci foty teraz nie zrobie! o!
nick nieaktualny, ania.g, Aasiula, gretka, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Sabinka, zdrowka dla corki- u nas tez zonowu co drugi to kaszle w pociagu, ta pogoda taka durna- raz cieplo, raz zimno, ludzie sie rozbieraja, przeziebiaja a potem jeden drugiego zaraza..
nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam pamiętalam że ona dopiero co po owulcepaszczakin wrote:obiecalam, ze wstawie w weekend, jeszcze nie weekend.. wiesz, musze sie wylansowac do foty, a teraz mi sie nie chce..
poza tym jestes maupa z tym testem, ja tu latwowierna, naiwna, tak zostalam wpuszczona, wiec tym bardziej Ci foty teraz nie zrobie! o!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 17:52
Aasiula, Mega, gretka lubią tę wiadomość
-
Paszczaaaaaapaszczakin wrote:obiecalam, ze wstawie w weekend, jeszcze nie weekend.. wiesz, musze sie wylansowac do foty, a teraz mi sie nie chce..
paszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przyszla moja ostatnia dostawa z Polszy dla kartofla.. kupilam taki zestaw- posciel, rozek i ochraniacz na szczebelki lozeczka.. I tak patrzylam na to jak ladnie zlozone w opakowaniu i myslalam, zeby Was zapytac, czy musze to prac, bo takie ladnie wyprasowane jest..
a ja ne znosze prasowac, posciel oddaje do magla, ale przeciez nie wymagluje becika..
ale jak wyjelam rzeczy z paki, to tak octem walnelo, ze juz w pralce siedza.. bluzki do karmienia to samo, ja nie wiem, czym oni te rzeczy farbuja, farbkami do jajek?
w kazdym razie- jak ogarne rzeczy z tej paki, to jestem 100% gotowa jesli chodzi o wyposazenie.. walnelam chyba rekord na forum- 6 tygodni przed porodem
i juz nic nie musze!
ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, gosia7122, kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, Parka, SolarPolar, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fajnie ze masz juz wszystko ,no prawie wszystko jeszcze tylko kartofelpaszczakin wrote:przyszla moja ostatnia dostawa z Polszy dla kartofla.. kupilam taki zestaw- posciel, rozek i ochraniacz na szczebelki lozeczka.. I tak patrzylam na to jak ladnie zlozone w opakowaniu i myslalam, zeby Was zapytac, czy musze to prac, bo takie ladnie wyprasowane jest..
a ja ne znosze prasowac, posciel oddaje do magla, ale przeciez nie wymagluje becika..
ale jak wyjelam rzeczy z paki, to tak octem walnelo, ze juz w pralce siedza.. bluzki do karmienia to samo, ja nie wiem, czym oni te rzeczy farbuja, farbkami do jajek?
w kazdym razie- jak ogarne rzeczy z tej paki, to jestem 100% gotowa jesli chodzi o wyposazenie.. walnelam chyba rekord na forum- 6 tygodni przed porodem
i juz nic nie musze!
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość