35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Caffe, jak zeby u Szymka? Adas ma juz 2 dolne. Wyszly jednoczesnie, teraz robi stemple na wszystkim co popadnie.
anna maria, Dziobak, Elfik, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:u nas nadal zero i nawet nie widać, żeby go coś denerwowało w sensie swędziały dziąsła
anna maria, caffe, Aasiula, Mega, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Hela tez szczerbataDziobak wrote:O! Myslalam, ze sie cos u was ruszylo. To rozumiem, ze mu ciagle miksujesz wszystko na gladka papke? Ja juz zaczelam troche miecha i ryby dodawac do sloiczkow, blenduje je troche grubiej i sobie ciamka. Pogryzc to jeszcze nie bardzo daje rade, ale juz zupelnie inaczej paszcza pracuje.
Dziobak, caffe, Elfik, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:O! Myslalam, ze sie cos u was ruszylo. To rozumiem, ze mu ciagle miksujesz wszystko na gladka papke? Ja juz zaczelam troche miecha i ryby dodawac do sloiczkow, blenduje je troche grubiej i sobie ciamka. Pogryzc to jeszcze nie bardzo daje rade, ale juz zupelnie inaczej paszcza pracuje.
moremi lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:jak mi polozna wysle linka jak Helcia nurkuje to tez wam pokaze ,a co chwale sie
super, ze mała tak sobie świetnie radzi w wodzie
anna maria, Aasiula, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Wiesz co szczerze nie wiem ,moj m mowi ze chlor tam jest.
anna maria, caffe, Elfik, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Dodatkowo chodzimy raz w tyg.na normalny basen i do Jacuzzi Helka uwielbia ja zreszta tezcaffe wrote:czekam z niecierpliwością i ogromną ciekawością
super, ze mała tak sobie świetnie radzi w wodzie
caffe, Dziobak, Elfik, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Nie miksuję mu na papkę. Teraz dostaje dania ze słoiczków, a to co jest do pogryzienia, to gryzie dziąsłami. Celowo nie daję mu już papek, zeby sobie odruch gryzienia wyrobił. Daje jakoś radę, ale wolałabym żeby chociaż jednego zęba miał to bym się tak nie martwiła. A tak, to trochę mnie to martwi.
caffe lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Normy zebowe sz szerokie jak wszystko inne. Zawsze mozecie zrobic rtg, zeby zobaczyc, czy zeby ida. Teraz sa takie male dawki promienowania, ze mozna i maluchom cyknac.
anna maria, Dziobak lubią tę wiadomość