35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElf super ze badania ok i to ze bedzie chlopak
Wacia mam isc 9 ale kurna czy znowu sie cos nie przesunie nie wiem
A po moim wczorajszym dziwnym plamieniu 5 godzinnym nie ma sladu
cuda i dziwy bo nigdy tak na ovu nie mialam , a sporo tego bylo
macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
No to ja na nocna zmianę dotarlam.
Dzisiaj mieliśmy pierwsza dłuższa wyprawę - w sumie 300 km w dwie strony. Testujemy twixy jak znoszą podróże, bo przecież my z ADHD nie potrafimy na tyłku usiedzieć. Zniesli to z godnościąza to wszyscy wróciliśmy tak wykończeni, ze cała czwórka padlismy na kanapie o 18 ej i dopiero o 22 ej obudził nas Max swoim ciamkaniem.
To tyle jeśli chodzi o moje fascynujące i pełne przygód zycie.
Ale ale, bardzo cieszą mnie wieści u Elfa, oraz to ze Sabiny dziec zdrowieje, oraz to ze Marta i caffe wróciły ze u Morki wszystko gites, ze Dziobak wraca do gry i wogle.
Nikogo na nocnym dyżurze? Nikogo?
Eh...
BranocWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 23:54
Sabina, Dziobak, macduska, caffe, moremi, kkisia, Mega, gretka, anna maria lubią tę wiadomość
-
Ja, ja jestem!
Same pozytywne wiadomości - to rozumiem.
A jak tak już wszystkie się chwalą to i ja. Wojtek ma juz dwie dolne jedynki.
Simba, Sabina, Aasiula, Dziobak, macduska, caffe, moremi, kapturnica, Bozia3, kkisia, Parka, Mega, gretka, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Ja, ja jestem!
Same pozytywne wiadomości - to rozumiem.
A jak tak już wszystkie się chwalą to i ja. Wojtek ma juz dwie dolne jedynki.
Mysza czy Ty na bieżąco czytasz jakies książki o tym co po kolei, czy tak raczej na żywioł?
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:O matko! Tak szybko dzieciom zeby wychodzą?
Mysza czy Ty na bieżąco czytasz jakies książki o tym co po kolei, czy tak raczej na żywioł?. Chłopaki wiedzą co po kolei mają robić. A dziewczyny to zapiywaly na strony bobovity i tam chyba było opisywane czego i kiedy spodziewać się w rozwoju dziecka
Czekam aż Młodej spadnie temp.kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka.1979 wrote:Witam się czort wie czy z rana już czy jeszcze w nocy. Natalka daje popalić bo jeszcze nie miałam możliwości położyć się spać.
Bry
U nas z rana to białe goowno było, ale wyszlo słońce, to pewnie szybko zniknieAasiula, Dziobak, Sabina, kapturnica, Simba, kkisia, Mega, gretka, anna maria lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ello o poranku. Mlody dal tak mi dzis popalic w nocy, ze az strach. Teraz lezy i gryzie moj zegarek, wiec mam 2 minuty dla siebie. Z tym spaniem to w ogole nie jest lepiej, sypia coraz krocej w dzien i gorzej w nocy. Wyspie ja sie kiedys jeszcze? Tja, tylko mi nie mowcie, ze w trumnie...
Milego dnia!Aasiula, Sabina, kapturnica, kkisia, Mega, caffe, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Czyli jednak odczarowywanie nie zdało egzaminu. Coś musialo pójść nie tak
Bry
U nas z rana to białe goowno było, ale wyszlo słońce, to pewnie szybko zniknie
Może gacie były za mało używane.Aasiula, moremi, kapturnica, Simba, kkisia, Mega, anna maria lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzien dobry
U mnie džisiaj sloneczko
Parka jak plan wykorzystania chorego chlopa ?
Parka wykorzystała swojego męża (chlop zdrowy, ale warunków nie mieli, bo dzieciaki lataly po domu, a oni nie mają żadnego pokoju zamykanego na klucz), a Mango ma chorego chłopa.Aasiula, Sabina, kapturnica, kkisia, macduska, Zofia8, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWitam
U nas wieści byle jakie, od rana leje, a dywany zostały na trzepaku, super
Córka dalej goraczkuje, jutro złapiemy mocz do badania. W weekend niestety u nas nie można zrobić badania
Tempke ma zajebista, ale ciąży brak. Siknelam, zobaczyłam jedną kreche, mogę spokojnie czekać @Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 08:17
Simba lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Coś pomyliłaś
Parka wykorzystała swojego męża (chlop zdrowy, ale warunków nie mieli, bo dzieciaki lataly po domu, a oni nie mają żadnego pokoju zamykanego na klucz), a Mango ma chorego chłopa.
Dzieki Morka
Ale budynmoremi, Mega, Parka lubią tę wiadomość