35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello wieczornie!
Byly jakies zdjecia czy co?
Elf, chlopaki potrafia byc takie wrazliwce i tacy zakochani w swoich mamach ze zobaczysz, nie bedziesz zalowala ze to chlopak.anna maria, caffe, Elfik, Aasiula, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Tak Helka na basenie bo Caffe nie widzialaParka wrote:Hello wieczornie!
Byly jakies zdjecia czy co?
Elf, chlopaki potrafia byc takie wrazliwce i tacy zakochani w swoich mamach ze zobaczysz, nie bedziesz zalowala ze to chlopak.Parka lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:Elf, chlopaki potrafia byc takie wrazliwce i tacy zakochani w swoich mamach ze zobaczysz, nie bedziesz zalowala ze to chlopak.
Parka, caffe, anna maria, kkisia, Sabina, macduska, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:True! Ze ja kiedys przezywalam, ze nie bede miala Helenki tylko Adasia? W leb sie pukam normalnie, jak czlowiek durny moze byc taki.
Nie ma co sie uprzedzac co do plci i generalizowac ze chlopaki to takie a dziewczyny to takie, potem sie okazuje ze wszystko zalezy po prostu od czlowiekaanna maria, Dziobak, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Mi to sie udalo jak bylam z Michalem to chcialam Michala,a z Helenka tez chcialm corke i mam -szczescieParka wrote:Nie ma co sie uprzedzac co do plci i generalizowac ze chlopaki to takie a dziewczyny to takie, potem sie okazuje ze wszystko zalezy po prostu od czlowieka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 22:55
Parka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Mi to sie udalo jak bylam z Michalem to chcialam Michala,a z Helenka tez chcialm corke i mam -szczescie
Przyznam sie, ze u mnie tak samo, brdzo chcialam pierwszego synka i tak bylo, a potem marzylam o mlodszej coreczce i tak tez sie stalo. Gdyby bylo trzecie, to plec bez roznicy, no i mam wszystko dla obu plci, jeszcze nie pooddawalamanna maria, kkisia, Aasiula, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny