35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Na obiad rozmroziłam strogonoffa nie Kce mi sie gotowac dzisAasiula wrote:Mniammm

Kufa a ja nie mam obiadu na dzisiaj
Zamowimy jakies zarcie do domu
Znow mine łeb napitala i brzuch doloczyl
Niedobrze mi okrutnie
Jakies gowno sie uczepilo od 3 dni mnie trzyma
Leeee
Hmm troche za wczesnie by było na objawy ciążowe jeszcze ale moze to to ??
Aasiula lubi tę wiadomość

-
Dokladnie Ja nawet tego nie bralam pod uwagekapturnica wrote:Na obiad rozmroziłam strogonoffa nie Kce mi sie gotowac dzis

Hmm troche za wczesnie by było na objawy ciążowe jeszcze ale moze to to ??
Wirus I tyle
.
Ale kurewsko meczaceWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 08:58
-
A bedzie gorzej. Przez następne miesiące dramatycznie przytyjesz, potem przez jakiś rok będziesz chodziła niewyspana a potem to juz stres do końca życia, a conajmniej przez następne 18 lat będziesz służąca.Aasiula wrote:Jakas jelitowka .
Od wczoraj zjadlam jedna kanapke nic nie przechodzi przez gardlo
Aasiula, Sabina, moremi, macduska, kkisia, ania.g, Bozia3, Dziobak, Mega, Zofia8, Parka, mysza1975, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Hehe jak to , TO, to biereSimba wrote:A bedzie gorzej. Przez następne miesiące dramatycznie przytyjesz, potem przez jakiś rok będziesz chodziła niewyspana a potem to juz stres do końca życia, a conajmniej przez następne 18 lat będziesz służąca.
Simba, Sabina, moremi, kkisia, Mega, gretka, Mango, Magda*, Parka lubią tę wiadomość
-
Rzygalam tylko dwa razy. Wtedy gdy mnie tak łeb napierdalał. Teraz jest dobrzekapturnica wrote:Uskuteczniasz rzyganie ?

Ja od paru dni nie pije wogóle praktycznie juz zwykłej kawy.PRrzerzuciłam sie na inke i kurde smakuje mi bardzo

Wygląda na to, że i ja Inke będę pić, bo fusiasta jest chwilowo "spalona"
kapturnica, Simba, Sabina, Aasiula, Mega, Zofia8, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mi spasiła ta całkiem zwyka <stara> a nie te jakies wydziwiane smakowemoremi wrote:Rzygalam tylko dwa razy. Wtedy gdy mnie tak łeb napierdalał. Teraz jest dobrze

Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnymoremi wrote:Rzygalam tylko dwa razy. Wtedy gdy mnie tak łeb napierdalał. Teraz jest dobrze

Gdzieś czytałam, że te wszystkie kawy instant są kurewsko szkodliwe.
MartaDidi, Simba, mamatrojki80, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Dlatego ja zawsze fusiastą piłam. Rozpuszczalnych nie ruszałam. Może w takim razie anatol? Zbożowke dają w szpitalu, to może można?macduska wrote:Gdzieś czytałam, że te wszystkie kawy instant są kurewsko szkodliwe.
Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A Ricoré tyz? Bo ja to zlopie odkąd mnie dwa lata temu wrzody zaatakowały.
Kurde @ sie zbliża i mam takiego głoda ze juz nie wiem co wciągać!
PS Marta dzieki
O! Moze dzieci popodgryzam...
moremi, MartaDidi, Sabina, Aasiula, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:A Ricoré tyz? Bo ja to zlopie odkąd mnie dwa lata temu wrzody zaatakowały.
Kurde @ sie zbliża i mam takiego głoda ze juz nie wiem co wciągać!
PS Marta dzieki
O! Moze dzieci popodgryzam...
Piszą, ze wszystkie rozpuszczalne w mniejszym lub większym stopniu.
moremi, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Dzien dobry z rana... Simba masz dzieci do zjedzenia... Uwazaj! Aasiula ja tez mam jazde zoladkowa...

Ty tez coś podpytywalaś o testy. Podejrzane te Wasze jelitówki.
kapturnica, moremi, kkisia, Sabina, Aasiula, Mega, gretka, Simba lubią tę wiadomość
-
Kurcze, sama sie zastanawiam....ale czekam do @.macduska wrote:Ty tez coś podpytywalaś o testy. Podejrzane te Wasze jelitówki.
macduska, Aasiula, moremi, Mega, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
A u mnie piekne slonce... Poczekam jeszcze z godz, niech sie szron rozpusci i ide z Malym na spacerekkapturnica wrote:Same zawirusowane widze
Kurde nazarłam sie jak swinka , zaraz pekne 
U mnie zaraz lunie ciemnosci jakw dupie u .. pipip
Sabina, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Witam - u mnie też buro...
Miałam sen forumowy - zaprosiła nas Simba do swojego dużego domu. Przyjeżdżamy - a tam zimno - bez okien, ona chuda w pidżamie i kurtce puchowej....rozgardiasz i masakra...płacze, że nie daje rady - bo Dżejms wyjechał na występy jakieś (jest śpiewakiem). No to jakoś ogarnęłyśmy temat - część zaczęła sprzątać i coś szykować do jedzenia, inne pobiegły szukać po okolicy pogubione dzieci - wszędzie błoto i syf...
No taką miałam uroczą noc
) Ja pierdziu...
ania.g, Sabina, MartaDidi, Aasiula, Dziobak, moremi, Mega, gretka, kkisia, macduska, Simba, malgos741, anna maria, caffe, kapturnica, ComeToMeBaby, paszczakin, Zofia8, Mala79, Parka, mysza1975, BISCA, Reni, SolarPolar lubią tę wiadomość