X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Witam - u mnie też buro...
    Miałam sen forumowy - zaprosiła nas Simba do swojego dużego domu. Przyjeżdżamy - a tam zimno - bez okien, ona chuda w pidżamie i kurtce puchowej....rozgardiasz i masakra...płacze, że nie daje rady - bo Dżejms wyjechał na występy jakieś (jest śpiewakiem). No to jakoś ogarnęłyśmy temat - część zaczęła sprzątać i coś szykować do jedzenia, inne pobiegły szukać po okolicy pogubione dzieci - wszędzie błoto i syf...:)
    No taką miałam uroczą noc :)) Ja pierdziu...:)
    Bozia a to nie był dom Burszty? Bo opis to wypisz wymaluj jej nowy domek, tylko u niej nie ma podłóg :-P

Bozia3, Aasiula, moremi, gretka, kkisia, macduska, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Bozia a to nie był dom Burszty? Bo opis to wypisz wymaluj jej nowy domek, tylko u niej nie ma podłóg :-P
    buahahaha - możliwe, że mi się zbiegły zdarzenia...bo Burszta i Simba to forumowe siostry jakieś czy coś takiego...:)

Sabina, Aasiula, kkisia, macduska, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Same zawirusowane widze XD Kurde nazarłam sie jak swinka , zaraz pekne :-/
    U mnie zaraz lunie ciemnosci jakw dupie u .. pipip XD
    U mnie tak wczoraj bylo i do tego wiatr ze leb urywalo wrrr.

kapturnica lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ty tez coś podpytywalaś o testy. Podejrzane te Wasze jelitówki.
    Mowisz, kurde ja to sie czuje jakby mnie ktos jebna beysbolem ;/ i porcelana juz byla ,matko ale sie zalatwilam ;/
    ale na objawy to u mnie za wczesnie niestety :(

macduska lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Kurcze, sama sie zastanawiam....ale czekam do @.
    Marta a @ kiedy u ciebie ?

Sabina lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, co Ty kurna znowu bierzesz?? :P I jak Kajtek sie miewa?
    U mnie tez leje, nic tylko butelke otworzyc. Obiadu nie robie, bo idziemy na sushi. :) Tak tak, my kochamy sushi, wczoraj testowalismy nowo otwarta knajpke, dzis idziemy do naszej ulubionej.

Sabina, Bozia3, Mega, kkisia, moremi, Parka lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Marta a @ kiedy u ciebie ?
    za 3 dni...

Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    za 3 dni...
    ze tak zapytam yyy co bys kciała ? ;D
    @ czy jej brak?

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bozia, co Ty kurna znowu bierzesz?? :P I jak Kajtek sie miewa?
    U mnie tez leje, nic tylko butelke otworzyc. Obiadu nie robie, bo idziemy na sushi. :) Tak tak, my kochamy sushi, wczoraj testowalismy nowo otwarta knajpke, dzis idziemy do naszej ulubionej.
    Właśnie nie wiem podejrzewam, że to efekt naszego łażenia ostatnio po polach, lasach i błotach w poszukiwaniu swojego miejsca...:) Swoją drogą nie miałam pojęcia o istnieniu tak pięknych zakątków blisko Krakowa. Np. wrażenie zrobiła na mnie działka w Mogilanach - droga na Zakopane - pewnie wszystkie znają - podjeżdżamy na działkę -a z niej widok na panoramę Tatr...normalnie dech zapiera...a to tylko 10 km za miastem....tylko otoczenie akurat było tam kijowe - sąsiedzi istny Bangladesz - prawie jak ze snu o Simbie :)

Pusur - cieszę się naprawdę bardzo i szczerze, że wracacie na właściwe tory....co złego to nie ja - życzyłam Wam od początku tego właśnie...:)

Kajtek - tyż nie ma zębów martwi mnie to trochę po tym, co czytam o Waszych dzieciach. POza tym to słodziak i grzeczne spokojne dziecko - czasami zapominam, że go mam :). Je wszystko co mu dasz...ostatnio wsunął pierś z kurczaka z ziemniakiem i batatem - wszystko zmiksowane - (A. mu dał do tego kilka kropel maggi - wariat) wsuwał, aż mu sie uszy trzęsły. Płacze w zasadzie tylko w dwóch sytuacjach - jeśli ktoś dlużej nie zwraca na niego uwagi, a on chce się przytulić, albo jak mu się zabiera lub kończy jedzenie...:)
    W przyszłym tygodniu idziemy kontrolnie na badanie do rehabilitanta..ale wydaje mi sie, że jest ok. KOńczymy szczepienia - jeszcze myślę o ospie...Noi po skończeniu 9 miesiąca ruszamy na basen dla bobasów...:)

Mega, Dziobak, gretka, kkisia, macduska, Sabina, Simba, anna maria, caffe, Zofia8, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    ze tak zapytam yyy co bys kciała ? ;D
    @ czy jej brak?
    w obecnej sytuacji @

Aasiula lubi tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajtolo bardzo lubi brata - w zasadzie w domu najbardziej preferuje koty i Michała :):

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 22:42

Mega, Aasiula, kkisia, macduska, Dziobak, gretka, mamatrojki80, Sabina, Simba, anna maria, caffe, kapturnica, ComeToMeBaby, paszczakin, Zofia8, Mango, moremi, Magda*, Parka, megan8, mysza1975, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja, przyznać sie - kto ukradł słońce? Jedyny plus jest taki, ze śniegu na szczęście nie ma....

A tymi zębami ja bym sie na waszym miejscu nie martwiła. Znajomej córcia w grudniu skończyła roczek, a zeby jej wyszły dopiero w połowie lutego, 5 na raz, taka uroda :)
    Udanej niedzieli...

Ja dzisiaj mam za zadanie skonstruowanie pawia z zakrętek i sznurków....dzieckowi do szkoły.....a tak nie mam koncepcji jak to ugryźć....

kkisia, Dziobak, macduska, mamatrojki80, Simba, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Witam i ja, przyznać sie - kto ukradł słońce? Jedyny plus jest taki, ze śniegu na szczęście nie ma....

A tymi zębami ja bym sie na waszym miejscu nie martwiła. Znajomej córcia w grudniu skończyła roczek, a zeby jej wyszły dopiero w połowie lutego, 5 na raz, taka uroda :)
    Udanej niedzieli...

Ja dzisiaj mam za zadanie skonstruowanie pawia z zakrętek i sznurków....dzieckowi do szkoły.....a tak nie mam koncepcji jak to ugryźć....
    czasami te zadania dla dzieci są trochę jak od czapy....ja kiedyś młodemu robiłam rysunek "Piłsudski na koniu" - w 4 klasie..szkoda, że bitwy pod Grunwaldem im nie zadała....

mamatrojki80, Sabina, Simba, Mega, moremi, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Witam - u mnie też buro...
    Miałam sen forumowy - zaprosiła nas Simba do swojego dużego domu. Przyjeżdżamy - a tam zimno - bez okien, ona chuda w pidżamie i kurtce puchowej....rozgardiasz i masakra...płacze, że nie daje rady - bo Dżejms wyjechał na występy jakieś (jest śpiewakiem). No to jakoś ogarnęłyśmy temat - część zaczęła sprzątać i coś szykować do jedzenia, inne pobiegły szukać po okolicy pogubione dzieci - wszędzie błoto i syf...:)
    No taką miałam uroczą noc :)) Ja pierdziu...:)
    Pierwsze zdanie mi sie podoba i niech sie spełni :)

Bozia3, macduska, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ale chlopaki cudne masz! A Kajtolo jeszcze lysolek?
    U nas podobnie, siostra jest debesciara. Chociaz Adas jarzy sie na widok kazdego, kto sie tylko na niego spojrzy. Jak nie patrza, to bedzie zaczepial i wolal, zeby dostac czyjas uwage. A kota? Coz, ma puchaty nęcący ogon, pewnie juz niedlugo... ;-)

Bozia3, Sabina, kkisia, Mega, caffe, moremi, Parka lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bozia, ale chlopaki cudne masz! A Kajtolo jeszcze lysolek?
    U nas podobnie, siostra jest debesciara. Chociaz Adas jarzy sie na widok kazdego, kto sie tylko na niego spojrzy. Jak nie patrza, to bedzie zaczepial i wolal, zeby dostac czyjas uwage. A kota? Coz, ma puchaty nęcący ogon, pewnie juz niedlugo... ;-)
    jest łysy, ale niezupełnie :) coś tam mu rośnie, na razie marnie.....wystawały mu takie nierówne - to go tatuś maszynka pojechał po głowie..:) aż mnie serce bolało, ale wygląda lepiej...:) mam nadzieję, że włosy choć trochę po mnie odziedziczy...bo od strony A. i jego rodziny, to moze być marnie z tym :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 10:20

Dziobak, Sabina, kkisia, Mega, caffe, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• gretka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry w ponury, deszczowy, niedzielny poranek :-)
    dotarlam i zapomnialam do czego mialam sie odniesc, chyba musze lepiej cwiczyc szarek komorki...
    wczoraj tylko co nieco podczytalam, cos sie nie moglam wyrobic (chuop wrocil z delegacji)
    teraz przy tej psiej pogodzie jeszcze spi a ja musze ogarnac temat badan moich hormonow z 3 lat plus słownictwo niemieckie z tego zakresu- we wt mam wizyte u ichniejszego endo- zobaczymy...

To zycze kazdej wg zyczen i potrzeb ;-) kurna no nie pamietam...

macduska, Sabina, kkisia, Aasiula, Mega, Mango, moremi, Parka lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czasami te zadania dla dzieci są trochę jak od czapy....ja kiedyś młodemu robiłam rysunek "Piłsudski na koniu" - w 4 klasie..szkoda, że bitwy pod Grunwaldem im nie zadała....

Ja rok temu przed Bożym narodzeniem pół nocy robiłam bombkę z wstążki dla młodego.
    Z zajęć przyniósł poszarpaną wstążkę i streropianową bombkę z wbita 1 szpilką.

Co myslałam i mówiłam pod nosem na temat pana od plastyki( mojego kolegi z pracy) to moje. Jemu się dostało w szkole.

Uwazam za ostatni idiotyzm planowanie na lekcji rzeczy których przeciętne dziecko nie jest w stanie wykonać.
    Poczucie sprawczosci u dziecka - zerowe.

Bozia3, Sabina, kkisia, Aasiula, Mega, caffe, kapturnica, moremi, Parka lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ja rok temu przed Bożym narodzeniem pół nocy robiłam bombkę z wstążki dla młodego.
    Z zajęć przyniósł poszarpaną wstążkę i streropianową bombkę z wbita 1 szpilką.

Co myslałam i mówiłam pod nosem na temat pana od plastyki( mojego kolegi z pracy) to moje. Jemu się dostało w szkole.

Uwazam za ostatni idiotyzm planowanie na lekcji rzeczy których przeciętne dziecko nie jest w stanie wykonać.
    Poczucie sprawczosci u dziecka - zerowe.
    dokładnie tak - panika tylko w oczach i prośba o pomoc rodziców - a potem sie pani chwali wystawką piękną prac dzieci - każdy w miarę rozwinięty człowiek podziwia prace te oczywiście - chwaląc w myślach zamysły i wykonanie rodziców...

macduska, malgos741, Sabina, kkisia, Simba, Mega, caffe, moremi, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jest łysy, ale niezupełnie :) coś tam mu rośnie, na razie marnie.....wystawały mu takie nierówne - to go tatuś maszynka pojechał po głowie..:) aż mnie serce bolało, ale wygląda lepiej...:) mam nadzieję, że włosy choć trochę po mnie odziedziczy...bo od strony A. i jego rodziny, to moze być marnie z tym :)

Urosną, urosną , Pierworodny mial dwa lata i ledwie meszek na głowie. Jak ja się wstydzilam.
    Teraz trdno grzebienia w ten gąszcz wlozyć.

Sabina, kkisia, Simba, Bozia3, Aasiula, Mega, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 8202 8203 8204 8205 8206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ