35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Asiula a co z Twoim serduchem?
zmniejszone dawkowanie beta blokerow i zobaczymy
za miesiac mam zrobic holter tym razem na 2 tygodnie
ale jest toche lepiejmacduska, ComeToMeBaby, moremi, Parka, Zofia8, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:simba brzuch go boli ,ja mam to samo z Hela zielone smierdzace kupy,pediatra powiedzial ze to typowe dla mleka ktore Helka pije(HA2 od Milupy)ale my mleka nie zmienilismy.Teraz jest juz lepiej kiedy dostaje sloiczki ale nadal zdarzaja sie smierdziele zielone,no porrane pierdzenie
Smród jest niestety nieziemski - wczoraj zatrzymaliśmy sie w restauracji przy autostradzie zeby ich i siebie nakarmić i jak Leon zaczął szczelac z armaty to sie ludzie ze stolika obok przesiedliBozia3, Mega, Sabina, moremi, Parka, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Bozia ale Michal ladny (jak to Michaly
),widze ze tez masz w planach basen z Katkiem ,fajna sprawa
anna maria, Simba, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Simba ja nie jestem specjalistką - ale zielona, śmierdząca kupa kojarzy mi się z nietolerancją laktozy. Tak mi mówiła położna - żeby na to zwrócić uwagę....może to ten kierunek?
No nic muszę pediatrę atakować od jutra.Mega, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ahaaaa. Tez sie tego obawiam, ale jakoś tak wydaje mi sie, ze powinny byc moze jeszcze jakies dodatkowe objawy? Nie wiem skórne, utrata wagi etc.
No nic muszę pediatrę atakować od jutra.
To jest dobry plan.Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Zielona kupa to kupa alergika, tak jak mowi Bozia. Moze laktoza, moze bialko, nie wiem co tam w tym mleku siedzi. Zmiana mleka moze? Bo nawet jak mlody w dobrym humorze, to jelit szkoda.
Mega, Bozia3, Simba, caffe, Sabina, moremi, malgos741, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Simba musisz twixy starymi gaciami przetrzec bo urok na nie padnie
,ja tez nie moge sie napatrzec na nie
cudne są
tez bedzie takie mieć, jak nie za jednym zamachem to po kolei
Stare gacie mówisz?
Wczoraj z babcia rozmawiałam - babcia ich tylko ze zdjec i ostatnio przez moja mamę zwróciła mi różaniec ktory jej kiedyś z Fatimy przywiozłam (bo babcia moja jest taka pragmatyczna, ze przygotowuje sie do śmierci i pozbywa wszystkiego z domu, zeby pózniej nikt nie miał kłopotu z jej rzeczami....) No i babcia prosiła zeby ten różaniec nad ich łóżeczkami zawiesićtaaaaak...
Bozia3, Mega, anna maria, Aasiula, Sabina, moremi, Parka, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
zobaczysz jak bedziesz juz mogla wprowadzic posilki to bedzie o niebo lepiejSimba wrote:To mnie uspokoilas
Smród jest niestety nieziemski - wczoraj zatrzymaliśmy sie w restauracji przy autostradzie zeby ich i siebie nakarmić i jak Leon zaczął szczelac z armaty to sie ludzie ze stolika obok przesiedliSimba lubi tę wiadomość
-
co szkola to inna teoria ,polozna mi powidziala ze zielona kupa jest tez od tego ze dzieciak jej nie strawi porzadnie.Dziobak wrote:Zielona kupa to kupa alergika, tak jak mowi Bozia. Moze laktoza, moze bialko, nie wiem co tam w tym mleku siedzi. Zmiana mleka moze? Bo nawet jak mlody w dobrym humorze, to jelit szkoda.
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Nie nie Wacia ja nie z tych co siebie i dzieci leczą przez Internety. Tak tylko podpytuje czy któraś tak miała i co z tego wynikło.
I dobrze. Strzeżonego i tak dalej...
Ostrożności nigdy za wiele.anna maria, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:co szkola to inna teoria ,polozna mi powidziala ze zielona kupa jest tez od tego ze dzieciak jej nie strawi porzadnie.
To się zgadza. Jak ma np. nietolerancję laktozy to jej nie trawi.Dziobak, anna maria, Simba, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ale ja mu wlasnie zmieniłam na hipoalergiczne
Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba, my przerobiliśmy pięć różnych mlek i dopiero szóste było trafione. Problemy były z kupą, brzuszkiem a do tego potężne ulewanie i wysypka na buzi. Po dostosowaniu mleka wszystkie problemy zniknęły. Obyś szybciej znalazła niż my.
Dziobak, anna maria, Simba, Mega, Aasiula, Sabina, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnySimba wrote:Dzieki dzieki dzieki
Stare gacie mówisz?
Wczoraj z babcia rozmawiałam - babcia ich tylko ze zdjec i ostatnio przez moja mamę zwróciła mi różaniec ktory jej kiedyś z Fatimy przywiozłam (bo babcia moja jest taka pragmatyczna, ze przygotowuje sie do śmierci i pozbywa wszystkiego z domu, zeby pózniej nikt nie miał kłopotu z jej rzeczami....) No i babcia prosiła zeby ten różaniec nad ich łóżeczkami zawiesićtaaaaak...
Babcia dobrze robi, ze rozdaje zawczasu.
Jak zmarła 94 letnia babcia mojego męża to jej córki mało się nie pobiły o schedę.
Co tam się działo!anna maria, mamatrojki80, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Babcia dobrze robi, ze rozdaje zawczasu.
Jak zmarła 94 letnia babcia mojego męża to jej córki mało się nie pobiły o schedę.
Co tam się działo!Simba, macduska, Mega, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ile szanowna babcia liczy lat? Bo moja ma 97 i nie w glowie jej przygotowania do smierci :-)powiedziala ze czeka az skonczy 100lat to jej panstwo do emerytury dolozy i wtedy to sobie bedzie lepsze zarcie kupwacSimba wrote:Dzieki dzieki dzieki
Stare gacie mówisz?
Dziobak, Bozia3, macduska, caffe, Simba, Mega, gretka, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, Mango, moremi, Sabina, Parka, megan8, kkisia, mysza1975, SolarPolar lubią tę wiadomość