35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mówi, że do jutra wytrzyma i nie chce iść
Z tymi chłopami to gorzej niż z dziećmi
moremi wrote:Bierz go na pogotowie, czy gdzie tam macie swiąteczną opiekę. Zobaczą co mu jest i zaleca odpowiednie leczenie. No trudno. I tak pewnie armia wybita przez gorączkę.Sabina, Aasiula, Mala79, Parka, Mega, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyMango wrote:Mówi, że do jutra wytrzyma i nie chce iść
Mango, Mala79, Parka, malgos741, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMango wrote:Mówi, że do jutra wytrzyma i nie chce iść
A jak już sami nie wytrzymują to ostatnio jechalam w środku nocy z takim jednym bo nagle godziny nie miały znaczenia..Mango, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Coś pomyliłaś
Parka wykorzystała swojego męża (chlop zdrowy, ale warunków nie mieli, bo dzieciaki lataly po domu, a oni nie mają żadnego pokoju zamykanego na klucz), a Mango ma chorego chłopa.
Dzien doberek
Ano wszystko sie zgadza, nasz forumowy kronikarzu
Dzisiaj plan wykorzystania ciag dalszy, nie odpuszcze w tym cyklu , byleby nie byl tasiemcowyMala79, Aasiula, Magda*, Sabina, Mega, malgos741, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Parka walcz
Ja weszłam w fazę łudzenia się, że
z czwartku może wystarczy
Wiem, wiem durna (naiwna) jestem, ale to mi pozwala utrzymać się w "kupie".
Parka, Sabina, MartaDidi, Zofia8, malgos741, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Bozia3 wrote:czasami te zadania dla dzieci są trochę jak od czapy....ja kiedyś młodemu robiłam rysunek "Piłsudski na koniu" - w 4 klasie..szkoda, że bitwy pod Grunwaldem im nie zadała....
A ja nie pomagam dzieciom w pracach domowych, taka mam zasade. Dzieki temu sa w tym zakresie bardzo samodzielni, wszystkiego sami pilnują, i powiem nieskromnie, ze maja najwyzsze srednie w klasie. Ograniczam sie do logistyki: czy odrobione, a jak nie to jak rozkladaja czas zeby ze wszyskim zdazyc, czyli tylko pomagam w planowaniuSimba, Aasiula, mamatrojki80, Dziobak, Sabina, moremi, kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dokładnie tak - panika tylko w oczach i prośba o pomoc rodziców - a potem sie pani chwali wystawką piękną prac dzieci - każdy w miarę rozwinięty człowiek podziwia prace te oczywiście - chwaląc w myślach zamysły i wykonanie rodziców...
Dlatego moje robia same, bo to dla nich a nie na konto paniAasiula, mamatrojki80, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Witam się!
Oj na bieżaco z Wami to juz nie jestem.
No chyba ze ktos mi mały skrót strzeli - będę wdzięczna.
W srodę bylismy na wizycie - mała wazyła 2130 g - lekarz mowi ze chudzinka
Poza tym ze nogi mi puchna - buty ledwo wciskam - został mi tylko adidasy, a chciaąłm jakies kupic na wielkanoc - chyba bambosze zakupięto jest wszystko ok. Zazywam zelazo i magnez - bo czasami brzucholek mi twardnieje.
Mała wywija wygibasya 7 maja zbliza się nieuchronnie.
Usciski dla Was wszystkich.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 13:55
Aasiula, gretka, Mango, Dziobak, Sabina, Mega, paszczakin, Zofia8, megan8, malgos741, moremi, Parka, kkisia, anna maria, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMango wrote:Parka walcz
Ja weszłam w fazę łudzenia się, że
z czwartku może wystarczy
Wiem, wiem durna (naiwna) jestem, ale to mi pozwala utrzymać się w "kupie".
a kiedy owulacja
Edit. Napisałam to samo co ParkaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 14:26
Mango, Aasiula, malgos741, moremi, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Właśnie patrzyłam
Daje nadzieje
Ciebie też kofam
Dzięki Wam może chłopa nie dobiję
Sabina wrote:Popatrz na cykl Elfika - kiedy byłoa kiedy owulacja
Edit. Napisałam to samo co ParkaSabina, malgos741, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Sabina wrote:Popatrz na cykl Elfika - kiedy było
a kiedy owulacja
Edit. Napisałam to samo co ParkaMango, Mega, Sabina, Aasiula, malgos741, moremi, Parka, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Kapta nie odbieraj mi złudzeń
Wolę wersję optymistyczną
kapturnica wrote:No chyba ovulacja jednak tak daleko u niej nie byla skoro chłopaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 14:41
Mega, moremi, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Kapta nie odbieraj mi złudzeń
Wolę bajkową wersję ...
A nie lepiej trzymac sie realizmu ??
Zrob porzadek z miesniakami , podreperuj jajca ,dorwij chlopa i zajdziesz w ciaze wtedy bo obawiam sie ze nawet tytanowe plemniki i jajka nie dadza sobie rade z przeszkodami w zagniezdzeniu.
,Popatrz na Macduske nie bawi sie w złudzenia tylko działa by dac sobie prawdziwe szanse..
W bajki to sie w dziecinstwie wierzyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 14:41
Simba, Mega, Sabina, gretka, macduska, megan8, malgos741, moremi, Parka, ania.g, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Prasuje juz trzecia godzinę. Nadal przy pierwszej butelce czerwonego
Potrzebuje pani do prasowania. Moje picie jest zbyt mało efektywne.
Miłej niedzielikapturnica, Mega, Sabina, Aasiula, macduska, slash, malgos741, moremi, Parka, ania.g, kkisia, anna maria, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Prasuje juz trzecia godzinę. Nadal przy pierwszej butelce czerwonego
Potrzebuje pani do prasowania. Moje picie jest zbyt mało efektywne.
Miłej niedzieli
Nie jesteś chuj-nie-matkaJesteś, kurwa niestety, ideałem
kapturnica, Mega, Aasiula, Simba, malgos741, moremi, ania.g, kkisia, Dziobak, SolarPolar lubią tę wiadomość