35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow Super
To normalnie cud płodności
Marta dasz radęBędziemy Cię wspierać
MartaDidi wrote:A ja teraz powiem cos takiego- pękłam, nie wytrzymałam- zrobiłam testa- 2 pod rząd blade jak cholera, ale wyszły od razu... i teraz uwaga- ostatni raz bzykalam sie w 6 dniu cyklu, z koncem okresu, a dalej 12,13, 14 dzien z zabezpieczeniem... Jeśli jutro beta coś wykaże to padnę ze zdumienia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 15:55
Aasiula, Parka lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mega wrote:My już po obiedzie i po prasowaniu
Teściowa wywaliła przygotowane buraki do 2 dania na ziemie....oj, sory, nie wywaliła, samo spadłono i po zagryszce było. Wcześnie coś pijecie dzisiaj
ja po pierwsze nic nie mam, a po drugie jutro pierwszy dzien w nowej pracy to tak troche chyba nie wypada miec alkoholowy chuch
Mango błagam zrób coś z tymi mięśniakami, bo co miesiąc sie łudzisz...i obudzisz sie z ręka w nocniku. Fajna babka jestes ale głupio marnujesz czas...echh....
A mam pytanie z innej beczki: jutro już słońce bedzie?
Ja tez mam dwa miesniaki i 3 lekarzy powiedzialo, zeby sie starac. Tylko, ze ja z racji wieku nie mam czasu.
Zofia8
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Kurcze, nie wiem czy dobrze, troche mi zycie po dupie dalo ostatnio...
Nie ma tego złego... Martuniu.
Jak już jest kropek to niech sobie rośnie szczesliwie.
Silna babka jesteś. Ułozy się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 15:59
kapturnica, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Ja tez mam dwa miesniaki i 3 lekarzy powiedzialo, zeby sie starac. Tylko, ze ja z racji wieku nie mam czasu.
Wszystko zależy od ich umiejscowieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 15:59
mamatrojki80, macduska, Aasiula, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie ma tego złego... martuniu.
Jak już jest kropek to niech sobie rośnie szczesliwie.
Silna babka jesteś. Ułozy się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 16:00
moremi lubi tę wiadomość
-
Mnie też wyraźnie nie powiedzieli, że bardzo przeszkadza, Zosiu ja tu jestem chyba najstarsza
i najbardziej tchórzliwa. Czas na rekonwalescencję ... to czas
Kapta też to napisała.Zofia8 wrote:Ja tez mam dwa miesniaki i 3 lekarzy powiedzialo, zeby sie starac. Tylko, ze ja z racji wieku nie mam czasu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 15:59
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:MartaDidi a ladnie to sie wpychac bez kolejki, chyba, ze jestes seniorka na forum
Jest. Ma kartę Stałego Klienta I odznakę Zasłużonej.gretka, kapturnica, Zofia8, MartaDidi, Aasiula, malgos741, Simba, moremi, peppapig, Parka, kkisia, Dziobak, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:MartaDidi a ladnie to sie wpychac bez kolejki, chyba, ze jestes seniorka na forum
macduska, Sabina, gretka, megan8, Aasiula, malgos741, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Mango wrote:Mnie też wyraźnie nie powiedzieli, że bardzo przeszkadza, Zosiu ja tu jestem chyba najstarsza
i najbardziej tchórzliwa. Czas na rekonwalescencję ... to czas
Kapta też to napisała.
Tylko, ze ja sie bujam stosunkowo od niedawna (od konca grudnia) i uwazam, ze jak na ten czas to zrobilam naprawde duzo.
moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Tylko, ze ja sie bujam stosunkowo od niedawna (od konca grudnia) i uwazam, ze jak na ten czas to zrobilam naprawde duzo.
Zosia efekt jest ważny.... a nie długość kiblowania tutaj
kapturnica, MartaDidi, Zofia8, Aasiula, moremi, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
No ja niestety dłużej
Teraz wzięłam się za tarczycę i mam nadzieję, że to ona bruździła
Zofia8 wrote:Tylko, ze ja sie bujam stosunkowo od niedawna (od konca grudnia) i uwazam, ze jak na ten czas to zrobilam naprawde duzo.Parka lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnySimba wrote:Sabina...ja Cie czytam to mi sie uruchamia homoseksualizm
Ze tez obie jestesmy mezatkami...
Od razu by Ci przeszło
Ty dużo już wypiłaś?
Ja w ten weekend się wstrzymuje, tak na wszelki wypadekmalgos741, Simba, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość