35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A może to zwykłe sado macho ?
Ja też prasujęSwoich nie lubię, ale ubranka Młodej uwielbiam prasować
Poza tym Simba dopiero się rozkręca, ma jeszcze dwa mrozaczkiMega, kapturnica, Aasiula, Simba, macduska, malgos741, moremi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
My już po obiedzie i po prasowaniu
Teściowa wywaliła przygotowane buraki do 2 dania na ziemie....oj, sory, nie wywaliła, samo spadłono i po zagryszce było. Wcześnie coś pijecie dzisiaj
ja po pierwsze nic nie mam, a po drugie jutro pierwszy dzien w nowej pracy to tak troche chyba nie wypada miec alkoholowy chuch
Mango błagam zrób coś z tymi mięśniakami, bo co miesiąc sie łudzisz...i obudzisz sie z ręka w nocniku. Fajna babka jestes ale głupio marnujesz czas...echh....
A mam pytanie z innej beczki: jutro już słońce bedzie?Sabina, kapturnica, macduska, megan8, moremi, Parka, ania.g, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Prasuje juz trzecia godzinę. Nadal przy pierwszej butelce czerwonego
Potrzebuje pani do prasowania. Moje picie jest zbyt mało efektywne.
Miłej niedzieliMega, Simba, macduska, malgos741, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też sie wyleguje
po obiedzie, na spacer nie ma szans mamy śnieg. Zimno wiec wole na kanapie przed kominkiem.
Córka zrobiła sernik oreo,dawno mi tak nic nie smakowałoSabina, Simba, macduska, Zofia8, megan8, moremi, Parka, ania.g, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:pierdol , nie prasuj....ja już przestałam
A jak prasuje i pije to lacze przyjemne z pozytecznymmacduska, Sabina, Aasiula, moremi, Parka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Pierdolenie odpada - mam spadek prog przed okresem i zero ochoty na seks.
A jak prasuje i pije to lacze przyjemne z pozytecznym
A po jakiej ilości wina i przeprasowanych ubranek dostajesz orgazmu?Simba, kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa obiad wprosiłam się do teściowej, niby ze Młody nie mógł wytrzymać bez babci.
Dla zatarcia wrazenia pasozytnictwa na teściowej zabrałam ze sobą pół blachy sernika. Jakoś sie udało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 15:43
kapturnica, Zofia8, Sabina, Aasiula, Simba, moremi, Parka, ania.g, kkisia, Dziobak, Mega, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Parka walcz
Ja weszłam w fazę łudzenia się, że
z czwartku może wystarczy
Wiem, wiem durna (naiwna) jestem, ale to mi pozwala utrzymać się w "kupie".
kapturnica, mamatrojki80, Mango, Zofia8, Sabina, megan8, Aasiula, Simba, malgos741, moremi, caffe, paszczakin, Parka, Heretyczka, kkisia, anna maria, Dziobak, Mega, Arwena, mysza1975, Bozia3, ComeToMeBaby, SolarPolar lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnySimba wrote:Po zadnej - to jest zamiast
Jak gotowanie zupy w osmiu garach
Powiem Ci, ze ja też lubiłam te maciupkie ubranka prasowac. Jak urośli powyżej 152 to mi juz przeszło.
Masz jeszcze z 10 lat prasowania.kapturnica, Sabina, megan8, Simba, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:A ja teraz powiem cos takiego- pękłam, nie wytrzymałam- zrobiłam testa- 2 pod rząd blade jak cholera, ale wyszły od razu... i teraz uwaga- ostatni raz bzykalam sie w 6 dniu cyklu, z koncem okresu, a dalej 12,13, 14 dzien z zabezpieczeniem... Jeśli jutro beta coś wykaże to padnę ze zdumienia...
może zabezpieczenie lipne było...
ale nius!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 15:46
kapturnica, Sabina, Aasiula, moremi, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:A ja teraz powiem cos takiego- pękłam, nie wytrzymałam- zrobiłam testa- 2 pod rząd blade jak cholera, ale wyszły od razu... i teraz uwaga- ostatni raz bzykalam sie w 6 dniu cyklu, z koncem okresu, a dalej 12,13, 14 dzien z zabezpieczeniem... Jeśli jutro beta coś wykaże to padnę ze zdumienia...
się dzieje, dobrze czy nie?
gretka -
nick nieaktualnykapturnica wrote:He heheh Marta super bo wiem ,że chciałaś powiększac jeszcze rodzinke A jak 2wyszly to jednak jest cos na rzeczy
i to jeszcze popołudniowoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 15:49
kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:może zabezpieczenie lipne było...
ale nius!!!!kapturnica, macduska, gretka, Aasiula, Simba, moremi, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę