35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:no ale kurcze - jak rozdaje - Simbie dostał się różaniec, który sama jej wcześniej podarowała....ale spadek - no.....
Wiadomo ze w pierwszej kolejności dziedziczą dzieci.Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no ale kurcze - jak rozdaje - Simbie dostał się różaniec, który sama jej wcześniej podarowała....ale spadek - no.....
tak samo było z babcią mojego meza- dostaliśmy cukiernice co ją mój mąż kupił pół roku wcześniej na imieniny.
Zresztą co tam było do brania. NIC
Szanowne ciotki zdjęły nawet zasłony i firanki z okien. Wszystko działo się w domu mojej teściowej a synowej rzeczonej babci.
Zasłony swoją drogą należały do teściowej ...ale w ferworze "podziału" jakoś to cioteczkom umkneło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 11:35
anna maria, Mega, mamatrojki80, Bozia3, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kurwa Hieny cmentarnemacduska wrote:tak samo było z babcią mojego meza- dostaliśmy cukiernice co ją mój mąż kupił pół roku wcześniej na imieniny.
Zresztą co tam było do brania. NIC
Szanowne ciotki zdjęły nawet zasłony i firanki z okien. Wszystko działo się w domu mojej teściowej a synowej rzeczonej babci.
Zasłony swoją drogą należały do teściowej ...ale w ferworze "podziału" jakoś to cioteczkom umkneło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 11:43
Mega, mamatrojki80, dorbie, ComeToMeBaby, ania.g, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja mam takiego doła ze już piję ?
Szanowne Bravo czy to już alkoholizm ?Simba, macduska, anna maria, gretka, Mega, moremi, Sabina, Parka, Zofia8, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:A ja mam takiego doła ze już piję ?
Szanowne Bravo czy to już alkoholizm ?. z koleżanką też nie grzech...i w weekend i po pracy - no w różnych sytuacjach spokojnie mozna...
Niuta, Aasiula, macduska, anna maria, Mega, moremi, Sabina, Simba, Zofia8, malgos741, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jak w niedzielę to nie grzech
. z koleżanką też nie grzech...i w weekend i po pracy - no w różnych sytuacjach spokojnie mozna...
Takiej odpowiedzi oczekiwałam
Idę po drugie piwoAasiula, ComeToMeBaby, Bozia3, anna maria, Mega, moremi, Sabina, Simba, Zofia8, malgos741, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:Takiej odpowiedzi oczekiwałam
Idę po drugie piwoNiuta, anna maria, Mega, moremi, Sabina, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Właśnie nie wiem podejrzewam, że to efekt naszego łażenia ostatnio po polach, lasach i błotach w poszukiwaniu swojego miejsca...
Swoją drogą nie miałam pojęcia o istnieniu tak pięknych zakątków blisko Krakowa. Np. wrażenie zrobiła na mnie działka w Mogilanach - droga na Zakopane - pewnie wszystkie znają - podjeżdżamy na działkę -a z niej widok na panoramę Tatr...normalnie dech zapiera...a to tylko 10 km za miastem....tylko otoczenie akurat było tam kijowe - sąsiedzi istny Bangladesz - prawie jak ze snu o Simbie
Pusur - cieszę się naprawdę bardzo i szczerze, że wracacie na właściwe tory....co złego to nie ja - życzyłam Wam od początku tego właśnie...
Kajtek - tyż nie ma zębów martwi mnie to trochę po tym, co czytam o Waszych dzieciach. POza tym to słodziak i grzeczne spokojne dziecko - czasami zapominam, że go mam. Je wszystko co mu dasz...ostatnio wsunął pierś z kurczaka z ziemniakiem i batatem - wszystko zmiksowane - (A. mu dał do tego kilka kropel maggi - wariat) wsuwał, aż mu sie uszy trzęsły. Płacze w zasadzie tylko w dwóch sytuacjach - jeśli ktoś dlużej nie zwraca na niego uwagi, a on chce się przytulić, albo jak mu się zabiera lub kończy jedzenie...
W przyszłym tygodniu idziemy kontrolnie na badanie do rehabilitanta..ale wydaje mi sie, że jest ok. KOńczymy szczepienia - jeszcze myślę o ospie...Noi po skończeniu 9 miesiąca ruszamy na basen dla bobasów...
Bozia, Twoj Kajtus taki radosny na tym zdjeciu. ZazdroszczeMnie chyba tez czeka szukanie domu...
Bozia3 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
On leży
jemu leży, a mnie wyć się chce i jeszcze muszę mu współczuć
Aasiula wrote:Dzien dobry
U mnie džisiaj sloneczko
Mango jak plan wykorzystania chorego chlopa ?MartaDidi, anna maria, mamatrojki80, gretka, Mega, Sabina, Parka, Zofia8, malgos741, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
ComeToMeBaby wrote:drugie piwo.... hahahahaha ty nawet nie zrobiłaś wstępu do alkoholizmu
Ale ja tak codziennie.
M u Ciebie to co mam robićBozia3, anna maria, gretka, Mega, moremi, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, Parka, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Mango wrote:Nawet dotknąć się nie da
Dreszcze i marudzenie ...
Sabina, Aasiula, anna maria, Mango, Simba, Parka, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!