X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dokładnie tak - panika tylko w oczach i prośba o pomoc rodziców - a potem sie pani chwali wystawką piękną prac dzieci - każdy w miarę rozwinięty człowiek podziwia prace te oczywiście - chwaląc w myślach zamysły i wykonanie rodziców...

Albo robienie wyklejanek na skserowanym rysunku według zamieszczonego wzoru...
    Miejsca na inwencję twórczą- zero.

kkisia, Bozia3, Aasiula, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Urosną, urosną , Pierworodny mial dwa lata i ledwie meszek na głowie. Jak ja się wstydzilam.
    Teraz trdno grzebienia w ten gąszcz wlozyć.
    To tak jak u nas ;-) Młoda jak miała 8 msc nadal miała ledwo meszek na glowie ;-) teraz ma najgestsze włosy w przedszkolu :-)

kkisia, macduska, malgos741, Simba, Bozia3, Aasiula, anna maria, gretka, Mega, caffe, moremi lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kawką i słoneczkiem za oknem choć na razie 2 stopie ciepła ;)
    wreszcie weekend i dziś laba nic nie robię...
    okno w dużym pokoju umyte i firanki wyprane prawie jeden pokój wysprzątany, został tylko segment do starcia kurzu i wysmarowania preparatem do drewna ;)
    dużo rzeczy się działo w tym tygodniu,że mało się udzielałam grunt to auto zrobione i przegląd i mniej w portfelu ehh za to sobota owocna w koloryzacje więc trochę nadrobiłam....

anna maria, Aasiula, gretka, Simba, Mega, caffe, kapturnica, moremi, Parka, megan8, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    są jakieś nowe ciąże?

anna maria, Aasiula, Mega, Dziobak, Sabina, ania.g, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry pizdzi jak w Kieleckim :-)4 stp,wiatr.Milego

macduska, Aasiula, Simba, Mega, Bozia3, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia ale Michal ladny (jak to Michaly :-) ),widze ze tez masz w planach basen z Katkiem ,fajna sprawa :-)

Aasiula, macduska, Mega, Bozia3, Sabina, caffe, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze córa z Anglii męża nas odwiedziła więc komp był zajęty... więc mogłam was tylko podglądać ;)

Aasiula, macduska, Mega, anna maria, Sabina, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Bozia ale Michal ladny (jak to Michaly :-) ),widze ze tez masz w planach basen z Katkiem ,fajna sprawa :-)
    popieram, popieram :)
    Moj mlody o 6 miesiaca zycia w wodzie :)

anna maria, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozka brawo za sen. To sie zgralysmy bo mnie sie dzisiaj śniło, ze Dzejms mi jakichś bardzo nieprzyjemnych rzeczy nagadal, a potem pół nocy chodziłam po jakich balkonach, wspinalam sie po nich i w pewnym momencie zobaczyłam, ze obok mnie wspina sie jakaś 6 letnia dziewczynka i ona w pewnym momencie spadła O.o Ale na szczescie wstała, otrzepala sie i poszła. Koszmar normalnie.

A z innej beczki - drogie Bravo - bedzie o kupach.

Leon od początku trzeciego miesiąca zaczął sie szarpać przy butelce, jakby go cos bolało. W ubiegła sobotę było tak zle, ze zaczynał płakać jak tylko przystawiło mu sie butelkę do ust. Dałam mu espumisan i wysłałam Dzejmsa do apteki po mleko Nan HA. Po tym mleku jest od tygodnia jakby lepiej, ale on robi koszmarne, ciemno zielone, rzadkie kupy no i za przeproszeniem tak jebia ze w oczy szczypie! Dzwoniłam do pediatry chociażby po konsultacje telefoniczna, bo oprócz tych objawów dziecko normalnie śpi, przybiera na wadze i dobrze wyglada, ale ten fajans akurat na jakies sympozjum pojechał i jest poza zasięgiem.
    Dzisiaj Leon mi znowu ryczy i sie wije :-/ Martwić sie? Nie martwić? Miała tak któraś z dzieciem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 10:44

Mega, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ja rok temu przed Bożym narodzeniem pół nocy robiłam bombkę z wstążki dla młodego.
    Z zajęć przyniósł poszarpaną wstążkę i streropianową bombkę z wbita 1 szpilką.

Co myslałam i mówiłam pod nosem na temat pana od plastyki( mojego kolegi z pracy) to moje. Jemu się dostało w szkole.

Uwazam za ostatni idiotyzm planowanie na lekcji rzeczy których przeciętne dziecko nie jest w stanie wykonać.
    Poczucie sprawczosci u dziecka - zerowe.
    No co ty? U nas w szkole pani wymyśliła, ze dzieci zrobią maski weneckie w karnawale...z masy mącznej i papieru toaletowego robiłyśmy, wyszła franca taka twarda ze nie było bata na wycięcie oczu....pani sie poddała i kazała dzieciakom narysowac na kartkach te cholerne maski :)

Simba, macduska, Aasiula, Bozia3, Sabina, moremi, Parka, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Bozia ale Michal ladny (jak to Michaly :-)

Potwierdzam. :-D

Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia zem zapomniała - piekne chłopaki! :)

Mega, Aasiula, Bozia3, anna maria, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Twoje tez cudne, właśnie powiększyłam sobie zdjecie i sie ślinię ;)

macduska, Aasiula, Simba, Bozia3, anna maria, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To prawda :)

anna maria, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No co ty? U nas w szkole pani wymyśliła, ze dzieci zrobią maski weneckie w karnawale...z masy mącznej i papieru toaletowego robiłyśmy, wyszła franca taka twarda ze nie było bata na wycięcie oczu....pani sie poddała i kazała dzieciakom narysowac na kartkach te cholerne maski :)

Albo prezenty dla babć, dziadków , mam, tatusiów co ta po kolei wypada.

Wymyslaja takie, że potem same panie robia tego hurtowe ilosci bo dziecko zrobi " nieladnie".
    Co ja się owykłócalam u siebie o to...
    Nic nie pomogło.
    Ja tam mam gdzies prezent który pani zrobila. 100 razy wolalabym dostac koslawą laurkę narysowaną przez dziecko.

Mega, anna maria, Aasiula, Simba, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula a co z Twoim serduchem?

Aasiula lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simba brzuch go boli ,ja mam to samo z Hela zielone smierdzace kupy,pediatra powiedzial ze to typowe dla mleka ktore Helka pije(HA2 od Milupy)ale my mleka nie zmienilismy.Teraz jest juz lepiej kiedy dostaje sloiczki ale nadal zdarzaja sie smierdziele zielone,no porrane pierdzenie :-)

Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Twoje tez cudne, właśnie powiększyłam sobie zdjecie i sie ślinię ;)
    Simba musisz twixy starymi gaciami przetrzec bo urok na nie padnie ;D ,ja tez nie moge sie napatrzec na nie ;D cudne są <3

anna maria, macduska, Mega, Simba, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba ja nie jestem specjalistką - ale zielona, śmierdząca kupa kojarzy mi się z nietolerancją laktozy. Tak mi mówiła położna - żeby na to zwrócić uwagę....może to ten kierunek?

Simba, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Simba, widzisz - wyczułam CIę w śnie i się tam spotkałyśmy :)...telepatia Panie...

Simba, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 8203 8204 8205 8206 8207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ