X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    No ja niestety dłużej :( Teraz wzięłam się za tarczycę i mam nadzieję, że to ona bruździła :(

Mango, a jak wyglada Twoja historia? Jak dlugo sie starasz? Z tego co pamietam, chyba Bozia napisala, ze jestes troche niezdecydowana...

Zofia8
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiu, fiu co tu sie dzieje :) Marta no proszę :) bedzie dobrze :) wrzucisz fotę testu?
    Kurka co niedziele jakieś bladziochy ;) w tygodniu tez emocje :) oby tak dalej :)

gretka, moremi, Sabina, MartaDidi, Parka, kkisia, Luna76 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowana na dziecko na 1000%, ale nie mam odwagi na tę operację :( Staramy się od dwóch lat :( Mam 45 lat. Czuję się bardzo dobrze i tylko te mięśniaki :( Ostatnio sprawdziłam tarczycę i wyszła niedoczynność, łykam tabsy i czekam na cud. Dziewczyny próbują mnie motywować do bardziej radykalnych działań, ale strach wygrywa.

Zofia8 wrote:
    Mango, a jak wyglada Twoja historia? Jak dlugo sie starasz? Z tego co pamietam, chyba Bozia napisala, ze jestes troche niezdecydowana...

Parka lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • moremi Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, ja tez tak czułam :-)
    A owulacja czasami nas w konia robi. Ja zawsze miałam w okolicach 10-12 dc, a później coś mi się poprzestawiało. Ładnie lekarz powiedział, ze gdyby wszystkie cykle wyglądały tak samo, to kalendarzyk małżeński byłby najskuteczniejszą metodą antykoncepcji, a tak jest najlepszą metodę na wpadkę ;-)

Natka_79, Aasiula, Simba, kapturnica, macduska, Sabina, MartaDidi, malgos741, Parka, ania.g, kkisia, Mega, gretka, megan8, Zofia8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Zdecydowana na dziecko na 1000%, ale nie mam odwagi na tę operację :( Staramy się od dwóch lat :( Mam 45 lat. Czuję się bardzo dobrze i tylko te mięśniaki :( Ostatnio sprawdziłam tarczycę i wyszła niedoczynność, łykam tabsy i czekam na cud. Dziewczyny próbują mnie motywować do bardziej radykalnych działań, ale strach wygrywa.
    Dodac trzeba, że nawet gdyby Mango udało się trafić do lekarza, to nawet przy stymulacji jajeczkowania nie ma żadnych szans powodzenia, bo jej facet jest jeszcze większym tchórzem jezeli chodzi o lekarzy i nie przebada nasienia :-(
    A ja wierzę, że u nich podobnie jak u Zosi niewielka stymulacja załatwiłaby sprawę.

kapturnica, Simba, macduska, Sabina, malgos741, Aasiula, kkisia, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:

Mango zrób porządek z mieśniakami nie masz dużo czasu na zachodzenie w ciąze, co by nie mówić. Na strach będziesz potem miała resztę życia.

Sabina, moremi, malgos741, kkisia, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę Ci przyznać rację, że z chłopem dobraliśmy się pod tym względem idealnie :(
    Chociaż gdybym ja była trochę lepsza to pewnie wypłakałabym to badanie.
    moremi wrote:
    Dodac trzeba, że nawet gdyby Mango udało się trafić do lekarza, to nawet przy stymulacji jajeczkowania nie ma żadnych szans powodzenia, bo jej facet jest jeszcze większym tchórzem jezeli chodzi o lekarzy i nie przebada nasienia :-(
    A ja wierzę, że u nich podobnie jak u Zosi niewielka stymulacja załatwiłaby sprawę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 17:02

macduska, Sabina, moremi, malgos741, Parka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba a po co Ty łóżeczka sprzedajesz jak za rok znowu będziesz w ciąży? Dla córki chcesz mieć wszystko nowiutkie? ;)

kapturnica, malgos741, moremi, Aasiula, kkisia, Simba, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Muszę Ci przyznać rację, że z chłopem dobraliśmy się pod tym względem idealnie :(
    No to cieniutko to wszystko wygląda u Was bardzo

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No to cieniutko to wszystko wygląda u Was bardzo

Po co owijać w bawełnę... wcale nie wygląda, z takim podejściem dziecka nie będzie. 2 lata zmarnowane i tyle.

moremi, kkisia, Mega, Bozia3, Zofia8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:

Bez badań meża nie ma szans na stymulację.Zaden sznujący sie lekarz nie dowali hormonow bez badania nasienia. Przynajmniej tak mi sie wydaje.

moremi, MartaDidi, kkisia, Simba, Mega, Luna76, Bozia3 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Po co owijać w bawełnę... wcale nie wygląda, z takim podejściem dziecka nie będzie. 2 lata zmarnowane i tyle.
    to bez serca..Chciałam byc delikatna ........

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    to bez serca..Chciałam byc delikatna ........

Tutaj terapia wstrząsowa jest potrzebna... skoro delikatna perswazja nie podziałała :-)

• Mango Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok rozumiem :( Za dużo tu dziś piszę :( Sama proszę się o zimny prysznic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:

Kochana nie odwracaj kota ogonem i nie rób z siebie ofiary :-) jak kto sobie pościele tak się wyśpi i tyle po co to komplikować.

Mega, Bozia3, Zofia8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:

Oj Mango, mi Ciebie po prostu żal.

Mega lubi tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie robię z siebie ofiary. Wiem, że dziewczyny dobrze mi życzą, a to pisanie je wkurza i tyle.
    mamatrojki80 wrote:
    Kochana nie odwracaj kota ogonem i nie rób z siebie ofiary :-) jak kto sobie pościele tak się wyśpi i tyle po co to komplikować.

Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, ja bym chetnie foty testow wrzucila, ale po ostatnim odwirusowaniu nie moge z telefonu na kompa zadnych zdjec przerzucic...

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Mango nie w tym rzecz .Po prostu troche niepowazne sie wydaje ,ze przezywasz ,ze małz chory i sex ubogi skoro przez 2 lata nie zrobiliscie nic wiecej w kierunku tego by pojawiło sie dziecko. Gdybyscie mieli po 20lat to mozna tak se eksperymentowac z palcem bozym.Ale w Waszym przypadku ani czas ani biologia nie działa na Wasza korzyśc A łudzenie sie każdego miesiąca jest wręcz katorga dla kazdej kobiety....

macduska, MartaDidi, Mango, Sabina, moremi, Aasiula, kkisia, Mega, Luna76, megan8, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Tutaj terapia wstrząsowa jest potrzebna... skoro delikatna perswazja nie podziałała :-)

Ha, po poprzedniej terapii wstrzasowej Mango nam znikla, wiec to raczej nie dziala.
    Takze daacje spokoj- kazdy sie stara jak chce ;)

I dzien dobry.
    Od razu mowi, ze foty nie zrobilam, nie bic. Nie chce mi sie dzisiaj nic, mam dzien wdupiemania.. Umowilam sie za to na wycieczke po szpitalu w ktorym bede rodzic i zastanawiam sie czy spakowac torbe. Tyle, ze torbe mam na strychu chyba, ale tam isc tez mi sie nie chce..

Ja poprosze o ten syndrom wicia gniazda.. W zamian za okazjonalne mdlosci..

macduska, Sabina, malgos741, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 8210 8211 8212 8213 8214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ