35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Ha, po poprzedniej terapii wstrzasowej Mango nam znikla, wiec to raczej nie dziala.
Takze daacje spokoj- kazdy sie stara jak chce
I dzien dobry.
Od razu mowi, ze foty nie zrobilam, nie bic. Nie chce mi sie dzisiaj nic, mam dzien wdupiemania.. Umowilam sie za to na wycieczke po szpitalu w ktorym bede rodzic i zastanawiam sie czy spakowac torbe. Tyle, ze torbe mam na strychu chyba, ale tam isc tez mi sie nie chce..
Ja poprosze o ten syndrom wicia gniazda.. W zamian za okazjonalne mdlosci..
A co Paszcza masz zamiar juz tam zostać?kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Tutaj terapia wstrząsowa jest potrzebna... skoro delikatna perswazja nie podziałała
Dziewczyny luz. Mango to wie i jej sprawa co z tym zrobi. Jak nie zrobi to tez jej sprawa.macduska, mamatrojki80, Mango, Aasiula, malgos741, kkisia, Sabina, Dziobak, Mega, Parka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:A ja teraz powiem cos takiego- pękłam, nie wytrzymałam- zrobiłam testa- 2 pod rząd blade jak cholera, ale wyszły od razu... i teraz uwaga- ostatni raz bzykalam sie w 6 dniu cyklu, z koncem okresu, a dalej 12,13, 14 dzien z zabezpieczeniem... Jeśli jutro beta coś wykaże to padnę ze zdumienia...
moremi lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny