35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaDidi wrote:tak, tak, na razie nie ma tematu... Jak @ nie bedzie i beta na plusie to zaleje się rzewnymi łzami ciężko zaskoczonej ze z seksu są dzieci...
Mega, megan8, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Coz, na forum nie brak prostackich komentarzy. Sa i takie osoby. Mango, nie przejmuj sie tym.
Pusur prostakiem to jest Twój facet, co Cię obsmarował na tym forum, że aż było przykro to czytać, ignoruj moje posty i nie komentuj ich proszę, poszukaj sobie innej ofiary na której będziesz swoje problemy odreagowywać i zejdź ze mnie łaskawie.
-
mamatrojki80 wrote:Paszcza, a na kiedy masz termin? w Belgii nie pozwalają do 40 tygodnia w ciąży chodzić? czy ten 9 to sama z Adasiem ustaliłaś?
Sama z AdasiemZnaczy, ze nie wolno mu wczesniej wylazic..
Luby z kolei prosi o po 20. Nie chce Barana.
Mi to nie robi, nie wierze w te cechy charakteru zalezne od znakow zodiaku.
A tak na serio- nikt mi porodu wywolywac przed 40 tygodniem nie bedzieAle juz pisalam- na ostatnim badaniu gin stwierdzil skrocona szyjke, ze brzuch opadl (ja tego jakos nie zaobserwowalam
), plus mlody jest od poczatku wg USG 2 tygodnie do przodu, wiec dostalam juz papiery do szpitala, zeby nie wariowac, gdyby sie cos dzialo..
Sabina, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Sama z Adasiem
Znaczy, ze nie wolno mu wczesniej wylazic..
Luby z kolei prosi o po 20. Nie chce Barana.
Mi to nie robi, nie wierze w te cechy charakteru zalezne od znakow zodiaku.
A tak na serio- nikt mi porodu wywolywac przed 40 tygodniem nie bedzieAle juz pisalam- na ostatnim badaniu gin stwierdzil skrocona szyjke, ze brzuch opadl (ja tego jakos nie zaobserwowalam
), plus mlody jest od poczatku wg USG 2 tygodnie do przodu, wiec dostalam juz papiery do szpitala, zeby nie wariowac, gdyby sie cos dzialo..
Ok, bo liczyłam i coś mi się nie zgadzało
-
macduska wrote:Ty się lepiej spakuj, ja ci dobrze radzę. jakby co to ci naniesie dziwactw do szpitala, nakupi niepotrzebnych rzeczy a to co potrzebne zostawi.
ja się nawet majtek od swojego nie mogłam doprosić, a jak juz go wygoniłam do sklepu ze szpitala to przyniósł pantalony jak dla 100 kg 80letniej babki. Myślałam że go wtedy zabiję....
no wlasnie.. dlatego ja wole zawczasu wszytko sobie przygotowac..
Sabina, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no wlasnie.. dlatego ja wole zawczasu wszytko sobie przygotowac..
Bardzo słusznie. Ja nauczona doswiadczeniem, przy drugim porodzie miałam wszystko już pod koniec 7 miesiąca.
Boże jak ja bym chciała jeszcze raz taką torbę móc spakowac.Sabina, paszczakin, kapturnica, ania.g, Mango, Aasiula, anna maria, moremi, malgos741, Mega, kkisia, Simba, Parka, Elfik, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bardzo słusznie. Ja nauczona doswiadczeniem, przy drugim porodzie miałam wszystko już pod koniec 7 miesiąca.
Boże jak ja bym chciała jeszcze raz taką torbę móc spakowac.
spakujesz, spakujesz moja droga.. Ja to WIEM!kapturnica, macduska, Aasiula, anna maria, moremi, malgos741, kkisia, Parka, Elfik lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Pusur prostakiem to jest Twój facet, co Cię obsmarował na tym forum, że aż było przykro to czytać, ignoruj moje posty i nie komentuj ich proszę, poszukaj sobie innej ofiary na której będziesz swoje problemy odreagowywać i zejdź ze mnie łaskawie.
Rzadko pisze takie rzeczy, chyba nawet nigdy mi sie to nie zdarzylo. Ale twoje jadowite komentarze sa zalosne. Ciesz sie, ze masz idealne zycie. I miej je dalej. Ale moze staraj sie nie osadzac innych, elegancka damo.
Bez odbioru. -
macduska wrote:Bardzo słusznie. Ja nauczona doswiadczeniem, przy drugim porodzie miałam wszystko już pod koniec 7 miesiąca.
Boże jak ja bym chciała jeszcze raz taką torbę móc spakowac.nie ma innej opcji.
Sabina, kapturnica, macduska, Aasiula, moremi, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Jestes prostakiem. Kropka.
Rzadko pisze takie rzeczy, chyba nawet nigdy mi sie to nie zdarzylo. Ale twoje jadowite komentarze sa zalosne. Ciesz sie, ze masz idealne zycie. I miej je dalej. Ale moze staraj sie nie osadzac innych, elegancka damo.
Bez odbioru.
W jednym masz rację... jest idealne, kwestia doboru partnera czyni cuda. Nie chce mi się z Tobą konfrontować, więc nie pisz więcej do mnie, a tym bardziej o mnie proszę.SolarPolar lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:ciepło masz w domu?
To wg mnie trochę za wcześnie.
Może tak około środy-czwartku?
raczej nie cieplo, ale jak w sloncu postawie to hulnie pewnie..
poczekam jeszcze, bo moja jest elementem dekoracji (i tak ja potem wciagne, bo uwielbiam), wiec nie moze byc za wysokamacduska, moremi, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:raczej nie cieplo, ale jak w sloncu postawie to hulnie pewnie..
poczekam jeszcze, bo moja jest elementem dekoracji (i tak ja potem wciagne, bo uwielbiam), wiec nie moze byc za wysoka
Warto namoczyć nasiona przed posianiem.
Siejesz w skorupkach? -
macduska wrote:Warto namoczyć nasiona przed posianiem.
Siejesz w skorupkach?
nie, w skorupach nie, bo za duzo roboty- trza wyparzac i poza tym rowno obciac to chyba Dremelem bym musiala- na poszarpany brzeg moja nerwica natrectw nie zezwala
robie w stojakach do jajek- juz wklejalam kiedys. Ijeszcze miche dla siebie do wciagniecia, bo jakas ta domowa zawsze lepsza niz ze sklepu (u nas rzeżucha w sklepach caly rok)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 19:39
Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:nie, w skorupach nie, bo za duzo roboty- trza wyparzac i poza tym rowno obciac to chyba Dremelem bym musiala- na poszarpany brzeg moja nerwica natrectw nie zezwala
robie w stojakach do jajek- juz wklejalam kiedys. Ijeszcze miche dla siebie do wciagniecia, bo jakas ta domowa zawsze lepsza niz ze sklepu (u nas rzeżucha w sklepach caly rok)
Ja mam kolorowe stojaczki w pastelach, też w nich wysiewam.paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
Moremi, wybacz nie moglam sie powstrzymac- kota naprawde nie miala nic przeciwko!
najperw patrzyla sie na mnie jak na debila, a potem powiedziala, ze jak musze, to ona to łaskawie przespi
Czapka Adasiowa zatwierdzona
ciach
i do tego:
http://stylzycia.newsweek.pl/11-naukowych-dowodow-na-to-ze-kot-pomaga-w-zyciu,artykuly,359411,1.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 20:33
mamatrojki80, Aasiula, malgos741, macduska, moremi, MartaDidi, Mega, ania.g, Dziobak, kkisia, Simba lubią tę wiadomość