35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Martus, no! Toc my na wakacje na chlanie i inne atrakcje umowione? Wiem, ze da sie zyc bez alko, ale ja pierdziu! Mam z zielona herbata do Ciebie przyjechac?
Dziobak lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:O matko! Tak szybko dzieciom zeby wychodzą?
Mysza czy Ty na bieżąco czytasz jakies książki o tym co po kolei, czy tak raczej na żywioł?
Idę na żywioł. Zaczęliśmy dokarmianie od słoczków - marchewka, jabłko, gruszka. Dziś dostał pierwszy raz trochę kaszki ryżowej. Nie mam czasu na nic, a dopiero co na czytanie.
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Mcdu, nie wierzę, że nie będziesz ribic nic w ogrodzie w tym roku
na razie nie robię
edit.1 pewnie jakieś suchelce wyrzuce, poobcinam krzewy, oplewę co z grubsza- a potem sie zobaczy
edit.2 i jeszcze mam zamiar posadzić tak ze 20 cypryśników wzdłuż drogi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 20:10
dorbie, kkisia, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Czy to mozliwe, zeby niespelna 8 miesieczne niemowle potrzebowalo tak malo snu?? Adas spal dzis 2 razy po 30 min, raz o 10, kolejny raz o 16. I pelny energii, pelza, bawi sie, wiecznie zadowolony. Drogie Bravo, czy on przypadkiem nie jest kosmita? Teraz probuje stanac w lozku na glowie. Help!
MartaDidi, Heretyczka, moremi, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKtóra tam narzekała że dzieciowi włosy nie rosną?
Oto dowód, że z łysolków wyrastają fajne chłopaki.
Pierworodny w wieku 13 lat- 11 lat wcześniej był łysy jak kolano.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 20:36
mamatrojki80, Simba, kkisia, Mango, Heretyczka, ania.g, dorbie, Dziobak, malgos741, Aasiula, Niuta lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Idę na żywioł. Zaczęliśmy dokarmianie od słoczków - marchewka, jabłko, gruszka. Dziś dostał pierwszy raz trochę kaszki ryżowej. Nie mam czasu na nic, a dopiero co na czytanie.
dorbie, Dziobak, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnymacduska wrote:na razie nie robię
edit.1 pewnie jakieś suchelce wyrzuce, poobcinam krzewy, oplewę co z grubsza- a potem sie zobaczy
edit.2 i jeszcze mam zamiar posadzić tak ze 20 cypryśników wzdłuż drogi
Ja tez nie mam dużych planów, trochę zmieniam przy tarasie, może pomyślimy o nawodnieniu, ale wiadomo, strzyżenie, pielenie, full pracy. My mamy działkę prawie 1300 m2, trawnik ok. 600-700m2, dom i rabaty. Trochę jest
Aasiula, paszczakin, macduska, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Czy to mozliwe, zeby niespelna 8 miesieczne niemowle potrzebowalo tak malo snu?? Adas spal dzis 2 razy po 30 min, raz o 10, kolejny raz o 16. I pelny energii, pelza, bawi sie, wiecznie zadowolony. Drogie Bravo, czy on przypadkiem nie jest kosmita? Teraz probuje stanac w lozku na glowie. Help!
Dziobak, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Mój żre już całkiem sporo. Kaszki były przećwiczone najpierw. Słoiczki już pożegnałam i sama gotuję. Kupuję warzywa na targu na ulubionym stoisku. Pani mi zawsze doradza co wziąć pod kątem Marcela. Reaguje bardzo dobrze, nie ma uczuleń, kupy dwa razy dziennie i co najważniejsze bardzo mu smakuje. Robię mu miksy warzywne, czasem zupkę zagęszczam kaszką kukurydzianą. Wprowadziłam również mięso z piersi indyka jako dodatek do zupek ( ale mięso gotuję osobno. Jabłuszka prażę w piekarniku. Jeszcze się kuszę na mixy owocowe w słoiczkach, ulubione są z bananem. Aha i zupka z dorszem zrobionym na parze też zaakceptowana ( dorsz też z dobrego źródła)
fajnie że mu gotujeszania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Która tam narzekała że dzieciowi włosy nie rosną?
Oto dowód, że z łysolków wyrastają fajne chłopaki.
Pierworodny w wieku 13 lat- 11 lat wcześniej był łysy jak kolano.
jakie cudo blond loki
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/serenade-onion-head-emoticon.gif
ja tez bylam dlugo lysawapotem mama mnie zawsze scinala na krotko, a teraz mam tyle kudłow na glowie, ze 3 baby moglabym obdzielic..
Aasiula, macduska, MartaDidi, dorbie, kkisia, moremi, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość