35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:A z innej beczki - drogie Bravo - bedzie o kupach.
Leon od początku trzeciego miesiąca zaczął sie szarpać przy butelce, jakby go cos bolało. W ubiegła sobotę było tak zle, ze zaczynał płakać jak tylko przystawiło mu sie butelkę do ust. Dałam mu espumisan i wysłałam Dzejmsa do apteki po mleko Nan HA. Po tym mleku jest od tygodnia jakby lepiej, ale on robi koszmarne, ciemno zielone, rzadkie kupy no i za przeproszeniem tak jebia ze w oczy szczypie! Dzwoniłam do pediatry chociażby po konsultacje telefoniczna, bo oprócz tych objawów dziecko normalnie śpi, przybiera na wadze i dobrze wyglada, ale ten fajans akurat na jakies sympozjum pojechał i jest poza zasięgiem.
Dzisiaj Leon mi znowu ryczy i sie wijeMartwić sie? Nie martwić? Miała tak któraś z dzieciem?
Wojtek miał to samo przez kilka dni jak przeszliśmy na mleko HA. Płakał z głodu, ale smoczka nie chcial wziąć do buzi. Bardzo mu się zresztą nie dziwię, bo spróbowałam i mleko smakuje jak rozpuszczony papier toaletowy. Teraz jak popróbuje innego jedzenia - marchewki, jabłuszka itp. to mleko tez mu gorzej wchodzi.
A o zielonych kupach już pisałam. To moja broń biologiczna na wypadek wojny z Putinem. A tak na serio to po zmianie pampersa trzeba zaraz wietrzyć pokój i lecieć ze śmieciami, bo inaczej żyć się nie da. Mówiłam o tym pediatrze i podobno po mlekach HA to się często zdarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 21:37
Sabina, anna maria, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Ewa a jak tam z twoja umowa i ubezpieczeniem? Udało ci sie załatwić?
musze byc ubezpieczona od dnia zameldowania, jutro , mam nadzieje dopełnimy formalności, narazie prywatnie 180 euro mies., jak zacznie ktos z nas prace to 125...ale wtedy płaci pracodawca i krankenkasse chyba
Niemcy cwani sie zabezpieczyli przed napływem ludności , nie jest tak łatwo jak w Anglii, przede wszystkim żeby cokolwiek zacząc trzeba być zameldowanym ...a to nie jest łatwe jeżeli sie nie ma tutaj bliskichMega, młódka, kkisia, Sabina, anna maria, Simba, Bozia3, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Paszczakinku, czy wiesz, ze ja tez spakuję taka torbe ?
powiedz, bo juz teraz chcialabym wiedziec
jak kazda z nas
palec boziutka ma to toalnie w dupieReni, Parka, kkisia, moremi, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hello wiedźmy
mam pytanie odnośnie rzeżuchy
jak ją sadzicie?
wiem wiem gupie pytanie i pewnie w google jest od pyty rad
ale wolę taka sprawdzoną
posiałam kiedyś na wacie, jak w podstawówce na biologi się sadziło ...ale mi spleśniała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 21:46
Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
błagam, powiedz, że przewinęłaś przy stoliku
Simba wrote:To mnie uspokoilas
Smród jest niestety nieziemski - wczoraj zatrzymaliśmy sie w restauracji przy autostradzie zeby ich i siebie nakarmić i jak Leon zaczął szczelac z armaty to sie ludzie ze stolika obok przesiedliSabina, Mega, kkisia, moremi, Simba, macduska, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:hello wiedźmy
jak ją sadzicie?
ale wolę taka sprawdzoną
posiałam na w podstawówce na biologi się sadziło ...ale mi spleśniała
nasza pani i nie wie? -
nick nieaktualnyReni wrote:hello wiedźmy
jak ją sadzicie?
ale wolę taka sprawdzoną
posiałam kiedyś na wacie, jak w podstawówce na biologi się sadziło ...ale mi spleśniałamamatrojki80, Simba, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Małgosia nie znikaj już tak
anna maria, Simba lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016