35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Myślalam, że tak się pozarliscie z mężem, że nie chce Ci się gadać, a "tylko" byłaś zarobiona
a z resztą nie było warunków bo sypialnię oddaliśmy jego córce a w salonie nie ma drzwi... ju noł
Sabina, anna maria, kkisia, Aasiula, Mega, moremi, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
byliśmy w czwartek w kinie na "disco polo" nawet mi się podobał
i się wyluzowałam...
Sabina, anna maria, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Wojtek właśnie popełnia samobójstwo przez uduszenie. Zakrył całą głowę pieluchą i śpi.
malgos741, Sabina, anna maria, Margolcia88, kkisia, Aasiula, Mega, moremi, Simba, macduska, Bozia3, Zofia8, kapturnica, Parka, Dziobak, paszczakin, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:byliśmy w czwartek w kinie na "disco polo" nawet mi się podobał
i się wyluzowałam...
ale na filmie to wieki temu
malgos741, anna maria, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jezusie kiedy ja w kinie byłam? A w piątek, tam jest mój bankmat
ale na filmie to wieki temu
Sabina, anna maria, kkisia, Aasiula, Heretyczka lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dzisiaj pierwszy raz wyprobowalm nosidlo zakladane na plecy,zajebista sprawa.Helka odrazu zasnela :-)wracam do domu i mowie do syna zobacz Hela chyba spi ,a on Mama ona chyba nie zyje,a Helce tak sie dobrze w nosidelku spalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 22:16
Sabina, Margolcia88, malgos741, Aasiula, gretka, moremi, kkisia, Simba, Mango, macduska, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mega stresujesz się jutrem?
Zaraz idę spać bo jutro mam pobudkę o 5 rano ... I tak cały tydzień, mam szkoleniemalgos741, anna maria, Sabina, moremi, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
Tak mnie naszło i chciałam się pochwalić strojem uszytym dla mojej ukochanej brataniczki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f73d322c045.jpgmegan8, Mega, anna maria, Sabina, malgos741, Heretyczka, Niuta, moremi, kkisia, Simba, macduska, Bozia3, Zofia8, kapturnica, Aasiula, Parka, BISCA, paszczakin, gosia7122 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Tak bym chciala umiec szyc ,a ja nawet guzika dobrze nie przyszyje,Michal jak byl maly i cos mu sie podarlo to zamiast zszyc to wolalm nowe kupic .Raz mowi do mnie mamo dlaczego mamy jedna igle w domu i ona wyglada jak haczyk na ryby? i kupil mi komplet igiel w prezecie :-)Do dzisiaj mi mowi Mama zszyj mi np.rekaw ,albo powiem babci ze chodze obdarty.
Mango, moremi, Simba, kapturnica, Aasiula, Sabina, Dziobak, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość