X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    a ja dzis wkurwioma jestem...

a co, kebaby się skończyły?

kapturnica, ania.g, Mango, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mi tylko tyle beta beta powiedziała że coś jest na rzeczy ale ciąży z tego nie będzie. Nadal nie mam @.
    a może ci jajko nie pękło? lutkę zapodaj..

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Ok rozumiem :( Za dużo tu dziś piszę :( Sama proszę się o zimny prysznic.
    Mango ale przecież zimny prysznic od nas nie skutkuje. Pozbycie się mięśniaków to jest na prawdę prosty zabieg. Nie będzie Ci żal za ileś lat że nie zrobiłaś wszystkiego co mogłaś aby mieć dziecko? Zegar tyka...

Sabina, moremi, Mega, Simba, megan8, Parka, Bozia3 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    a może ci jajko nie pękło? lutkę zapodaj..
    No właśnie nie wiem z mam robić. Do gina wolałabym iść po wypłacie. A ile czasu miałabym zapodawać progesteron?

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Marta- ja sie z gratulacjami wstrzymam do bety, ale tez jakos mialam na Ciebie "mysli".. <3
    tak, tak, na razie nie ma tematu... Jak @ nie bedzie i beta na plusie to zaleje się rzewnymi łzami ciężko zaskoczonej ze z seksu są dzieci...

ania.g, macduska, Sabina, Dziobak, Aasiula, moremi, Mega, Simba, Parka lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Haha, teraz Ty :)
    A Ty ja mialas bo nie pamietam, wiem tylko, ze beta Tobie spada...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 18:16

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    tak, tak, na razie nie ma tematu... Jak @ nie bedzie i beta na plusie to zaleje się rzewnymi łzami ciężko zaskoczonej ze z seksu są dzieci...

ej no, chyba sie raczej bedziesz cieszyc, nie?
    2 lata miedzy dzieciakami to super roznica, mam braciaka 2 lata starszego i zawsze bylo nam super!

MartaDidi, kkisia, Sabina, malgos741, Aasiula, moremi, Simba, Parka lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta,ja przez dwa dni myślałam że zejdę z nerwów. Warczałam na wszystkich i nie mogłam spać. Przed odczytaniem wyniku bety już sama nie wiedziałam czego chcę. Mąż odetchnął a ja cały czas się dziwnie czuję.

megan8, Parka lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A Ty ja mialas bo nie pamietam, wiem tylko, ze beta Tobie spada...
    Nic mi nie spada a nawet jeśli to o tym nie wiem bo robiłam raz w ten piątek i wynik był marny na starcie bo 4,coś tam.

• anna maria Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale masz anielski awatar :-)
    Heretyczka wrote:
    a ja dzis wkurwioma jestem...

moremi lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A co Paszcza masz zamiar juz tam zostać?

nie, no jeszczce nie, tak jak mowilam, rodze po 9-tym.. ale jakby sie cos dzialo, to ja juz widze mojego jak mnie pakuje, hehe.. oprocz tego, ze grzecznie ze mna jezdzil po cokolwiek se wybralam, znalazlam, wypatrzylam na promocji, to sam nic nie kupil. Polowe rzeczy podnosil przy zakupie z wielkimi oczami i pytal "a to do czego?" ;)

dostlismy kolejne dwa kartony ciuchow dla kartofla, ale raczej takie na pozniej.. to mu powiedzialam, ze ma to posortowac, bo sie mało do tej pory przydał.. ciekawe, czy to zrobi ;)

macduska, Sabina, malgos741, kkisia, Aasiula, moremi, Mega, Parka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nie, no jeszczce nie, tak jak mowilam, rodze po 9-tym.. ale jakby sie cos dzialo, to ja juz widze mojego jak mnie pakuje, hehe.. oprocz tego, ze grzecznie ze mna jezdzil po cokolwiek se wybralam, znalazlam, wypatrzylam na promocji, to sam nic nie kupil. Polowe rzeczy podnosil przy zakupie z wielkimi oczami i pytal "a to do czego?" ;)

dostlismy kolejne dwa kartony ciuchow dla kartofla, ale raczej takie na pozniej.. to mu powiedzialam, ze ma to posortowac, bo sie mało do tej pory przydał.. ciekawe, czy to zrobi ;)

Ty się lepiej spakuj, ja ci dobrze radzę. jakby co to ci naniesie dziwactw do szpitala, nakupi niepotrzebnych rzeczy a to co potrzebne zostawi.
    ja się nawet majtek od swojego nie mogłam doprosić, a jak juz go wygoniłam do sklepu ze szpitala to przyniósł pantalony jak dla 100 kg 80letniej babki. Myślałam że go wtedy zabiję....

Sabina, anna maria, ania.g, paszczakin, kkisia, Aasiula, moremi, Mega, Simba, Parka, Elfik, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Marta,ja przez dwa dni myślałam że zejdę z nerwów. Warczałam na wszystkich i nie mogłam spać. Przed odczytaniem wyniku bety już sama nie wiedziałam czego chcę. Mąż odetchnął a ja cały czas się dziwnie czuję.

Aniu ja Ci napiszę szczerze, że lepiej jest jak jest, 4 ciąża w 5 miesięcy po 3 cc... mój lekarz kręci nosem na 4 cesarkę, 4 lata po ostatniej. Na świecie nie istnieje coś takiego jak limit cesarek, u nas 3 to max. Chociaz im mniejsza kompetencja zawodowa lekarza tym więcej kręcenia nosem, poszłam na konsultację do profesora i on nie marudził na ten temat.

ania.g, moremi, Parka, Bozia3 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Mama.

mamatrojki80, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No właśnie nie wiem z mam robić. Do gina wolałabym iść po wypłacie. A ile czasu miałabym zapodawać progesteron?
    przez 10dni

ania.g lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Paszcza, a na kiedy masz termin? w Belgii nie pozwalają do 40 tygodnia w ciąży chodzić? czy ten 9 to sama z Adasiem ustaliłaś? ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 18:30

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta aleś se lifting szczeliła ;)

kapturnica, ania.g, Aasiula, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Prawda moj zamiast pizam przyniosl mi biale bluzki myslal ze to gory od pizamy i skarpetki mojego syna ´:-)
    macduska wrote:
    Ty się lepiej spakuj, ja ci dobrze radzę. jakby co to ci naniesie dziwactw do szpitala, nakupi niepotrzebnych rzeczy a to co potrzebne zostawi.
    ja się nawet majtek od swojego nie mogłam doprosić, a jak juz go wygoniłam do sklepu ze szpitala to przyniósł pantalony jak dla 100 kg 80letniej babki. Myślałam że go wtedy zabiję....

ania.g, Sabina, macduska, kkisia, paszczakin, Aasiula, moremi, Simba, Parka, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja naszykowałam wszystko ;)
    Miałam dostarczane co chciałam, co najwyżej w zbyt dużej ilości. Np poprosiłam o sucharki - dostałam po opakowaniu każdych jakie znalazł w sklepie XD Mój mąż był bardzo zestresowany, jak urodziło mu się dziecko ;)

anna maria, macduska, kkisia, Aasiula, moremi, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Nie robię z siebie ofiary. Wiem, że dziewczyny dobrze mi życzą, a to pisanie je wkurza i tyle.
    Coz, na forum nie brak prostackich komentarzy. Sa i takie osoby. Mango, nie przejmuj sie tym.

Mango, Parka lubią tę wiadomość

‹‹ 8212 8213 8214 8215 8216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ