35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Mi tylko tyle beta beta powiedziała że coś jest na rzeczy ale ciąży z tego nie będzie. Nadal nie mam @.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mango wrote:Ok rozumiem
Za dużo tu dziś piszę
Sama proszę się o zimny prysznic.
Sabina, moremi, Mega, Simba, megan8, Parka, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
paszczakin wrote:Marta- ja sie z gratulacjami wstrzymam do bety, ale tez jakos mialam na Ciebie "mysli"..
ania.g, macduska, Sabina, Dziobak, Aasiula, moremi, Mega, Simba, Parka lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:tak, tak, na razie nie ma tematu... Jak @ nie bedzie i beta na plusie to zaleje się rzewnymi łzami ciężko zaskoczonej ze z seksu są dzieci...
ej no, chyba sie raczej bedziesz cieszyc, nie?
2 lata miedzy dzieciakami to super roznica, mam braciaka 2 lata starszego i zawsze bylo nam super!MartaDidi, kkisia, Sabina, malgos741, Aasiula, moremi, Simba, Parka lubią tę wiadomość
-
Marta,ja przez dwa dni myślałam że zejdę z nerwów. Warczałam na wszystkich i nie mogłam spać. Przed odczytaniem wyniku bety już sama nie wiedziałam czego chcę. Mąż odetchnął a ja cały czas się dziwnie czuję.
megan8, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:A co Paszcza masz zamiar juz tam zostać?
nie, no jeszczce nie, tak jak mowilam, rodze po 9-tym.. ale jakby sie cos dzialo, to ja juz widze mojego jak mnie pakuje, hehe.. oprocz tego, ze grzecznie ze mna jezdzil po cokolwiek se wybralam, znalazlam, wypatrzylam na promocji, to sam nic nie kupil. Polowe rzeczy podnosil przy zakupie z wielkimi oczami i pytal "a to do czego?"
dostlismy kolejne dwa kartony ciuchow dla kartofla, ale raczej takie na pozniej.. to mu powiedzialam, ze ma to posortowac, bo sie mało do tej pory przydał.. ciekawe, czy to zrobimacduska, Sabina, malgos741, kkisia, Aasiula, moremi, Mega, Parka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:nie, no jeszczce nie, tak jak mowilam, rodze po 9-tym.. ale jakby sie cos dzialo, to ja juz widze mojego jak mnie pakuje, hehe.. oprocz tego, ze grzecznie ze mna jezdzil po cokolwiek se wybralam, znalazlam, wypatrzylam na promocji, to sam nic nie kupil. Polowe rzeczy podnosil przy zakupie z wielkimi oczami i pytal "a to do czego?"
dostlismy kolejne dwa kartony ciuchow dla kartofla, ale raczej takie na pozniej.. to mu powiedzialam, ze ma to posortowac, bo sie mało do tej pory przydał.. ciekawe, czy to zrobi
Ty się lepiej spakuj, ja ci dobrze radzę. jakby co to ci naniesie dziwactw do szpitala, nakupi niepotrzebnych rzeczy a to co potrzebne zostawi.
ja się nawet majtek od swojego nie mogłam doprosić, a jak juz go wygoniłam do sklepu ze szpitala to przyniósł pantalony jak dla 100 kg 80letniej babki. Myślałam że go wtedy zabiję....Sabina, anna maria, ania.g, paszczakin, kkisia, Aasiula, moremi, Mega, Simba, Parka, Elfik, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Marta,ja przez dwa dni myślałam że zejdę z nerwów. Warczałam na wszystkich i nie mogłam spać. Przed odczytaniem wyniku bety już sama nie wiedziałam czego chcę. Mąż odetchnął a ja cały czas się dziwnie czuję.
Aniu ja Ci napiszę szczerze, że lepiej jest jak jest, 4 ciąża w 5 miesięcy po 3 cc... mój lekarz kręci nosem na 4 cesarkę, 4 lata po ostatniej. Na świecie nie istnieje coś takiego jak limit cesarek, u nas 3 to max. Chociaz im mniejsza kompetencja zawodowa lekarza tym więcej kręcenia nosem, poszłam na konsultację do profesora i on nie marudził na ten temat.ania.g, moremi, Parka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:No właśnie nie wiem z mam robić. Do gina wolałabym iść po wypłacie. A ile czasu miałabym zapodawać progesteron?
ania.g lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:nie, no jeszczce nie, tak jak mowilam, rodze po 9-tym.. ale jakby sie cos dzialo, to ja juz widze mojego jak mnie pakuje, hehe.. oprocz tego, ze grzecznie ze mna jezdzil po cokolwiek se wybralam, znalazlam, wypatrzylam na promocji, to sam nic nie kupil. Polowe rzeczy podnosil przy zakupie z wielkimi oczami i pytal "a to do czego?"
dostlismy kolejne dwa kartony ciuchow dla kartofla, ale raczej takie na pozniej.. to mu powiedzialam, ze ma to posortowac, bo sie mało do tej pory przydał.. ciekawe, czy to zrobi
Paszcza, a na kiedy masz termin? w Belgii nie pozwalają do 40 tygodnia w ciąży chodzić? czy ten 9 to sama z Adasiem ustaliłaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 18:30
-
nick nieaktualny
-
To Prawda moj zamiast pizam przyniosl mi biale bluzki myslal ze to gory od pizamy i skarpetki mojego syna ´macduska wrote:Ty się lepiej spakuj, ja ci dobrze radzę. jakby co to ci naniesie dziwactw do szpitala, nakupi niepotrzebnych rzeczy a to co potrzebne zostawi.
ja się nawet majtek od swojego nie mogłam doprosić, a jak juz go wygoniłam do sklepu ze szpitala to przyniósł pantalony jak dla 100 kg 80letniej babki. Myślałam że go wtedy zabiję....ania.g, Sabina, macduska, kkisia, paszczakin, Aasiula, moremi, Simba, Parka, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa naszykowałam wszystko
Miałam dostarczane co chciałam, co najwyżej w zbyt dużej ilości. Np poprosiłam o sucharki - dostałam po opakowaniu każdych jakie znalazł w sklepieMój mąż był bardzo zestresowany, jak urodziło mu się dziecko
anna maria, macduska, kkisia, Aasiula, moremi, Mega, Simba lubią tę wiadomość