35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola powtarzaj mu ciągle, żeby Cię nie denerwował, bo prolaktyna Ci skoczy i się nie zagnieździ.. na mojego podziałało
hahah
od owulacji chodzi na palcach aż do @ hahaahahBozia3, anna maria, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bardzo dużo zależy od tego, na ile mężczyźnie też zależy na dziecku...Wtedy - tak jak u Ciebie Reniu - oni się będą starać i wspierać (ja też tak mam - w zasadzie, to on jakoś namówił mnie na staranka - a ja się wkręciłam bardzo). Gorzej, jeśli kobieta sama walczy - to wtedy naprawdę jest trudno...Viola nie daj się mu...
Mango, megan8, Reni, Lucky, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Boziu, to jest dokladnie na odwrot u nas. Mnie zaczelo zalezec od momentu jak zaszlam w ostatnia ciaze. To M namawial mnie od zeszlego roku od sierpnia na dzidzie. Wydarzylo sie u nas cos strasznego w rodzinie i przez to on chce miec jeszcze jedno dziecko. Wczesniej to ja go namawialam ale nie chcial, teraz po 40 sie obudzil. Pisalam tez wczesniej ze po seksie dzwoni do pracy i pyta jak sie czuje czy nie jestem w ciazy, zalezy mu chyba bardziej niz mnie, ale niestety nasza sytuacja wplynela na nas drmamtycznie i nie panujemy nad naszymi nerwami. Chodzimy na terapie, grupowa i indywidualna i bardzo chcemy tego dzidziusia. On wie o tym zeby mnie nie denerwowac ale jednak czasami po prostu emocje biora gore.
megan8, Lucky, Bursztyn, Olena, inessa, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Boziu, to jest dokladnie na odwrot u nas. Mnie zaczelo zalezec od momentu jak zaszlam w ostatnia ciaze. To M namawial mnie od zeszlego roku od sierpnia na dzidzie. Wydarzylo sie u nas cos strasznego w rodzinie i przez to on chce miec jeszcze jedno dziecko. Wczesniej to ja go namawialam ale nie chcial, teraz po 40 sie obudzil. Pisalam tez wczesniej ze po seksie dzwoni do pracy i pyta jak sie czuje czy nie jestem w ciazy, zalezy mu chyba bardziej niz mnie, ale niestety nasza sytuacja wplynela na nas drmamtycznie i nie panujemy nad naszymi nerwami. Chodzimy na terapie, grupowa i indywidualna i bardzo chcemy tego dzidziusia. On wie o tym zeby mnie nie denerwowac ale jednak czasami po prostu emocje biora gore.
Będzie dobrze..
Może te nerwy miną..
Reni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
...najpierw mnie powkur... a potem dopytuje czy mi tempka nie spada....masakra...
a co do Anny Marii to mysle Boziu ze Ania sportowo robi TO
Bozia3 wrote:a tak..bo mnnie się trochę te nicki tu już mylą - wciąż zmieniamy avatary, a te, których nie widziałąm na zdjęciu to trudniej mi się zapamiętuje. Faktycznie pisałaś, że jeszcze CI się nogi trzęsą po - a M już chce sprawdzać ciążę..Będzie dobrze..
Może te nerwy miną..
Mango, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a co się dzieje z Izą?
zaginęła w akcji
Bozia na ile wyjeżdzasz i czy będziesz zaglądać?
Ja wylatuje w sobotę i wracam za tydzień w sobotę. Dostęp do kompa będę mieć, choć ograniczony...Lecę z podręcznym bagażem, więc nie wiem, czy mogę zabrać szklany termometr...co ja sobie będę tam wkładać codziennie rano???Reni, Mango, Bursztyn, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nadal lubie
tylko mam beznadziejnie dni...taki dol jakis...
i pewnie odezwe sie wkrotce..
Ale nadal o Was mysle zagladam i kibicuje
Reni wrote:no tak bo teraz nie wiem czy wyjechał ktoś czy inkubuje w samotni czy może już Nas nie lubi hahahahReni, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyniki prolaktyny hu...owe
wczoraj odebralam
Tzn prolaktyna normalnie - idealny wynik, ale po obciazeniu masakra
I to daje odpowiedz na te cykle niektore bezowulacyjne
Stres niczemu nie sluzy, ale poki co powodow do euforii nie ma...
Viola wrote:Kasiu a dlaczego masz dol???? Tempka pieknie rosnie wiec jest szansa, aczkolwiek zdjae sobie sprawe ze sa tez inne problemy oprocz staran....Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość