35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Ale mnie w tym cyklu bola piersi ( ostatnio tak samo w grudniu). Bola, sa ciezkie i bardzo wrazliwe. Nie wiem, co jest przyczyna. Mam duzo torbieli.jesli one powodem, dlaczego w takim razie nie jest tak samo w kazdym cyklu? To nie wina estrogenu, bo mam go raczej niedobor. Macie jakis pomysl?
Nie mam pomysłu, ale w ciągu tych 7 cykli starań też tak miałam 2x. Teraz 3 cykl biorę duphaston i już 3 cykl nie bolą. Może to jakaś wskazówka?
Zofia8 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Cześć

Przeczytałam wszystko na cela:)
Dowiedziałam się dużo o myciu okien - ja mam takie coś, z jednej strony tkanina gąbczasta, z drugiej gumka. Szyby są po tym pozbawione brudu, ale z mazami. Z tym, ze w obecnej sytuacji mam gdzieś mazy
Dużo Was ma pczłorkowe rodziny. U mnie też dwóch mężów
Niełatwa to sprawa, szczególnie dla dzieci. Mój syn nie lubi mojego obecnego, ale moja obecna teściowa jest dla niego lepsza, niż jego prawdziwa babcia z tamtej strony.
Z kotami zaczął mi się sezon na kleszcze. Mam 3 koty, z tego dwa sporadycznie coś złapią, a trzeci łapie za wszystkie osiedlowe koty (a masa ich tu). Wczoraj wyciągnęliśmy mu 7, a w pełni sezonu zdarza się po kilkanaście. I to już na kropelce. Może to przez futro - długie ma.
Z fajowych rzeczy, to wczoraj wrócił mój syn marnotrawny. Całą chorobę był u ojca, bo tam ma komputer i internet. Chyba się stęsknił, bo najpierw bez większego oporu uczestniczył we wspólnym rozbieraniu choinki (jeee, udało się przed wiosennymi świętami!!! ), a potem pomógł mi z praniem i gruntowniejszym sprzątaniem w kuchni
Poza tym czuję, że znów choroba się czai na nas. Ja się dzisiaj obudziłam z opuchniętym bolącym gardłem, syn nadal ma katar, a Małgoś pokasłuje, cieknie jej z nosa i dla odmiany cos ma z oczkami - spuchnięte, czerwone i trochę zaropiałe. Pewnie sobie zatarła tym katarem.
Kupiłam klej i będę mogła robić spinki dla córci. Mam "gołe" spinki i dużo ozdóbek. Będzie miała oryginlane.
No i udało mi się zrobić wykrój do płaszczyka kąpielowego. Spróbuję go dzisiaj dostosować rozmarowo i skroić.
A pogoda, choć rano koszmar, teraz słoneczna.
Małgośka śpi chwilowo, bo wstała o 4 rano i do 7 grała na tablecie... Albo chora, albo diabeł dodatkowy w nią wstąpił
nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, Parka, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
może do siebie dzwonią jak Nas nie ma?!

dzbrymoremi wrote:Bry
Reni, Twój pies musiał gadać z moimi kotami. Wszystkie trzy mi okłady robiły. Też się gotowałam
moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobry hym albo i nie ....
dziś sie dowiem czy nadal pracuję ,trzymajcie kciuki
babka za którą byłam na zastępstwo wróciła ale mam szanse też na zastępstwo za kogoś innego,a jak zostanę to z kolei mam kolejną szansę na stałą pracę bo jakoś w lipcu i wrześniu na emeryturę odchodzą ...
trzymam kciuki za ciążówki,staraczki,dzieciate :*
Parka, Aasiula, paszczakin, nick nieaktualny, Reni, Dziobak, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, Zofia8, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, Iwone, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć, arwena to kciuki
Ja dziś dobroduszna jestem mówię chłopu śpij,ja idę do pracy
to i obiad będzie i w piecu napalone. My że sobą 24 godziny na dobę i jakoś się dogadujemy.
Czasem przydało by się za chlebem ale już to przerabialiśmy. Ja do pracy latałam nawet z brzuchami za dobrych amerykańskich czasów,pora na dupie usiąść.
Parka, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77, Zofia8, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Arwena, powodzenia- oby sie udalo prace zatrzymac!
Krakonka, a nie mozecie kotow zakroplic? Moja zima wylazi doslownie na 5 sekund, ale latem jak ja nosi po ogrodach, paprociach i pod drzewami jest zawsze zakroplona Frontlinem i nigdy jeszcze niczego nie przytargala.. newet mrowki wtedy jej nie podgryzaja jak spi na bruku
nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Zofia8, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Cóż za chory i zły umysł wymyślił wiosenną zmian czasu?

Ja już wiem, że to będzie ciężki dzień. Boże jak mi się chcę spać
hehe, ja dzis zamiast o 6 zaliczylam pobudke o 4.30.. Przesiedzialam 1.5h i padlam, przelaczylam budzik i przylazlam do pracy godzine pozniej.. Na szczescie mam ruchomy czas pracy..
Motto na dzis:
nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
my zawsze zakrapialiśmy wszystkie zwierzulce, bo nawet na butach można przytargać to badziewie do domu
a w tym roku jest tego od zaje.aniapaszczakin wrote:Arwena, powodzenia- oby sie udalo prace zatrzymac!
Krakonka, a nie mozecie kotow zakroplic? Moja zima wylazi doslownie na 5 sekund, ale latem jak ja nosi po ogrodach, paprociach i pod drzewami jest zawsze zakroplona Frontlinem i nigdy jeszcze niczego nie przytargala.. newet mrowki wtedy jej nie podgryzaja jak spi na bruku
moremi lubi tę wiadomość
-
ja dzisiaj spóźniłam się prawie godzinę do pracy
budzik mi się spsuł!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f38b196dfb3e.jpg
jak żyć!?
paszczakin wrote:hehe, ja dzis zamiast o 6 zaliczylam pobudke o 4.30.. Przesiedzialam 1.5h i padlam, przelaczylam budzik i przylazlam do pracy godzine pozniej.. Na szczescie mam ruchomy czas pracy..
Motto na dzis:
nick nieaktualny, Dziobak, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, Parka, nick nieaktualny, Natka_79, nick nieaktualny, paszczakin, SolarPolar, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Przeczytalam zakopać... Bo za dużo kleszczy przynosza...paszczakin wrote:
Krakonka, a nie mozecie kotow zakroplic?
Nie spanie mnie jednak kiedyś wykończyć. Adas wstał dziś o 3.30 gotowy do zabawy. Godzinę go ignorowała, potem się rozryczal i zasnął.
Drogie Bravo, jakiś patent na nocne spanie dziecka? Budzi się co godzinę albo częściej, zasnie przy cycku. Ale nie mogę leżeć z cyckiem na wierzchu cala noc. Jakiś pomysł?
Reni, moremi, iwcia77, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Arwena, powodzenia- oby sie udalo prace zatrzymac!
Dwa niekleszczowe zakrapiamy raz, na wiosnę i prawie nie przynoszą (jeden z nich miał dwa w zeszłym roku, a drugi nic). A trzeciego zakrapiam co miesiąc, ale i tak przynosi. Po zakropieniu 2-3 zamiast kilkunastu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 11:20
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Witam z rana, byłam dzisiaj u gin pęcherzyk 19,3 endo 10,5. Już trzeci miesiąc z kolei mam owulację z prawego jajnika , myślałam ze to jest na zmianę a to się okazuje że nie . Chyba mam problem jednak z progesteronem, będę badać go w piątek-sobota, do gina przyjdzie wynik i powie mi przez telefon co dalej robic, najprawdopodobniej dostanę luteinę 200mg + duphaston. Chyba musze szykować się na bardzo niski wynik:(
Reni, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, Parka, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
tak
zacznij go budzić jak już smacznie zaśnie i zapytaj "no i jak? Fajnie ci?"

Dziobak wrote:Przeczytalam zakopać... Bo za dużo kleszczy przynosza...
Nie spanie mnie jednak kiedyś wykończyć. Adas wstał dziś o 3.30 gotowy do zabawy. Godzinę go ignorowała, potem się rozryczal i zasnął.
Drogie Bravo, jakiś patent na nocne spanie dziecka? Budzi się co godzinę albo częściej, zasnie przy cycku. Ale nie mogę leżeć z cyckiem na wierzchu cala noc. Jakiś pomysł?
Dziobak, moremi, Parka, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, paszczakin, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
zdajesz sobie sprawę, że ten co przynosi zagraża reszcie?
mój kot nigdy nie wychodził, a pies przynosił
nie raz popierdalał po podłodze - mógł wejść na nas, na kota, na fretkę, nawet na listonosza
ostatnio znalazłam jednego w kiblu? (może mu się siku chciało)
i drugiego w łazience przy wannie (miał ponad cm wielkości, obrzydliwy najedzony fuuj) - pytanie kogo napoczął, skoro taki nażarty
Krakonka wrote:Dwa niekleszczowe zakrapim raz, na wiosnę i prawie nie przynoszą (jeden z nih miał dwa w zeszłym roku, a drugi nic). A trzeciego zakrapiam co miesiąc, ale i tak przynosi. Po zakropieniu 2-3 zamiast kilkunastu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 10:19
Dziobak, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
a skąd wiesz, że masz problem?
ola_35 wrote:Witam z rana, byłam dzisiaj u gin pęcherzyk 19,3 endo 10,5. Już trzeci miesiąc z kolei mam owulację z prawego jajnika , myślałam ze to jest na zmianę a to się okazuje że nie . Chyba mam problem jednak z progesteronem, będę badać go w piątek-sobota, do gina przyjdzie wynik i powie mi przez telefon co dalej robic, najprawdopodobniej dostanę luteinę 200mg + duphaston. Chyba musze szykować się na bardzo niski wynik:(