35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ola_35 wrote:Reni moja faza lutealna jest krótka i nawet luteina nie pomogła. Przedłuzyła ją do 12 dni jedynie , a tak trwała 10-11.
-
ComeToMeBaby wrote:Moja też ma 11-12 dni (jeśli wierzyć wyznaczaniu przez of). Czytałam, że problem pojawia się gdy jest krótsza niż 10 dni.
Kometa to jest za mało. Zrób monitoring-nie czekaj, będziesz wiedziała dokładnie czy to prawda i od razu progesteron rób przy monitoringu, nie ma na co czekać.ComeToMeBaby, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySie ma, polazłam rano do lumpeksu na nową dostawę
co poniedziałek wymieniają cały towar, mają chyba dobre źródło bo ubranka dziecięce w większości z metkami lub bez śladów użytkowania, kupiłam 60 sztuk ubrań i wydałam 280 zł
ja to mam łeb jak sklep
lubię po lumpeksach połazić i się tego nie wypieram
ComeToMeBaby, ola_35, moremi, Arwena, Sabina, Elfik, kkisia, iwcia77, gosia7122, Mega, BISCA, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mama zazdraszczam umiejętności kupowania w takich sklepach
ja tam nigdy nic nie znajduję, wszystko mi wygląda nie tegesa moja kumpela wychodzi zawsze obładowana po pachy
przeraża mnie ten dziki tłum
a już w dniu dostawy! masakra jakaś! sklep od 9, a od 7 już stoi kolejka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 11:21
moremi, mamatrojki80, Arwena, Sabina, Aasiula, kkisia, iwcia77, SolarPolar, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:mama zazdraszczam umiejętności kupowania w takich sklepach
ja tam nigdy nic nie znajduję, wszystko mi wygląda nie tegesa moja kumpela wychodzi zawsze obładowana po pachy
przeraża mnie ten dziki tłum
a już w dniu dostawy! masakra jakaś! sklep od 9, a od 7 już stoi kolejka
U mnie na wsi sa 3 tego typu sklepy, dla siebie też bym nic nie znalazładziś byłam pierwsza
dziecięcych ciuchów jest multum, wszystko na wieszakach i w naprawdę super stanie, nikt by się nie domyślił, że to ubrania z lumpeksu.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Sie ma, polazłam rano do lumpeksu na nową dostawę
co poniedziałek wymieniają cały towar, mają chyba dobre źródło bo ubranka dziecięce w większości z metkami lub bez śladów użytkowania, kupiłam 60 sztuk ubrań i wydałam 280 zł
ja to mam łeb jak sklep
Ja tez czasami idęmamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Sie ma, polazłam rano do lumpeksu na nową dostawę
ja to mam łeb jak sklep
Ja mam swój ulubiony, u mnie dostawa co wtorek. Tyle, że ja nie zawsze mogę, więc jak czegoś konkretnego potrzebuję, to mi babka zostawia. Mój syn tez chodzi, już sam i nawet ostatnio tatę namówiłam. W moim ciuchy z USA, więc świetna jakość i generalnie niesamowite rzeczy trafiam. Nie jest supertani, ale ciuchy są zadbane, dużo nowych bez metek, nic nie śmierdzi i wszystko poukładane jest.
Nie pamietam, kiedy T-shirt kupiłam w normalnym sklepie - jakość u nas koszmar. Czasem tylko synkowi kupuję na zamówienie, jak chce z jakimś napisem, ale to i tak na Allegro, wtedy już firmowe.
Zresztą w ogóle, jeśli wstąpie do sklepu w galerii, to nie ma porównania z moim lumpeksem - gorszy materiał, kiepskie odszycie, niedoróbki. A ciuszki dziecięce, jak dostaję kupowane u nas, po jednym cyklu pranie i suszenie, są zdeformowane. Wolę kupować bieliznę dla małej na allegro z Anglii. Dużo ludzi tym handluje. Tanie jak barszcz, wielopaki i bardzo ładne
Zamiast bacikowych i inych bzdetów, powinni prorodzinnie zrobić zerowy vat na artykuły dziecięce.
mamatrojki80, ComeToMeBaby, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
a ja tak czytam i czytam o tej krótkiej fazie lutealnej i widzę, ze się zaleca końskie dawki wit b6, magnezu i wapnia.
no i że najlepiej 12-16 dni, 10-11 graniczne, a poniżej 10 to katastrofa.
no to tak przejrzałam te swoje cykle, to zdarzyła mi się 10tką, ale tak to 11, a najczęściej 12 dni mi pokazuje.
a już człowiek taki zadowolony se siedział...moremi lubi tę wiadomość