35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:bo to nie miala byc "zaluzja " do ciebie

Wiem
ale pewnie są mamuśki z syndromem "psa co się z łańcucha urwał"
mi największej rozrywki i szczęścia moja familia dostarcza 
iwcia77, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Bozia3, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
i to sie chwali , bo rodzina powinna byc tez zrodlem rozrywkimamatrojki80 wrote:Wiem
ale pewnie są mamuśki z syndromem "psa co się z łańcucha urwał"
mi największej rozrywki i szczęścia moja familia dostarcza 
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCóż za chory i zły umysł wymyślił wiosenną zmian czasu?

Ja już wiem, że to będzie ciężki dzień. Boże jak mi się chcę spać
kapturnica, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, Parka, BISCA, iwcia77, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien bry wszystkim.
Sabb nie tylko Tobie sie wstac nie Kciało.Dodatkowo ciemno,szaro i deszcz napierdala chuj nie pogoda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 07:45
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, Parka, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyTo tak jak u mnie. Nie wiadomo jak wyjsc z domukapturnica wrote:Dzien bry wszystkim.
Sabb nie tylko Tobie sie wstac nie Kciało.Dodatkowo ciemno,szaro i deszcz napierdala chuj nie pogoda:-/
moremi, kapturnica, iwcia77, Elfik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bry

Reni, Twój pies musiał gadać z moimi kotami. Wszystkie trzy mi okłady robiły. Też się gotowałam
Reni, nick nieaktualny, Aasiula, Parka, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Czuję się dobrze
a co z tego będzie, zobaczymy.
Zofia8, SolarPolar, nick nieaktualny, Aasiula, Parka, paszczakin, Elfik, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwcia, u mnie to na pewno nie jest objaw ciazy, skoro bol mam od 8 dc (9 dni przed owulacja).nie bylabym zdziwiona, gdyby bol pojawil sie w okresie okoloowulacyjnym (lub przed miesiaczka)ale nie tak wczesnie. W poprzednim cyklu progesteronu nie bralam. Bola mnie obie piersi. Torbiele mam w jednej. Dziwne...iwcia77 wrote:mi ginka mowila ze torbiele + progesteron w drugiej fazie cyklu..co dziwne jak mi cycki puchly i bolaly to myslalm ze w ciazy jestem a nie bylam ...a jak naprawde zaszlam ( w drugiej fazie zaczelam brac progesteron)..to cycki flaki

iwcia77 lubi tę wiadomość
Zofia8