35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Ale mnie w tym cyklu bola piersi ( ostatnio tak samo w grudniu). Bola, sa ciezkie i bardzo wrazliwe. Nie wiem, co jest przyczyna. Mam duzo torbieli.jesli one powodem, dlaczego w takim razie nie jest tak samo w kazdym cyklu? To nie wina estrogenu, bo mam go raczej niedobor. Macie jakis pomysl?
mamatrojki80, anna maria, dorbie, kkisia, Aasiula, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
anna maria- mi Amway bardzo pasi
wg mnie maja swietne produkty do czyszczenia, prania, mycia. we wloszech jest - nie wim jak w polsce. ja w polsce tez z 20 lat temu mialam okazje zapoznac sie z produktami
mamatrojki80, anna maria, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Ja tu w DE sie nie spotkalam z tymi produktami :-)jak maly kolki dokuczaja ?iwcia77 wrote:anna maria- mi Amway bardzo pasi
wg mnie maja swietne produkty do czyszczenia, prania, mycia. we wloszech jest - nie wim jak w polsce. ja w polsce tez z 20 lat temu mialam okazje zapoznac sie z produktami
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i dobrze po to sa leki zeby pomagaly,jeszcze troche i mu minie :-)ja mialm dla Helki specjalne krople do masowania brzucha ze sobie dobrze baka puscila i tak bylo jak wmasowalm to baki szlyiwcia77 wrote:juz sporadycznie
a jak marudzi to sab simplex i z banki
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:W GOS
http://www.judo.suchylas.pl/zawody/index.php?option=com_content&view=article&id=13&Itemid=20
Jakbym wiedziała to pojechałabym dopingowaćsama trenowałam Judo w TKKF Orkan Szczecin jestem 3 krotną mistrzynią okręgu
anna maria, dorbie, Bozia3, iwcia77, Arwena, moremi, Sabina, peppapig, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Mama3 to Ciebie sie trzeba bac
sama trenowałam Judo w TKKF Orkan Szczecin jestem 3 krotną mistrzynią okręgu
No, nawet chłop się mnie boi, jak mu kiedyś trzymanie założyłam to do dziś to pamięta...
anna maria, dorbie, Bozia3, kkisia, iwcia77, Arwena, moremi, Zofia8, peppapig, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Jakbym wiedziała to pojechałabym dopingować
sama trenowałam Judo w TKKF Orkan Szczecin jestem 3 krotną mistrzynią okręgu
Mój Kuba w zeszłym roku w młodzikach Wice Mistrz Polski, jeszcze II miejsce w Otwartym Pocharze Poslki w Łodzi, na jesieni się jeszcze bardziej rozwinął i wygrał 2 puchary Polski, teraz poczatek sezonu
Trenuje 8my rokanna maria, mamatrojki80, Bozia3, kkisia, iwcia77, moremi, Sabina, Zofia8, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:No, nawet chłop się mnie boi, jak mu kiedyś trzymanie założyłam to do dziś to pamięta...
anna maria, mamatrojki80, kkisia, BISCA, iwcia77, moremi, Sabina, Zofia8, peppapig, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:WOW! To niezła byłas
Mój Kuba w zeszłym roku w młodzikach Wice Mistrz Polski, jeszcze II miejsce w Otwartym Pocharze Poslki w Łodzi, na jesieni się jeszcze bardziej rozwinął i wygrał 2 puchary Polski, teraz poczatek sezonu
Trenuje 8my rok
Fajnie, super sport, wspominam z lezką w okuniesamowicie charakter kształtuje i hart ducha.
anna maria, dorbie, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez jestem za tym zeby dzieciaki Sport uprawialy ,przynajmniej sie w glowach nie przewracamamatrojki80 wrote:Fajnie, super sport, wspominam z lezką w oku
niesamowicie charakter kształtuje i hart ducha.
mamatrojki80, iwcia77, moremi, Zofia8, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Fajnie, super sport, wspominam z lezką w oku
niesamowicie charakter kształtuje i hart ducha.
Hubi też trenuje, ale on to inny typ i mały jeszcze, chociaż 5ty rok juz trenujemamatrojki80, anna maria, kkisia, iwcia77, moremi, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzego to człowiek w życiu nie liznął...od 6 do 12 roku życia do Państwowego Ogniska Baletowego w Szczecinie też chodziłam
ale to mojej matki ambicje niespełnione...brrrr, nigdy dziecka do niczego zmuszać nie będę.
anna maria, dorbie, iwcia77, Arwena, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Bozia3, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny