Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Ale mnie w tym cyklu bola piersi ( ostatnio tak samo w grudniu). Bola, sa ciezkie i bardzo wrazliwe. Nie wiem, co jest przyczyna. Mam duzo torbieli.jesli one powodem, dlaczego w takim razie nie jest tak samo w kazdym cyklu? To nie wina estrogenu, bo mam go raczej niedobor. Macie jakis pomysl?
    mi ginka mowila ze torbiele + progesteron w drugiej fazie cyklu..co dziwne jak mi cycki puchly i bolaly to myslalm ze w ciazy jestem a nie bylam ...a jak naprawde zaszlam ( w drugiej fazie zaczelam brac progesteron)..to cycki flaki :-O

mamatrojki80, anna maria, dorbie, kkisia, Aasiula, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria- mi Amway bardzo pasi :) wg mnie maja swietne produkty do czyszczenia, prania, mycia. we wloszech jest - nie wim jak w polsce. ja w polsce tez z 20 lat temu mialam okazje zapoznac sie z produktami :)

mamatrojki80, anna maria, Aasiula lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam wlasnie kupila chate moja kuzynka :-)
    mamatrojki80 wrote:
    No wiem, to jest tam gdzie to nowe osiedle Tarnowo Centrum :-) przechodzę obok kilka razy dziennie, vis a vis jest szkoła :-)

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu w DE sie nie spotkalam z tymi produktami :-)jak maly kolki dokuczaja ?
    iwcia77 wrote:
    anna maria- mi Amway bardzo pasi :) wg mnie maja swietne produkty do czyszczenia, prania, mycia. we wloszech jest - nie wim jak w polsce. ja w polsce tez z 20 lat temu mialam okazje zapoznac sie z produktami :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Tam wlasnie kupila chate moja kuzynka :-)

No to ja mieszkam kawałek dalej :-)

anna maria lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ja tu w DE sie nie spotkalam z tymi produktami :-)jak maly kolki dokuczaja ?
    juz sporadycznie :D a jak marudzi to sab simplex i z banki :D

mamatrojki80, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    pewnie w Ośrodku Sportu i Rekreacji? tam obok jest park wodny Octopus :-)
    W GOS
    http://www.judo.suchylas.pl/zawody/index.php?option=com_content&view=article&id=13&Itemid=20

anna maria, mamatrojki80 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dobrze po to sa leki zeby pomagaly,jeszcze troche i mu minie :-)ja mialm dla Helki specjalne krople do masowania brzucha ze sobie dobrze baka puscila i tak bylo jak wmasowalm to baki szly :-)
    iwcia77 wrote:
    juz sporadycznie :D a jak marudzi to sab simplex i z banki :D

iwcia77 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    W GOS
    http://www.judo.suchylas.pl/zawody/index.php?option=com_content&view=article&id=13&Itemid=20

Jakbym wiedziała to pojechałabym dopingować :-) sama trenowałam Judo w TKKF Orkan Szczecin jestem 3 krotną mistrzynią okręgu :-)

anna maria, dorbie, Bozia3, iwcia77, Arwena, moremi, Sabina, peppapig, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama3 to Ciebie sie trzeba bac :-):-) sama trenowałam Judo w TKKF Orkan Szczecin jestem 3 krotną mistrzynią okręgu :-)[/QUOTE]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 23:17

mamatrojki80, dorbie, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Mama3 to Ciebie sie trzeba bac :-):-) sama trenowałam Judo w TKKF Orkan Szczecin jestem 3 krotną mistrzynią okręgu :-)
    [/QUOTE]

No, nawet chłop się mnie boi, jak mu kiedyś trzymanie założyłam to do dziś to pamięta... :-)

anna maria, dorbie, Bozia3, kkisia, iwcia77, Arwena, moremi, Zofia8, peppapig, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Jakbym wiedziała to pojechałabym dopingować :-) sama trenowałam Judo w TKKF Orkan Szczecin jestem 3 krotną mistrzynią okręgu :-)
    WOW! To niezła byłas :-)
    Mój Kuba w zeszłym roku w młodzikach Wice Mistrz Polski, jeszcze II miejsce w Otwartym Pocharze Poslki w Łodzi, na jesieni się jeszcze bardziej rozwinął i wygrał 2 puchary Polski, teraz poczatek sezonu :-)
    Trenuje 8my rok

anna maria, mamatrojki80, Bozia3, kkisia, iwcia77, moremi, Sabina, Zofia8, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    No, nawet chłop się mnie boi, jak mu kiedyś trzymanie założyłam to do dziś to pamięta... :-)
    Na pierwszej randce? czy już po ślubie?

anna maria, mamatrojki80, kkisia, BISCA, iwcia77, moremi, Sabina, Zofia8, peppapig, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    WOW! To niezła byłas :-)
    Mój Kuba w zeszłym roku w młodzikach Wice Mistrz Polski, jeszcze II miejsce w Otwartym Pocharze Poslki w Łodzi, na jesieni się jeszcze bardziej rozwinął i wygrał 2 puchary Polski, teraz poczatek sezonu :-)
    Trenuje 8my rok

Fajnie, super sport, wspominam z lezką w oku :-) niesamowicie charakter kształtuje i hart ducha.

anna maria, dorbie, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Na pierwszej randce? czy już po ślubie?

Po :-)

anna maria, dorbie, iwcia77, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem za tym zeby dzieciaki Sport uprawialy ,przynajmniej sie w glowach nie przewraca :-)
    mamatrojki80 wrote:
    Fajnie, super sport, wspominam z lezką w oku :-) niesamowicie charakter kształtuje i hart ducha.

mamatrojki80, iwcia77, moremi, Zofia8, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Też tak uważam, widze po Kubie
    Hubi też trenuje, ale on to inny typ i mały jeszcze, chociaż 5ty rok juz trenuje

mamatrojki80, anna maria, kkisia, iwcia77, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslicie ze trzeba isc spac ? :-)

mamatrojki80, dorbie, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czego to człowiek w życiu nie liznął...od 6 do 12 roku życia do Państwowego Ogniska Baletowego w Szczecinie też chodziłam :-) ale to mojej matki ambicje niespełnione...brrrr, nigdy dziecka do niczego zmuszać nie będę.

anna maria, dorbie, iwcia77, Arwena, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Bozia3, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Myslicie ze trzeba isc spac ? :-)

nie mogę usnąć...

anna maria lubi tę wiadomość

‹‹ 8373 8374 8375 8376 8377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ