X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Ale mnie w tym cyklu bola piersi ( ostatnio tak samo w grudniu). Bola, sa ciezkie i bardzo wrazliwe. Nie wiem, co jest przyczyna. Mam duzo torbieli.jesli one powodem, dlaczego w takim razie nie jest tak samo w kazdym cyklu? To nie wina estrogenu, bo mam go raczej niedobor. Macie jakis pomysl?
    mi ginka mowila ze torbiele + progesteron w drugiej fazie cyklu..co dziwne jak mi cycki puchly i bolaly to myslalm ze w ciazy jestem a nie bylam ...a jak naprawde zaszlam ( w drugiej fazie zaczelam brac progesteron)..to cycki flaki :-O

mamatrojki80, anna maria, dorbie, kkisia, Aasiula, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria- mi Amway bardzo pasi :) wg mnie maja swietne produkty do czyszczenia, prania, mycia. we wloszech jest - nie wim jak w polsce. ja w polsce tez z 20 lat temu mialam okazje zapoznac sie z produktami :)

mamatrojki80, anna maria, Aasiula lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam wlasnie kupila chate moja kuzynka :-)
    mamatrojki80 wrote:
    No wiem, to jest tam gdzie to nowe osiedle Tarnowo Centrum :-) przechodzę obok kilka razy dziennie, vis a vis jest szkoła :-)

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu w DE sie nie spotkalam z tymi produktami :-)jak maly kolki dokuczaja ?
    iwcia77 wrote:
    anna maria- mi Amway bardzo pasi :) wg mnie maja swietne produkty do czyszczenia, prania, mycia. we wloszech jest - nie wim jak w polsce. ja w polsce tez z 20 lat temu mialam okazje zapoznac sie z produktami :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Tam wlasnie kupila chate moja kuzynka :-)

No to ja mieszkam kawałek dalej :-)

anna maria lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ja tu w DE sie nie spotkalam z tymi produktami :-)jak maly kolki dokuczaja ?
    juz sporadycznie :D a jak marudzi to sab simplex i z banki :D

mamatrojki80, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    pewnie w Ośrodku Sportu i Rekreacji? tam obok jest park wodny Octopus :-)
    W GOS
    http://www.judo.suchylas.pl/zawody/index.php?option=com_content&view=article&id=13&Itemid=20

anna maria, mamatrojki80 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dobrze po to sa leki zeby pomagaly,jeszcze troche i mu minie :-)ja mialm dla Helki specjalne krople do masowania brzucha ze sobie dobrze baka puscila i tak bylo jak wmasowalm to baki szly :-)
    iwcia77 wrote:
    juz sporadycznie :D a jak marudzi to sab simplex i z banki :D

iwcia77 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    W GOS
    http://www.judo.suchylas.pl/zawody/index.php?option=com_content&view=article&id=13&Itemid=20

Jakbym wiedziała to pojechałabym dopingować :-) sama trenowałam Judo w TKKF Orkan Szczecin jestem 3 krotną mistrzynią okręgu :-)

anna maria, dorbie, Bozia3, iwcia77, Arwena, moremi, Sabina, peppapig, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama3 to Ciebie sie trzeba bac :-):-) sama trenowałam Judo w TKKF Orkan Szczecin jestem 3 krotną mistrzynią okręgu :-)[/QUOTE]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 23:17

mamatrojki80, dorbie, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Mama3 to Ciebie sie trzeba bac :-):-) sama trenowałam Judo w TKKF Orkan Szczecin jestem 3 krotną mistrzynią okręgu :-)
    [/QUOTE]

No, nawet chłop się mnie boi, jak mu kiedyś trzymanie założyłam to do dziś to pamięta... :-)

anna maria, dorbie, Bozia3, kkisia, iwcia77, Arwena, moremi, Zofia8, peppapig, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Jakbym wiedziała to pojechałabym dopingować :-) sama trenowałam Judo w TKKF Orkan Szczecin jestem 3 krotną mistrzynią okręgu :-)
    WOW! To niezła byłas :-)
    Mój Kuba w zeszłym roku w młodzikach Wice Mistrz Polski, jeszcze II miejsce w Otwartym Pocharze Poslki w Łodzi, na jesieni się jeszcze bardziej rozwinął i wygrał 2 puchary Polski, teraz poczatek sezonu :-)
    Trenuje 8my rok

anna maria, mamatrojki80, Bozia3, kkisia, iwcia77, moremi, Sabina, Zofia8, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    No, nawet chłop się mnie boi, jak mu kiedyś trzymanie założyłam to do dziś to pamięta... :-)
    Na pierwszej randce? czy już po ślubie?

anna maria, mamatrojki80, kkisia, BISCA, iwcia77, moremi, Sabina, Zofia8, peppapig, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    WOW! To niezła byłas :-)
    Mój Kuba w zeszłym roku w młodzikach Wice Mistrz Polski, jeszcze II miejsce w Otwartym Pocharze Poslki w Łodzi, na jesieni się jeszcze bardziej rozwinął i wygrał 2 puchary Polski, teraz poczatek sezonu :-)
    Trenuje 8my rok

Fajnie, super sport, wspominam z lezką w oku :-) niesamowicie charakter kształtuje i hart ducha.

anna maria, dorbie, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Na pierwszej randce? czy już po ślubie?

Po :-)

anna maria, dorbie, iwcia77, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem za tym zeby dzieciaki Sport uprawialy ,przynajmniej sie w glowach nie przewraca :-)
    mamatrojki80 wrote:
    Fajnie, super sport, wspominam z lezką w oku :-) niesamowicie charakter kształtuje i hart ducha.

mamatrojki80, iwcia77, moremi, Zofia8, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Też tak uważam, widze po Kubie
    Hubi też trenuje, ale on to inny typ i mały jeszcze, chociaż 5ty rok juz trenuje

mamatrojki80, anna maria, kkisia, iwcia77, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslicie ze trzeba isc spac ? :-)

mamatrojki80, dorbie, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czego to człowiek w życiu nie liznął...od 6 do 12 roku życia do Państwowego Ogniska Baletowego w Szczecinie też chodziłam :-) ale to mojej matki ambicje niespełnione...brrrr, nigdy dziecka do niczego zmuszać nie będę.

anna maria, dorbie, iwcia77, Arwena, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Bozia3, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Myslicie ze trzeba isc spac ? :-)

nie mogę usnąć...

anna maria lubi tę wiadomość

‹‹ 8373 8374 8375 8376 8377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ