X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z Kiekrza pochodze tam nadal mam mame i rodzine :-)
    mamatrojki80 wrote:
    Mieszkałam w Suchym Lesie najpierw, a teraz w Tarnowie Podgórnym 17 km od Poznania :-)

megan8, mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj z córka robiłyśmy plakat na konkurs o zdrowym żywieniu, nawet fajnie to wyszło, zrobiłyśmy piramidę żywieniowa, najwiecej zabawy było z wycinaniem z gazetek sklepowych produktów żywnościowych (no i to jest pozytywna strona tych gazetek ;) ) a jak czegoś brakowało to dorysowywala.
    Zmieniłam pościel, poprasowalam i uciekam w poduchy ;) owocnej nocy lasencje :)

anna maria, megan8, dorbie, BISCA, iwcia77, Aasiula, kkisia, Arwena, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • megan8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    E tam. Zyjesz jak wszedzie. Zalezy co kto lubi, no i oczywiscie gdzie mieszka. Ja mieszkam na wsi i nie narzekam. :-)

ja tam spałam 24h na 24h ,albo leżałam i patrzyłam w sufit
    a on w pracy

anna maria, mamatrojki80, Dziobak, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ja z Kiekrza pochodze tam nadal mam mame i rodzine :-)

Mój chłop chciał chałupę w Kiekrzu, ale Kiekrz się rozwinął ostatnio :-)

anna maria, moremi lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amwaj boze to jeszcze istnieje ?pamietam jak moj 1 maz sie tym zajmowal 24 lata temu :-)
    iwcia77 wrote:
    witam z wieczora

widze ze w niedziele palmowa "mylyscie okna" ;D

ja mam kilka sposobow na mycie okien- miska z woda i plynem do naczyn i guma do sciagania a wykonczenie pielucha tetrowa

plyn z Amwaya ( taki do rozciencznia z woda i do spryskiwarki) + pielucha tetrowa - ale to jest tylko na szybkie przetarcia instant

zagiecia, rowki - szczoteczka do zebow :)

Mega, mamatrojki80, iwcia77, kkisia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mam dwie ziomalki z Wlkp. Anię i Megan :-)

megan8, anna maria, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Prawda taka samotnosc jest wykanczajaca ,ale zbiegiem czasu poznaje sie ludzi ,albo dalej samotnie zyje .tak jak ja i mi to nie przeszkadza ,mam swoje zajecia i siostre,jest dobrze do Pl bym nie wrocila :-)
    megan8 wrote:
    ja tam spałam 24h na 2e4h ,albo leżałam i patrzyłam w sufit
    a on w pracy

mamatrojki80, megan8, BISCA, Dziobak, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    No to Prawda taka samotnosc jest wykanczajaca ,ale zbiegiem czasu poznaje sie ludzi ,albo dalej samotnie zyje .tak jak ja i mi to nie przeszkadza ,mam swoje zajecia i siostre,jest dobrze do Pl bym nie wrocila :-)

siostra też w DE mieszka?

anna maria lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak stal sie Taki exskluziw :-)a w Tarnowie mam kuzynke tez nie dawno tam dom kupila :-)
    mamatrojki80 wrote:
    Mój chłop chciał chałupę w Kiekrzu, ale Kiekrz się rozwinął ostatnio :-)

201407014965.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed chwila bylismy na sushi. W karcie byly zaznaczone rzeczy wegetarianskie i co mnie bardzo milo zaskoczylo dla kobiet w ciazy, zaznaczone symbolem rozowej kobitki z duzym brzuchem z zoltym serduszkiem w srodku. Prawie, ze sie wzuszylam. A generalnie uwazam, ze to super pomysl i dobrze swiadczy o restauracji. Oby wiecej takich miejsc :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 22:30

Sabina, anna maria, BISCA, Magda*, Dziobak, Aasiula, iwcia77, macduska, Bozia3, kkisia, Arwena, Parka, moremi, peppapig, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Mama3 Ty mieszkasz pod Poznaniem czy w P-n ?
    A mój Kuba własnie wrócił z Suchego Lasu, na pewno znasz? On cyklicznie jeździ tam na zawody Judo albo też do Lubonia, to też blisko, prawda?

anna maria, mamatrojki80, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak od 14 lat. ona mnie tu sciagla ,a wlasciwie przechowala jak musialm spierdalac od bylego .
    mamatrojki80 wrote:
    siostra też w DE mieszka?

mamatrojki80, megan8, BISCA, iwcia77, kkisia, Arwena, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    tak stal sie Taki exskluziw :-)a w Tarnowie mam kuzynke tez nie dawno tam dom kupila :-)

Ja tu od 2 lat mieszkam, jestem bardzo zadowolona :-) na upartego bym nie musiała się do poznania pchać, mam tu wszystko na miejscu :-) Tarnowo też się buduje non stop.

anna maria, megan8, dorbie, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie ze znam :-)poznanska pyra jestem :-)
    dorbie wrote:
    A mój Kuba własnie wrócił z Suchego Lasu, na pewno znasz? On cyklicznie jeździ tam na zawody Judo albo też do Lubonia, to też blisko, prawda?

dorbie, mamatrojki80, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • megan8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie twój mazurek aż się uśmiechał żeby go zjeść ;D"

dorbie, mamatrojki80, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    tak od 14 lat. ona mnie tu sciagla ,a wlasciwie przechowala jak musialm spierdalac od bylego .

Czyli nie ma tego złego... silna babka jesteś, dałaś radę.

anna maria, megan8, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Mieszkałam w Suchym Lesie najpierw, a teraz w Tarnowie Podgórnym 17 km od Poznania :-)
    Znalazłam ten post. To mo Kuba tam był przez weekend! Wielkopolski Międzynarodowy Turniej Judo

mamatrojki80, anna maria, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:

Ja mieszkałam w Suchym Lesie :-)

dorbie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    witam z wieczora

widze ze w niedziele palmowa "mylyscie okna" ;D

ja mam kilka sposobow na mycie okien- miska z woda i plynem do naczyn i guma do sciagania a wykonczenie pielucha tetrowa

plyn z Amwaya ( taki do rozciencznia z woda i do spryskiwarki) + pielucha tetrowa - ale to jest tylko na szybkie przetarcia instant

zagiecia, rowki - szczoteczka do zebow :)
    Iwcia wpadaj do mnie kiedy chcesz ;-) mam piętrowy dom i dużo okien :-P

anna maria, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    dorbie twój mazurek aż się uśmiechał żeby go zjeść ;D"
    Już go nie ma , bo to z zeszłego roku ;-)

megan8 lubi tę wiadomość

‹‹ 8371 8372 8373 8374 8375 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ