35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
My dzisiaj z córka robiłyśmy plakat na konkurs o zdrowym żywieniu, nawet fajnie to wyszło, zrobiłyśmy piramidę żywieniowa, najwiecej zabawy było z wycinaniem z gazetek sklepowych produktów żywnościowych (no i to jest pozytywna strona tych gazetek
) a jak czegoś brakowało to dorysowywala.
Zmieniłam pościel, poprasowalam i uciekam w poduchyowocnej nocy lasencje
anna maria, megan8, dorbie, BISCA, iwcia77, Aasiula, kkisia, Arwena, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:E tam. Zyjesz jak wszedzie. Zalezy co kto lubi, no i oczywiscie gdzie mieszka. Ja mieszkam na wsi i nie narzekam.
ja tam spałam 24h na 24h ,albo leżałam i patrzyłam w sufit
a on w pracyanna maria, mamatrojki80, Dziobak, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amwaj boze to jeszcze istnieje ?pamietam jak moj 1 maz sie tym zajmowal 24 lata temuiwcia77 wrote:witam z wieczora
widze ze w niedziele palmowa "mylyscie okna"
ja mam kilka sposobow na mycie okien- miska z woda i plynem do naczyn i guma do sciagania a wykonczenie pielucha tetrowa
plyn z Amwaya ( taki do rozciencznia z woda i do spryskiwarki) + pielucha tetrowa - ale to jest tylko na szybkie przetarcia instant
zagiecia, rowki - szczoteczka do zebowMega, mamatrojki80, iwcia77, kkisia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to Prawda taka samotnosc jest wykanczajaca ,ale zbiegiem czasu poznaje sie ludzi ,albo dalej samotnie zyje .tak jak ja i mi to nie przeszkadza ,mam swoje zajecia i siostre,jest dobrze do Pl bym nie wrocilamegan8 wrote:ja tam spałam 24h na 2e4h ,albo leżałam i patrzyłam w sufit
a on w pracymamatrojki80, megan8, BISCA, Dziobak, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:No to Prawda taka samotnosc jest wykanczajaca ,ale zbiegiem czasu poznaje sie ludzi ,albo dalej samotnie zyje .tak jak ja i mi to nie przeszkadza ,mam swoje zajecia i siostre,jest dobrze do Pl bym nie wrocila
siostra też w DE mieszka?
anna maria lubi tę wiadomość
-
Przed chwila bylismy na sushi. W karcie byly zaznaczone rzeczy wegetarianskie i co mnie bardzo milo zaskoczylo dla kobiet w ciazy, zaznaczone symbolem rozowej kobitki z duzym brzuchem z zoltym serduszkiem w srodku. Prawie, ze sie wzuszylam. A generalnie uwazam, ze to super pomysl i dobrze swiadczy o restauracji. Oby wiecej takich miejsc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 22:30
Sabina, anna maria, BISCA, Magda*, Dziobak, Aasiula, iwcia77, macduska, Bozia3, kkisia, Arwena, Parka, moremi, peppapig, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Mama3 Ty mieszkasz pod Poznaniem czy w P-n ?
anna maria, mamatrojki80, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:tak stal sie Taki exskluziw :-)a w Tarnowie mam kuzynke tez nie dawno tam dom kupila
Ja tu od 2 lat mieszkam, jestem bardzo zadowolonana upartego bym nie musiała się do poznania pchać, mam tu wszystko na miejscu
Tarnowo też się buduje non stop.
anna maria, megan8, dorbie, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
No pewnie ze znam :-)poznanska pyra jestemdorbie wrote:A mój Kuba własnie wrócił z Suchego Lasu, na pewno znasz? On cyklicznie jeździ tam na zawody Judo albo też do Lubonia, to też blisko, prawda?
dorbie, mamatrojki80, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Mieszkałam w Suchym Lesie najpierw, a teraz w Tarnowie Podgórnym 17 km od Poznania
mamatrojki80, anna maria, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:witam z wieczora
widze ze w niedziele palmowa "mylyscie okna"
ja mam kilka sposobow na mycie okien- miska z woda i plynem do naczyn i guma do sciagania a wykonczenie pielucha tetrowa
plyn z Amwaya ( taki do rozciencznia z woda i do spryskiwarki) + pielucha tetrowa - ale to jest tylko na szybkie przetarcia instant
zagiecia, rowki - szczoteczka do zebowmam piętrowy dom i dużo okien
anna maria, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia, moremi, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny