35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:No to Prawda taka samotnosc jest wykanczajaca ,ale zbiegiem czasu poznaje sie ludzi ,albo dalej samotnie zyje .tak jak ja i mi to nie przeszkadza ,mam swoje zajecia i siostre,jest dobrze do Pl bym nie wrocila
Zazdroszcze Ci siostry na miejscu. Ja za moja strasznie teskniemamatrojki80, anna maria, peppapig, Elfik lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:ja tam spałam 24h na 24h ,albo leżałam i patrzyłam w sufit
a on w pracyanna maria, Magda*, megan8, kkisia, moremi, paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak dzieki tem poznalm mojego wspanialego meza
Jak bede u mamy to mozemy sie spotkac ,tylko kiedy ja bede u mamy ?nie wiem
mamatrojki80 wrote:Czyli nie ma tego złego... silna babka jesteś, dałaś radę.mamatrojki80, iwcia77, moremi, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To Prawda wkurwia mnie czasam ale wiem ze jest ,duzo mi pomogla .Mam jeszcze 5cioro rodzenstwa w PL.BISCA wrote:Zazdroszcze Ci siostry na miejscu. Ja za moja strasznie tesknie
mamatrojki80, BISCA, Dziobak, Aasiula, iwcia77, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Ja mieszkałam w Suchym Lesie
To pewnie widziałaś gdzie te zawody sa organizowane? Bardzo prężny ośrodek, rankingowe zawody Młodzików i Juniorów co roku, i jeszcze chyba na jesieni walczył tam w Otwartym Pucharze Polski, a pierwszy raz w 10rż tam był. Teraz kolejne zwycięstwo, z czego jesteśmy strasznie dumni, bo też oglądaliśmy go na żywo, co rzadko jest dostępne. O, przyjechał, to zaraz medal obejrzęDumna mamusia
anna maria, mamatrojki80, Magda*, Aasiula, iwcia77, macduska, Mega, kkisia, Arwena, moremi, Sabina, peppapig, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla syna :-)tez bym byla dumna.Gmina Suchy las .bogata jestdorbie wrote:Mówił, że szli wczoraj na piechotę do sklepu firmowego Terravity 5km? Możliwe to?
To pewnie widziałaś gdzie te zawody sa organizowane? Bardzo prężny ośrodek, rankingowe zawody Młodzików i Juniorów co roku, i jeszcze chyba na jesieni walczył tam w Otwartym Pucharze Polski, a pierwszy raz w 10rż tam był. Teraz kolejne zwycięstwo, z czego jesteśmy strasznie dumni, bo też oglądaliśmy go na żywo, co rzadko jest dostępne. O, przyjechał, to zaraz medal obejrzęDumna mamusia
mamatrojki80, iwcia77, Mega, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Mówił, że szli wczoraj na piechotę do sklepu firmowego Terravity 5km? Możliwe to?
Możliweto na Podolanach, rzut beretem od Suchego
anna maria, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale mnie w tym cyklu bola piersi ( ostatnio tak samo w grudniu). Bola, sa ciezkie i bardzo wrazliwe. Nie wiem, co jest przyczyna. Mam duzo torbieli.jesli one powodem, dlaczego w takim razie nie jest tak samo w kazdym cyklu? To nie wina estrogenu, bo mam go raczej niedobor. Macie jakis pomysl?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 22:48
iwcia77 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Wiesz gdzie jest Ul.ks.Czeslawa Niklewicza ?
No wiem, to jest tam gdzie to nowe osiedle Tarnowo Centrumprzechodzę obok kilka razy dziennie, vis a vis jest szkoła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 22:58
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny