35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Praca go tam tak trzyma? jak Twoje dzieci to znoszą? mała poznaje tatę?
tak ,tylko praca
starszemu to na rękę ,że go nie ma
młodszy chciałby mieć już tatę w domu
mała go poznaje ,często jesteśmy na skypie ,choć wiem że to nie to samo
ale jak już przyjedzie to ona jest za nim i woli tatę niż mamę
mnie to wkurza , ale też cieszyanna maria, mamatrojki80, Sabina, iwcia77, Mega, kkisia, BISCA, macduska, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:tak ,tylko praca
starszemu to na rękę ,że go nie ma
młodszy chciałby mieć już tatę w domu
mała go poznaje ,często jesteśmy na skypie ,choć wiem że to nie to samo
ale jak już przyjedzie to ona jest za nim i woli tatę niż mamę
mnie to wkurza , ale też cieszy
Nie martw się bo córki są "tatowe"ja też przegrywam w konkurencji z tatą (jednym i drugim:-) ), ja jestem "zły szeryf", a tatulek jest kochany.
megan8, anna maria, iwcia77, kkisia, BISCA, Luna76, moremi lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Megan a wiesz ze ja sobie ubzduralam ze 2 Twoich starszych dzieci jest z 1 mezem a Jagoda z drugim ,dlaczego ?nie wiem .
młodszy miał po gimnazjum iść do niego tam się dalej uczyć ,ale walczyłam o niego jak lwicamamatrojki80, anna maria, iwcia77, kkisia, BISCA, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Nie martw się bo córki są "tatowe"
ja też przegrywam w konkurencji z tatą (jednym i drugim:-) ), ja jestem "zły szeryf", a tatulek jest kochany.
trochę też musi być moja"
postaram się o tomamatrojki80, anna maria, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
megan8 wrote:może kiedyś wróci na stałe ,czas pokaże
ja się tam nie przeniosę na pewno
w Norwegii jest strasznie nudnoanna maria, Magda*, iwcia77, kkisia, megan8, BISCA, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:masz przewagę nad chłopem
a jak Twój starszy syn? uspokoiło się?
na razie doszliśmy do porozumienia ,choć ja uważam że nie damy sobie rady bez psychologa
nie wiem jakie z ojcem będzie miał relacje ,bo już odczułam że mu nie pasuje taty przyjazd
ech ,aż się bojęmamatrojki80, anna maria, Mega, Sabina, kkisia, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam z wieczora
widze ze w niedziele palmowa "mylyscie okna"
ja mam kilka sposobow na mycie okien- miska z woda i plynem do naczyn i guma do sciagania a wykonczenie pielucha tetrowa
plyn z Amwaya ( taki do rozciencznia z woda i do spryskiwarki) + pielucha tetrowa - ale to jest tylko na szybkie przetarcia instant
zagiecia, rowki - szczoteczka do zebowanna maria, megan8, Mega, Sabina, Aasiula, kkisia, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:na razie doszliśmy do porozumienia ,choć ja uważam że nie damy sobie rady bez psychologa
nie wiem jakie z ojcem będzie miał relacje ,bo już odczułam że mu nie pasuje taty przyjazd
ech ,aż się boję
Dacie radę, trzymam za Twoją rodzinę kciuki.
anna maria, megan8, Mega, kkisia, moremi, Elfik lubią tę wiadomość