35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mdli cię?mamatrojki80 wrote:Fuuuj, aż mnie zemdliło
a co to w według Ciebie jest rozpieszczanie? stopy sobie nawzajem masujecie? 
zapomniałam dodać,że rano wciagnelismy wszystkie beziki
to dopiero było 
Rozpieszczanie -sprawianie przyjemności (komuś, sobie lub nawzajem). Obejmuje również masowanie stópek
raczej moich hehehe, uwielbiam.
P.s.postaraj się nie porzygać
hehe
SolarPolar, Mega, Arwena, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
i ja jeszcze tez. ze tak powiem tez chetnie bym brzuchol zlapałaComeToMeBaby wrote:no ej, jeszcze mój- wróżkowy

kciałabym ,no kciałabymWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 20:40
malgos741, ComeToMeBaby, kapturnica, Magda*, kkisia, Mega, paszczakin, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny właśnie zauważyłam nowiutki brzuchol paszczowy,no się doczekać nie mogeeeee...
cudny jest!
Chciałam zapytać szanowne grono czy mogę zapisać się na zajęcia aqua na basenie? Uwaga z seniorami?
Mam ogromną potrzebę ruchu,nie chce też zaszkodzić. Dodam iż napieprza mnie biodro prawe czasami
Słucham opinii mnie się wydaje,że byłoby ok się poruszać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 21:02
moremi, dorbie, kkisia, Aasiula, Mega, Arwena, iwcia77, paszczakin, Parka, Elfik lubią tę wiadomość
-
Peppka basen jak najbardziej Zwł jesli jak piszesz masz mozliwosc ...peppapig wrote:Cześć dziewczyny właśnie zauważyłam nowiutki brzuchol paszczowy,no się doczekać nie mogeeeee...

Chciałam zapytać szanowne grono czy mogę zapisać się na zajęcia aqua na basenie? Uwaga z seniorami?
Mam ogromną potrzebę ruchu,nie chce też zaszkodzić. Dodam iż napieprza mnie biodro prawe czasami
Słucham opinii mnie się wydaje,że byłoby ok się poruszać.
moremi, dorbie, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Reni... Błagam... Moje mięśnie brzuchaReni wrote:W góglach jest też napisane, że niektórym przyjemność sprawia lizanie odbytu

peppapig, Sabina, kkisia, Aasiula, Mega, BISCA, Reni, megan8, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyKiedyś już chodziłam na te zajęcia głównie są starsze panie +50 coś ala uniwersytet XxI wiekukapturnica wrote:Peppka basen jak najbardziej Zwł jesli jak piszesz masz mozliwosc ...
pamiętam jak przez pewien czas babeczka z brzuchem też była.
kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Peppa, jeśli z seniorami to zamiast czepka będziesz musiała zaopatrzyć się w beret.moderowany.ponoć jest duży wybór kolorów, coś tam se dopasujesz do stroju
hehehe
A tak na serio -aqua aerobik super sprawa.opór wody robi swoje. Czemu masz obawy?
dorbie, Mega, iwcia77, Zofia8, paszczakin, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Peppa, jeśli z seniorami to zamiast czepka będziesz musiała zaopatrzyć się w beret.moderowany.ponoć jest duży wybór kolorów, coś tam se dopasujesz do stroju
hehehe
A tak na serio -aqua aerobik super sprawa.opór wody robi swoje. Czemu masz obawy?
W kwestii moheru zapraszam na konsultacje do mnie. Czekam
peppapig, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Mega, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOstatnio w ciąży nawet wiele nie chodziłam,leżałam teraz mam stresa jak idę na spacer z psem
ale taki delikatny ruch z mocherami
tzn moherami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 21:08
dorbie, moremi, mamatrojki80, kkisia, Mega, iwcia77, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie chce nic mówić ale u nas w domu post.. córka piekła trzeci sernik w ciągu 10 dni... jeszcze ciepły a tym razem zamiast ciastek brzoskwinie.
Dobrze,że wolę ogórka i śledzia to jeszcze nic nie przybrałam
mamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Mega, megan8, Magda*, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość