35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:Fuuuj, aż mnie zemdliło
a co to w według Ciebie jest rozpieszczanie? stopy sobie nawzajem masujecie?
zapomniałam dodać,że rano wciagnelismy wszystkie beziki
to dopiero było
Rozpieszczanie -sprawianie przyjemności (komuś, sobie lub nawzajem). Obejmuje również masowanie stópekraczej moich hehehe, uwielbiam.
P.s.postaraj się nie porzygaćhehe
SolarPolar, Mega, Arwena, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no ej, jeszcze mój- wróżkowy
kciałabym ,no kciałabymWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 20:40
malgos741, ComeToMeBaby, kapturnica, Magda*, kkisia, Mega, paszczakin, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny właśnie zauważyłam nowiutki brzuchol paszczowy,no się doczekać nie mogeeeee...
cudny jest!
Chciałam zapytać szanowne grono czy mogę zapisać się na zajęcia aqua na basenie? Uwaga z seniorami?
Mam ogromną potrzebę ruchu,nie chce też zaszkodzić. Dodam iż napieprza mnie biodro prawe czasami
Słucham opinii mnie się wydaje,że byłoby ok się poruszać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 21:02
moremi, dorbie, kkisia, Aasiula, Mega, Arwena, iwcia77, paszczakin, Parka, Elfik lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Cześć dziewczyny właśnie zauważyłam nowiutki brzuchol paszczowy,no się doczekać nie mogeeeee...
Chciałam zapytać szanowne grono czy mogę zapisać się na zajęcia aqua na basenie? Uwaga z seniorami?
Mam ogromną potrzebę ruchu,nie chce też zaszkodzić. Dodam iż napieprza mnie biodro prawe czasami
Słucham opinii mnie się wydaje,że byłoby ok się poruszać.moremi, dorbie, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:W góglach jest też napisane, że niektórym przyjemność sprawia lizanie odbytu
peppapig, Sabina, kkisia, Aasiula, Mega, BISCA, Reni, megan8, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Peppka basen jak najbardziej Zwł jesli jak piszesz masz mozliwosc ...
pamiętam jak przez pewien czas babeczka z brzuchem też była.
kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Peppa, jeśli z seniorami to zamiast czepka będziesz musiała zaopatrzyć się w beret.moderowany.ponoć jest duży wybór kolorów, coś tam se dopasujesz do stroju
hehehe
A tak na serio -aqua aerobik super sprawa.opór wody robi swoje. Czemu masz obawy?
dorbie, Mega, iwcia77, Zofia8, paszczakin, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Peppa, jeśli z seniorami to zamiast czepka będziesz musiała zaopatrzyć się w beret.moderowany.ponoć jest duży wybór kolorów, coś tam se dopasujesz do stroju
hehehe
A tak na serio -aqua aerobik super sprawa.opór wody robi swoje. Czemu masz obawy?
W kwestii moheru zapraszam na konsultacje do mnie. Czekam
peppapig, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Mega, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOstatnio w ciąży nawet wiele nie chodziłam,leżałam teraz mam stresa jak idę na spacer z psem
ale taki delikatny ruch z mocherami
tzn moherami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 21:08
dorbie, moremi, mamatrojki80, kkisia, Mega, iwcia77, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie chce nic mówić ale u nas w domu post.. córka piekła trzeci sernik w ciągu 10 dni... jeszcze ciepły a tym razem zamiast ciastek brzoskwinie.
Dobrze,że wolę ogórka i śledzia to jeszcze nic nie przybrałammamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Mega, megan8, Magda*, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość