35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:a ty wiesz, ile w tym sierpniu znowu bedzie?
sporo duzych i przynajmniej jeden taki malusienki, ale juz ciazowy
Która tam jeszcze testuje?kkisia, paszczakin, kapturnica, malgos741, Mega, Zofia8, Parka, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Masz na myśli ten z szopem? Będzie, będzie
szopowy to juz moze byc od maja, nie? czy cos mieszam?
ja tam myslalam o takim, co sie na lipiec uwolni.. ale jak bedzie wiecej, to tylko lepiej..moremi, macduska, kkisia, Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Adas wszystko wyzarl.. dalej mam tylko 8kg na plusie..
wczesniej wszystko bylo grubsze- akurat w tej kwestii ciaza mi sluzy bardzo
No to jednym słowem powinnaś od tej pory częściej w ciąży chodzićmoremi, kkisia, Sabina, macduska, Aasiula, paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:szopowy to juz moze byc od maja, nie? czy cos mieszam?
ja tam myslalam o takim, co sie na lipiec uwolni.. ale jak bedzie wiecej, to tylko lepiej..kkisia, Sabina, Aasiula, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:szopowy to juz moze byc od maja, nie? czy cos mieszam?
ja tam myslalam o takim, co sie na lipiec uwolni.. ale jak bedzie wiecej, to tylko lepiej..W maju pani z szopem ma się zgłosić do kliniki
paszczakin, kkisia, moremi, Aasiula, dorbie, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:szopowy to juz moze byc od maja, nie? czy cos mieszam?
ja tam myslalam o takim, co sie na lipiec uwolni.. ale jak bedzie wiecej, to tylko lepiej..
Miałaś na myśli mój?
Optymizmam powiało.
Może wcześniej będzie? Do histero równo miesiąc został.Sabina, kkisia, moremi, paszczakin, Aasiula, dorbie, kapturnica, peppapig, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Polar to chyba to .
http://allegro.pl/karcher-myjka-do-okien-wv-60-plus-i5170639061.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Dom+i+Ogr%C3%B3d-5_Narz%C4%99dzia-1536_Elektryczne-26785_Myjki+ci%C5%9Bnieniowe-26798moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Miałaś na myśli mój?
Optymizmam powiało.
Może wcześniej będzie? Do histero równo miesiąc został.
no Twoj, a jak..
to od kiedy powrot na "rynek" w takim razie?Aasiula, Sabina, macduska, moremi, kkisia, kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no Twoj, a jak..
to od kiedy powrot na "rynek" w takim razie?
Zalezy od powodzenia tej histero i od tego jak moje endometrium reaguje na estrogeny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 19:38
Sabina, dorbie, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmocjonujaca niedzielę miałam. Starszy w judo walczyl, emocje! Oglądaliśmy na żywo relacje z Poznania. Młodszy na gokartach sie wyscigowal
Oj, przydałaby sie jakas dziewczynka, co bym mogła z nią jakies "robótki reczne" porobic, a nie jakies szaleństwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 19:52
Aasiula, kkisia, macduska, Dziobak, mamatrojki80, kapturnica, ComeToMeBaby, Magda*, Sabina, moremi, malgos741, peppapig, SolarPolar, Mega, BISCA, megan8, Iwone, Arwena, iwcia77, Zofia8, paszczakin, Bozia3, Parka, Elfik lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Adas wszystko wyzarl.. dalej mam tylko 8kg na plusie..
wczesniej wszystko bylo grubsze- akurat w tej kwestii ciaza mi sluzy bardzopaszczakin lubi tę wiadomość
-
No paszcza apartamenta niezle .Fajny brzuszek masz komu go dasz ??
Czapka z głowy jak tylko 8kg przytyłas . Ja mam prawie 3na plusie ale pocieszam sie ,ze na ten moment z młodym w ciąży mialam juz 6
Sabina, moremi, macduska, Aasiula, kkisia, peppapig, Mega, iwcia77, Zofia8, paszczakin, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:hehehehe
noooo..... jestem dzisiaj rozpieszczana. długie spanie, potem sniadanko zrobione przez m, potem ja rozpieszczałam jego, potem znowu on mnie, potem zrobił pyszny obiad, potem się znowu rozpieszczaliśmy, a potem nam moi rodzice placka podrzucili na deser i rozpieszczamy teraz podniebienia...
ja tu tak przelotem dzisiaj, jeszcze w planach wspólna kąpiel, może jakieś rozpieszczanie i seans filmowy.
a ch..j tam z odwykiem- jutro mój m ma służbę, wraca do domu dopiero pojutrze. musimy się nacieszyć sobą na zapascelibat: robisz to źle...
Fuuuj, aż mnie zemdliłoa co to w według Ciebie jest rozpieszczanie? stopy sobie nawzajem masujecie?
moremi, Luna76, Parka, Elfik lubią tę wiadomość