X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a ty wiesz, ile w tym sierpniu znowu bedzie? ;) sporo duzych i przynajmniej jeden taki malusienki, ale juz ciazowy ;)
    Juz nie mówiąc o tym, że marzec się jeszcze nie skończył, a test pozytywny tylko u Natki :-)
    Która tam jeszcze testuje? ;-)

nick nieaktualny, paszczakin, kapturnica, malgos741, Mega, Zofia8, Parka, Elfik lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Masz na myśli ten z szopem? Będzie, będzie :-)

I ten z małym piratem :-) lub piratką :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 19:19

moremi, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, BISCA, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Masz na myśli ten z szopem? Będzie, będzie :-)

szopowy to juz moze byc od maja, nie? czy cos mieszam?

ja tam myslalam o takim, co sie na lipiec uwolni.. ale jak bedzie wiecej, to tylko lepiej..

moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Adas wszystko wyzarl.. dalej mam tylko 8kg na plusie..
    wczesniej wszystko bylo grubsze- akurat w tej kwestii ciaza mi sluzy bardzo ;)

No to jednym słowem powinnaś od tej pory częściej w ciąży chodzić :-)

moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

ja tam myslalam o takim, co sie na lipiec uwolni.. ale jak bedzie wiecej, to tylko lepiej..
    Szopowy od lipca :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Reni, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Szopowy od lipca :-)

no to przynajniej 2 beda w sierpniu malutkie.. ;) zobaczycie..

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Nie, szopowy będzie z lipca ;-) W maju pani z szopem ma się zgłosić do kliniki :-)

paszczakin, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Miałaś na myśli mój?
    Optymizmam powiało. :-)

Może wcześniej będzie? Do histero równo miesiąc został.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, paszczakin, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza no no no brzuchol pierwsza klasa :)

paszczakin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Miałaś na myśli mój?

Bierzesz cykl po Iwci :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, malgos741, Mega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Polar to chyba to .
    http://allegro.pl/karcher-myjka-do-okien-wv-60-plus-i5170639061.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Dom+i+Ogr%C3%B3d-5_Narz%C4%99dzia-1536_Elektryczne-26785_Myjki+ci%C5%9Bnieniowe-26798
    Tak tak - to jest myjka do szyb karchera - ok 250 pln, ale w promocji byla za 90 pln ale innej firmy. Ja jeszcze chcialam cos do podlog i kosztowaloby razem wiecej niz to co kupilam. Ale jak sie do tego wyparzacza przekonam to moze kupie do okien- na razie wyborcza musi starczyc!!!

moremi, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Miałaś na myśli mój?

no Twoj, a jak.. ;)
    to od kiedy powrot na "rynek" w takim razie?

Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ide do sklepu po piwo i slonecznik - mecza bedzie. Piwo dla mnie sloneczki ( wlasnie podlogi wyglancowane) dla meza.

Aasiula, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Mega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już uprażyłam słonecznik łuskany na patelni :-)

Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no Twoj, a jak.. ;)
    to od kiedy powrot na "rynek" w takim razie?
    Tego nikt nie wie. ;-)
    Zalezy od powodzenia tej histero i od tego jak moje endometrium reaguje na estrogeny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 19:38

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, gdzie jezdeś? he? ;-)

ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emocjonujaca niedzielę miałam. Starszy w judo walczyl, emocje! Oglądaliśmy na żywo relacje z Poznania. Młodszy na gokartach sie wyscigowal :-) Oj, przydałaby sie jakas dziewczynka, co bym mogła z nią jakies "robótki reczne" porobic, a nie jakies szaleństwa :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 19:52

Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, kapturnica, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, malgos741, nick nieaktualny, SolarPolar, Mega, BISCA, megan8, Iwone, nick nieaktualny, iwcia77, Zofia8, paszczakin, Bozia3, Parka, Elfik lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Adas wszystko wyzarl.. dalej mam tylko 8kg na plusie..
    wczesniej wszystko bylo grubsze- akurat w tej kwestii ciaza mi sluzy bardzo ;)
    paszcza- bardzo ładny brzuszek! :)

paszczakin lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No paszcza apartamenta niezle .Fajny brzuszek masz komu go dasz ?? 8) Czapka z głowy jak tylko 8kg przytyłas . Ja mam prawie 3na plusie ale pocieszam sie ,ze na ten moment z młodym w ciąży mialam juz 6 XD

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, Zofia8, paszczakin, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hehehehe
    noooo..... jestem dzisiaj rozpieszczana. długie spanie, potem sniadanko zrobione przez m, potem ja rozpieszczałam jego, potem znowu on mnie, potem zrobił pyszny obiad, potem się znowu rozpieszczaliśmy, a potem nam moi rodzice placka podrzucili na deser i rozpieszczamy teraz podniebienia... :)

ja tu tak przelotem dzisiaj, jeszcze w planach wspólna kąpiel, może jakieś rozpieszczanie i seans filmowy.

a ch..j tam z odwykiem- jutro mój m ma służbę, wraca do domu dopiero pojutrze. musimy się nacieszyć sobą na zapas ;) celibat: robisz to źle...

Fuuuj, aż mnie zemdliło ;-) a co to w według Ciebie jest rozpieszczanie? stopy sobie nawzajem masujecie? ;-)

moremi, Luna76, Parka, Elfik lubią tę wiadomość

‹‹ 8367 8368 8369 8370 8371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ