35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ale baby dajecie czadu - chcecie urządzenie - które włączycie - przejedziecie po całym oknie raz i gotowe? No bez jaj
Ta myjka składa się z dwóch jakby urządzeń - pierwsza jakby spryskiwaczka - dajesz płyn jaki lubisz (Polar - pachnącyi po prostu myjesz tym okna - no trzeba je przecież domyć jakoś.....wygodniej niż szmatą...
A tym drugim urządzeniem ściągasz po prostu wodę z szyb - ono jest ładowane i używane krótko - więc te 30 min na trochę wystarczy - przejeżdżasz raz szybę i jest git majonez - czasami, jak krzywo pojedziesz, to zostaje cieńka ryska do poprawki - to tak, jakby ściągać ręcznie - tylko tu jest to wspomagane i dużo bardziej wydajne - ja też znam sposób na gazety - no to sorry, ale nie ma co porównywać - bo gazetą trzeba dobrze jechać - a to tylko przykładasz i ściągasz...
Ja tam nie reklamuję - ale to ułatwia trochę mycie tych okien jednak...
Pani w sklepie zapewniala ze nic nie musze przy tym robici na to liczylam!!!!!!!!
. Moze przy koelnej wizycie kupie ta sciagaczke:-)paszczakin, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ale baby dajecie czadu - chcecie urządzenie - które włączycie - przejedziecie po całym oknie raz i gotowe? No bez jaj
nooo, ja wlasnie takie cos se wymarzylam
Aasiula, kkisia, Sabina, SolarPolar, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pomimo ze samosprzatajace urzadzenie mnie wykonczylo ruszylam dupsko . Bozia to to:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be66136ec2e4.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9502a74a607a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 19:01
Aasiula, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Paszszszczaaaaa cudny brzuszek
dziekuje
brzuszek
bebzon! i to do tego z perkusista w srodku.. ale na tej fotce przytrzymalam bluzke nad i pod bebzonem, dlatego widac taka roznice.. na poprzedniej wciecie pod cyckiem bylo nieopiete, dlatego brzuch na mniejszy sporo wygladal..
megan8, Reni, Sabina, Aasiula, mamatrojki80, kkisia, macduska, moremi, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, iwcia77, Bozia3, Parka, Elfik, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Młody usnął. Noc koszmarna. To ząbkowanie nas wykończy.
A z mycia okien to i tak najbardziej nie lubię ram. Te wszystkie rowki i mechanizmy do uchylania. Jak mam słę i więcej czasu to jadę nawet pałeczkami do uszu. Potem polerowanie szyb to już sama przyjemność.
Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, Dziobak, ComeToMeBaby, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Nie wiem kiedy to zdjęcie robiłaś, ale moim zdaniem wcale Ci brzuch nie opadł jeszcze, wręcz przeciwnie ładnie sterczy
ślicznie.
15 minut temu.. specjalnie sie z dresow przelansowalam na dzinsy..
ale jak pacze na poprzednie, to jest on zdecydowanie nizej, niz wczesniej..
te dziny maja taka elastyczna wstawke-pas, jak wszystkie ciazowe.. wczesniej brzuch siedzial tylko w tej wstawce.. teraz jest na tyle nisko, ze mi ta dzinsowa czesc sie w niego wpina..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 19:14
mamatrojki80, Sabina, moremi, Aasiula, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:15 minut temu.. specjalnie te z dresow przelansowalam na dzinsy..
ale jak pacze na poprzednie, to jest on zdecydowanie nizej, niz wczesniej..
te dziny maja taka elastyczna wstawke-pas, jak wszystkie ciazowe.. wczesniej brzuch siedzial tylko w tej wstawce.. teraz jest na tyle nisko, ze mi ta dzinsowa czesc sie w niego wpina..
i tak zgrabnie wyglądasznogi i ręce szczuplutkie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 19:13
Sabina, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Polar to chyba to .
http://allegro.pl/karcher-myjka-do-okien-wv-60-plus-i5170639061.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Dom+i+Ogr%C3%B3d-5_Narz%C4%99dzia-1536_Elektryczne-26785_Myjki+ci%C5%9Bnieniowe-26798
to dokladnie..
ja na te nasze wielkie sprzatania biore od przyjaciol takiego stacjonarnego Karchera.. Zabic tym mozna, ostatnio wlasnie rure zesmy nim rozwalili przy czyszczeniu..
http://www.karcher.pl/pl/Produkty/Home__Garden/Urzadzenia_wysokocisnieniowe/Modele_urzadzen/11685030.htm
jakby tak jeszcze od srodka mozna byloby tym przejechac
a tych do okien jest od cholery, ale ja juz sie odkochalam..
http://www.karcher.pl/pl/Produkty/Home__Garden/Myjki_do_okien/Wybierz_model.htm
Aasiula lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Fajny brzuchol. Kurcze, jedyny na forum teraz!!! Jak tu wlazłam w sierpniu to było z pięć co najmniej.
a ty wiesz, ile w tym sierpniu znowu bedzie?sporo duzych i przynajmniej jeden taki malusienki, ale juz ciazowy
Sabina, moremi, Aasiula, macduska, kkisia, dorbie, Dziobak, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:a ty wiesz, ile w tym sierpniu znowu bedzie?
sporo duzych i przynajmniej jeden taki malusienki, ale juz ciazowy
moremi, Aasiula, paszczakin, macduska, kkisia, Dziobak, Reni, peppapig, Mega, BISCA, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:i tak zgrabnie wyglądasz
nogi i ręce szczuplutkie.
Adas wszystko wyzarl.. dalej mam tylko 8kg na plusie..
wczesniej wszystko bylo grubsze- akurat w tej kwestii ciaza mi sluzy bardzomoremi, Aasiula, macduska, kkisia, Dziobak, Mega, iwcia77, Parka, Elfik lubią tę wiadomość