X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak piękne kraglosci :-) apartament Adasia jak się patrzy :-D

mamatrojki80, Aasiula, paszczakin, kapturnica, kkisia, macduska, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ale baby dajecie czadu - chcecie urządzenie - które włączycie - przejedziecie po całym oknie raz i gotowe? No bez jaj :)
    Ta myjka składa się z dwóch jakby urządzeń - pierwsza jakby spryskiwaczka - dajesz płyn jaki lubisz (Polar - pachnący :) i po prostu myjesz tym okna - no trzeba je przecież domyć jakoś.....wygodniej niż szmatą...

A tym drugim urządzeniem ściągasz po prostu wodę z szyb - ono jest ładowane i używane krótko - więc te 30 min na trochę wystarczy - przejeżdżasz raz szybę i jest git majonez - czasami, jak krzywo pojedziesz, to zostaje cieńka ryska do poprawki - to tak, jakby ściągać ręcznie - tylko tu jest to wspomagane i dużo bardziej wydajne - ja też znam sposób na gazety - no to sorry, ale nie ma co porównywać - bo gazetą trzeba dobrze jechać - a to tylko przykładasz i ściągasz...

Ja tam nie reklamuję - ale to ułatwia trochę mycie tych okien jednak...

Pani w sklepie zapewniala ze nic nie musze przy tym robic :-) i na to liczylam!!!!!!!!
    . Moze przy koelnej wizycie kupie ta sciagaczke:-)

paszczakin, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ale baby dajecie czadu - chcecie urządzenie - które włączycie - przejedziecie po całym oknie raz i gotowe? No bez jaj :)

nooo, ja wlasnie takie cos se wymarzylam ;)

Aasiula, kkisia, Sabina, SolarPolar, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomimo ze samosprzatajace urzadzenie mnie wykonczylo ruszylam dupsko . Bozia to to:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be66136ec2e4.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9502a74a607a.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 19:01

Aasiula, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Paszszszczaaaaa cudny brzuszek ;D dziekuje :D <3

brzuszek ;)

bebzon! i to do tego z perkusista w srodku.. ale na tej fotce przytrzymalam bluzke nad i pod bebzonem, dlatego widac taka roznice.. na poprzedniej wciecie pod cyckiem bylo nieopiete, dlatego brzuch na mniejszy sporo wygladal..

megan8, Reni, Sabina, Aasiula, mamatrojki80, kkisia, macduska, moremi, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, iwcia77, Bozia3, Parka, Elfik, Simba lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Paszcza - teraz Cie wkoncu widac!!!!! Pieknie wyglada Twoj brzuch!

Sabina, Aasiula, mamatrojki80, kkisia, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nooo, ja wlasnie takie cos se wymarzylam ;)
    Ja też bym tak chciała :-) może kiedyś stworzą takie cudo?

Aasiula, mamatrojki80, kkisia, macduska, moremi, paszczakin, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan chłop juz jest? :-)

mamatrojki80, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem kiedy to zdjęcie robiłaś, ale moim zdaniem wcale Ci brzuch nie opadł jeszcze, wręcz przeciwnie ładnie sterczy :-) ślicznie.

Sabina, paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody usnął. Noc koszmarna. To ząbkowanie nas wykończy.

A z mycia okien to i tak najbardziej nie lubię ram. Te wszystkie rowki i mechanizmy do uchylania. Jak mam słę i więcej czasu to jadę nawet pałeczkami do uszu. Potem polerowanie szyb to już sama przyjemność.

Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, Dziobak, ComeToMeBaby, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza, ślicznie wyglądasz!

paszczakin lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar to chyba to .
    http://allegro.pl/karcher-myjka-do-okien-wv-60-plus-i5170639061.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Dom+i+Ogr%C3%B3d-5_Narz%C4%99dzia-1536_Elektryczne-26785_Myjki+ci%C5%9Bnieniowe-26798

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Nie wiem kiedy to zdjęcie robiłaś, ale moim zdaniem wcale Ci brzuch nie opadł jeszcze, wręcz przeciwnie ładnie sterczy :-) ślicznie.

15 minut temu.. specjalnie sie z dresow przelansowalam na dzinsy..
    ale jak pacze na poprzednie, to jest on zdecydowanie nizej, niz wczesniej..
    te dziny maja taka elastyczna wstawke-pas, jak wszystkie ciazowe.. wczesniej brzuch siedzial tylko w tej wstawce.. teraz jest na tyle nisko, ze mi ta dzinsowa czesc sie w niego wpina..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 19:14

mamatrojki80, Sabina, moremi, Aasiula, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    15 minut temu.. specjalnie te z dresow przelansowalam na dzinsy..
    ale jak pacze na poprzednie, to jest on zdecydowanie nizej, niz wczesniej..
    te dziny maja taka elastyczna wstawke-pas, jak wszystkie ciazowe.. wczesniej brzuch siedzial tylko w tej wstawce.. teraz jest na tyle nisko, ze mi ta dzinsowa czesc sie w niego wpina..

i tak zgrabnie wyglądasz :-) nogi i ręce szczuplutkie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 19:13

Sabina, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny brzuchol. Kurcze, jedyny na forum teraz!!! Jak tu wlazłam w sierpniu to było z pięć co najmniej.

paszczakin, Sabina, Aasiula, kkisia, kapturnica, peppapig, Mega, Arwena, iwcia77, Parka, Elfik lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Polar to chyba to .
    http://allegro.pl/karcher-myjka-do-okien-wv-60-plus-i5170639061.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Dom+i+Ogr%C3%B3d-5_Narz%C4%99dzia-1536_Elektryczne-26785_Myjki+ci%C5%9Bnieniowe-26798

to dokladnie..
    ja na te nasze wielkie sprzatania biore od przyjaciol takiego stacjonarnego Karchera.. Zabic tym mozna, ostatnio wlasnie rure zesmy nim rozwalili przy czyszczeniu..

http://www.karcher.pl/pl/Produkty/Home__Garden/Urzadzenia_wysokocisnieniowe/Modele_urzadzen/11685030.htm

jakby tak jeszcze od srodka mozna byloby tym przejechac ;)

a tych do okien jest od cholery, ale ja juz sie odkochalam..
    http://www.karcher.pl/pl/Produkty/Home__Garden/Myjki_do_okien/Wybierz_model.htm

Aasiula lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Fajny brzuchol. Kurcze, jedyny na forum teraz!!! Jak tu wlazłam w sierpniu to było z pięć co najmniej.

a ty wiesz, ile w tym sierpniu znowu bedzie? ;) sporo duzych i przynajmniej jeden taki malusienki, ale juz ciazowy ;)

Sabina, moremi, Aasiula, macduska, kkisia, dorbie, Dziobak, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza :-) juz nie mogę się doczekac tego Twojego perkusisty :-)

Sabina, paszczakin, Aasiula, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a ty wiesz, ile w tym sierpniu znowu bedzie? ;) sporo duzych i przynajmniej jeden taki malusienki, ale juz ciazowy ;)
    Masz na myśli ten z szopem? Będzie, będzie :-)

moremi, Aasiula, paszczakin, macduska, kkisia, Dziobak, Reni, peppapig, Mega, BISCA, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    i tak zgrabnie wyglądasz :-) nogi i ręce szczuplutkie.

Adas wszystko wyzarl.. dalej mam tylko 8kg na plusie..
    wczesniej wszystko bylo grubsze- akurat w tej kwestii ciaza mi sluzy bardzo ;)

moremi, Aasiula, macduska, kkisia, Dziobak, Mega, iwcia77, Parka, Elfik lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 8366 8367 8368 8369 8370 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ