35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Znowu mam plamienie. Mam leżeć i odpoczywać.
Juz sama nie wiem... Czy to może mieć związek z tym, że właśnie przypada termin @?
Gdzies kiedys czytalam o takich plamieniach.moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Morus, jak, pytam!? Jak mozna nie lubic kiszonych ogorkow? Ja jak nie mam w domu kiszakow, to tak jakby czegos brakowalo
Co do dwojki przy nienapinaniu to chyba trzeba poczekac, az sie samo "zmusi"..
Moj zestaw to jablka i woda gazowana
U nas pogoda tez do dupy, nic sie nie chce.. Zmusilam sie do zaatakowania karton z ciuchami od znajomej, ale sie poddalam. Wybralam kilka ciuchow, ktore moga sie przydac na poczatku, zostala wielka sterta, a ja po prostu nie wiem, jak to ogarnac.. Niektore sa bez metek, rozmiar rozmiarowi nierowny- jak ja to mam kuwa posortowac? Moze typem ubrania, ale kurde, gdzie ja to wszytsko pomieszcze? Idealna pania matke domu potrzebuje pozyczyc..kapturnica, moremi, kkisia, macduska, Aasiula, iwcia77, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, malgos741, Arwena, Parka, Elfik, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Morus, jak, pytam!? Jak mozna nie lubic kiszonych ogorkow? Ja jak nie mam w domu kiszakow, to tak jakby czegos brakowalo
iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Morus, jak, pytam!? Jak mozna nie lubic kiszonych ogorkow? Ja jak nie mam w domu kiszakow, to tak jakby czegos brakowalo
Co do dwojki przy nienapinaniu to chyba trzeba poczekac, az sie samo "zmusi"..
Moj zestaw to jablka i woda gazowana
U nas pogoda tez do dupy, nic sie nie chce.. Zmusilam sie do zaatakowania karton z ciuchami od znajomej, ale sie poddalam. Wybralam kilka ciuchow, ktore moga sie przydac na poczatku, zostala wielka sterta, a ja po prostu nie wiem, jak to ogarnac.. Niektore sa bez metek, rozmiar rozmiarowi nierowny- jak ja to mam kuwa posortowac? Moze typem ubrania, ale kurde, gdzie ja to wszytsko pomieszcze? Idealna pania matke domu potrzebuje pozyczyc..
Oj żebyś Ty blizej mieszkała!!!! Kocham grzebać się w szmatach!Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Chcesz paczkę z ogorkami?
dzieki slonce, ale ogory mam tu rewelacyjne w PL sklepie, troche czasu mi zabralo, zeby znalesc TE wlasciwe, ale mm.. A latem robie swojeAasiula, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Oj żebyś Ty blizej mieszkała!!!! Kocham grzebać się w szmatach!
Dusia, cho! Bo ja totalnie nie wiem, co z tym zrobic..Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Dusia, cho! Bo ja totalnie nie wiem, co z tym zrobic..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 17:41
Aasiula, paszczakin, moremi, kkisia, Sabina, macduska, Bozia3, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jedz do Jula tam jakas sprytna pani sprzeda Ci urzadzonko co niby samo za Ciebie prace wykonan np pralke co pierze, suszy i prasuje i uklada ubrania .
i posortuje? i ulozy rozmiarami, nawet jak tego rozmiaru na nich nie ma?
bo prac i wysuszyc to ja moge (prasowac bede tylko te konieczne)..
Apropos urzadzen- to co ty za urzadzenie kupilas? Bo Asiula i ja czaimy sie na myjke do okien Karchera, ale ostatnio odkrylam na youtube, ze to i tak trzeba najpierw spryskac, potem myc, a potem jeszcze innym urzadzeniem pozbierac syf.. To chyba mi szybciej spryskac plynem i gazeta przetrzec..
Ja to sobie wyobrazalam , ze jade tym sprzetem raz po szybie i gotowe..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 17:45
moremi, kapturnica, Aasiula, kkisia, mamatrojki80, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, malgos741, peppapig, iwcia77, Parka, Elfik lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:i posortuje? i ulozy rozmiarami, nawet jak tego rozmiaru na nich nie ma?
bo prac i wysuszyc to ja moge (prasowac bede tylko te konieczne)..
Apropos urzadzen- to co ty za urzadzenie kupilas? Bo Asiula i ja czaimy sie na myjke do okien Karchera, ale ostatnio odkrylam na youtube, ze to i tak trzeba najpierw spryskac, potem myc, a potem jeszcze innym urzadzeniem pozbierac syf.. To chyba mi szybciej spryskac plynem i gazeta przetrzec..
Ja to sobie wyobrazalam , ze jade tym sprzetem raz po szybie i gotowe..Aasiula, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:
U nas pogoda tez do dupy, nic sie nie chce.. Zmusilam sie do zaatakowania karton z ciuchami od znajomej, ale sie poddalam. Wybralam kilka ciuchow, ktore moga sie przydac na poczatku, zostala wielka sterta, a ja po prostu nie wiem, jak to ogarnac.. Niektore sa bez metek, rozmiar rozmiarowi nierowny- jak ja to mam kuwa posortowac? Moze typem ubrania, ale kurde, gdzie ja to wszytsko pomieszcze? Idealna pania matke domu potrzebuje pozyczyc..
znam ten bol
ja robilam tak 0-3, 3-6,6-9,9-12
i bralam bodziaka z rozmiarowka i przykladalam do niego bodziaka bez metkiComeToMeBaby, Krakonka, Elfik, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Tez tqk myslałam. Urzadzenie niestety kupione. Jedynie gazetą nie musisz machac, bo faktycznie to urządzenie sciąga błyskawicznie. Tylko jak chcesz na blysk jak Misiek, to nie da rady.
Morus, ale jak ja myje szybe, to spryskuje plynem i gazeta, taka z najbardziej ordynarnym papierem precieraam dwa razy (raz gazeta bardzo mokra sie robi, drugi juz suchawa) i gotowe- zadnych gabek, sciagaczek nie uzywam, tak najlepiej wychodzi.. Wiec ja pytam- gdzie tu usprawnienie procesu? Dodam, ze moj system kosztuje tyle co plyniwcia77, moremi, macduska, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Morus, ale jak ja myje szybe, to spryskuje plynem i gazeta, taka z najbardziej ordynarnym papierem precieraam dwa razy (raz gazeta bardzo mokra sie robi, drugi juz suchawa) i gotowe- zadnych gabek, sciagaczek nie uzywam, tak najlepiej wychodzi.. Wiec ja pytam- gdzie tu usprawnienie procesu? Dodam, ze moj system kosztuje tyle co plyn