35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Znowu mam plamienie. Mam leżeć i odpoczywać.
Juz sama nie wiem... Czy to może mieć związek z tym, że właśnie przypada termin @?
Ja w analogicznej sytuacji mialam leżeć i tylko wstawać do łazienki. I tak robiłam. Zero dźwigania, żeby nie napinać brzucha. Dwa tygodnie to u mnie trwało, potem ustąpiło.
Musiałam brać nospę, chyba 3x2. Kąpiele nie w wannie. Ale jak boli brzuch czy są skurcze, to do szpitala trzeba.
Także leż, leż i leż.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 16:36
mamatrojki80, kapturnica, Mega, Aasiula, kkisia, Sabina, Bozia3, peppapig, Arwena lubią tę wiadomość
-
Witam się z łóżka - dzień drugi
A mam pytanie odnośnie rowerkow biegowych. Dla mnie to jakaś masakra. Pytanie brzmi - czy tym pokracznym dzieciom ta pokracznosc nie zostanie? Czy nie ma to wpływu na układ kostny dziecka? Stawy?Mega lubi tę wiadomość
-
Moremi trzymaj się i dbaj o siebie
a ja dziś musiałam lecieć na działkę wsadzić drzewka bo jabłonka zaczęła mi w domu kwitnąć
teraz będę przedłużała włosy córce męża...
ps. witam sięMega, Aasiula, kkisia, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyReni wrote:Witam się z łóżka - dzień drugi
A mam pytanie odnośnie rowerkow biegowych. Dla mnie to jakaś masakra. Pytanie brzmi - czy tym pokracznym dzieciom ta pokracznosc nie zostanie? Czy nie ma to wpływu na układ kostny dziecka? Stawy?
Może jest jakieś forum ortopedyczne...tam bym z tym pytaniem uderzyła.
-
Elfik wrote:Małż przyniósł mi do wyboru
samsung galaxy grand neo
sony xperia M2
co wziąć? jakieś opinie?
boli mnie głowa, zajrzałam do netu na specygikację, ale nie ogarniam...
w sumie muszę zacząć Idzie robić więcej zdjęć, to chyba wypadnie na soniacza..hmmElfik, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Juz sama nie wiem... Czy to może mieć związek z tym, że właśnie przypada termin @?mamatrojki80, iwcia77, Aasiula, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość
-
Juz sama nie wiem... Czy to może mieć związek z tym, że właśnie przypada termin @?
Nie przesadzaj z tym myśleniem, bo i tak nic nie wymyślisz. Jak kazali lezeć, to leż. W zasadzie to może też być tak, że całą ciążę przeleżysz. Nie ma się co buntować. Weź to sobie do serca i nie łaź, nie sprzątaj, nie gotuj, bierz magnez, no-spę czy co Ci tam dali (u mnie no-spa źle działa i w ciązy jadłam "spascupreel" - droższe, ale pomagało nawet na rwę pod koniec ciązy. No i to nie chemia) . A jak tylko coś będzie nie tak, to natychmiast na sor.
Może raczej spróbuj wykorzystać przymusowy bezruch i czytaj, rozwiązuj krzyżówki, oglądaj tv, ucz się języka. Zrób to, co zawsze chciałaś zrobić, ale nigdy nie miałaś czasu. Pomoże Ci to zająć myśli i usiedzieć na odwłoku.
Wszystko będzie dobrze, zobaczysz
kkisia, Elfik, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
U mnie chłopaki poszli na rowerybo sie zrobilo slonecznie a ja sie kurde zcykałam..
No po prostu mam wrazenie ,ze moze cos sie stac.Boje sie zaryzykowac .Kurde schiza ?? Chyba schizuje ale i tak wole dmuchac na zimne..To se lezeMmoremi, Krakonka, macduska, Aasiula, kkisia, Elfik, Sabina, Dziobak, Arwena lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Może mieć związek ale nie musi.
Ja w analogicznej sytuacji mialam leżeć i tylko wstawać do łazienki. I tak robiłam. Zero dźwigania, żeby nie napinać brzucha. Dwa tygodnie to u mnie trwało, potem ustąpiło.
Musiałam brać nospę, chyba 3x2. Kąpiele nie w wannie. Ale jak boli brzuch czy są skurcze, to do szpitala trzeba.
Także leż, leż i leż.
No to leżę.Aasiula, kkisia, Zofia8, Sabina, Dziobak, BISCA, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nospe biorę, kąpieli w wannie nie zażywam, bólu brzucha nie ma. Plamienie było z rana i widzę, że już jest czysto.
No to leżę.Aasiula, Elfik, Zofia8, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U mnie chłopaki poszli na rowerybo sie zrobilo slonecznie a ja sie kurde zcykałam..
No po prostu mam wrazenie ,ze moze cos sie stac.Boje sie zaryzykowac .Kurde schiza ?? Chyba schizuje ale i tak wole dmuchac na zimne..To se lezeM
Ja też bym na rower nie wsiadła, lepiej nie ryzykować.Aasiula lubi tę wiadomość
-
Ale pytam tu
Skoro rozmawiacie o ciastach i ogrodach i polecacie rowery biegowe, a dzieci na nich przyjmują taką dziwną postawę i te nogi powyginane, jakoś tak kolana dziwnie się układają
i skoro matki na tym forum świadomie na to urządzenie sadzaja i polecja, to pytam czy to oby na pewno zdrowemamatrojki80 wrote:Może jest jakieś forum ortopedyczne...tam bym z tym pytaniem uderzyła.moremi, Aasiula, kkisia, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Witam się z łóżka - dzień drugi
A mam pytanie odnośnie rowerkow biegowych. Dla mnie to jakaś masakra. Pytanie brzmi - czy tym pokracznym dzieciom ta pokracznosc nie zostanie? Czy nie ma to wpływu na układ kostny dziecka? Stawy?
Może nie zostanie... Mój syn miał chodzik (cudowne urządzenie. Było z takim wystającym "zderzakiem" i nie mógł przez to dosięgać mebli) i nie ma żadnej pokraczności. A teraz się mówi, że tylko wyrodni, ciemni rodzice-brutale chodziki kupują.
Tak se myślę, że to nie balet, parę godzin 7x na tydzień, więc skoro dziecko uprawia inne aktywności równolegle, to nic mu nie będzie.
Reni, kapturnica, iwcia77, moremi, kkisia, Dziobak, Arwena lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
mamatrojki80 wrote:Ja też bym na rower nie wsiadła, lepiej nie ryzykować.
Pierdyle wole dmuchac na zimne a zajakis czas jeszcze pojezdze
mamatrojki80, Aasiula lubią tę wiadomość