35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Witam.
Właśnie gotuję wodę na kawę- w garku...
Dorka jeśli moim czajnikiem poprawiłam ci ciutkę nastrój to było warto.
Mam dzisiaj plan mazurkowy- zagniecenie ciasta na spody.
Sabina- ten wielkanocny cykl będzie Twój.
Miłej deszczowej soboty.iwcia77, macduska, moremi, Aasiula, Sabina, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry,
Choc buro i ponuro na dworze, to przestawienie sie na czas letni samo w sobie nastraja mnie optymistycznie i budzi we mnie chec do zycia. Juz niedlugo lato! Wakacje! (czy aby na pewno?)
kapturnica, moremi, Aasiula, Sabina, BISCA, Mega, Mala79, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kkisia, poważnie? Po narty? Zimę chcesz nam sciągnąć?
Brykapturnica, Aasiula, Sabina, macduska, Dziobak, Mala79, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż się witam u nas słońce świeci. Do kościoła idziemy na sumę bo jest konkurs palm
Idziemy też z pieskami na spacer. Dobrego dniakapturnica, Sabina, Aasiula, BISCA, Elfik, Mala79, kkisia, Magda*, macduska, iwcia77, malgos741, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:bede nostryfikować dyplom fizjoterapeuty postanowiłam, tutaj w każdym landzie jest inne prawo, w Bawarii tej mojej kolezance własnie z która sie widziałam kazali robić dodatkowe 2 lata szkoły, natomiast naszej wspólnej kolezance która kończyła tą sama szkołe uznali wszystko i pracuje w naszym landzie chyba w Obersdorfie....
bede tez nostryfikować dyplom z anglistyki jak mi sie uda w lipcu obronić
to tego musze znać biegle niemiecki żeby pracować w powyższych zawodach -
moremi wrote:Kkisia, poważnie? Po narty? Zimę chcesz nam sciągnąć?
Bry
Morek, z merynosow znowu nic nie wyszlo. Jestescie niestety niewymiarowa rodzina, jak na norweskie warunki. Welny byly tylko w rozmiarach L i XL dla kobiet, i S oraz XL i 2XL dla facetow... Tak tu mniej wiecej spoleczenstwo wyglada. Ogromne, odpasione baby i drobnicowy faceci ( chyba, ze tez odpasieni ).
Byly slodkie marynoski dla maluchow, ale czy ja wiem czy rozowe czy niebieskie?? Wiec tez nie wzielam.
Poszukiwania merynosow przekladam na pozniej.Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry, my mielismy jechac na brunch do Lyonu al paskudnie pochmurnie, wiec brunch bedzie w domu. Chlopcy przygotowali jajka i bekon, mamy swiezutki cieply pachnacy chleb, a ja robie pankejki
Orgia
Mega, Dziobak, mamatrojki80, kkisia, macduska, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Bry w niedziele
Wreszcie jestem na bieżąco z czytaniemale sie działo
mamatrojki80, kkisia, Elfik, ComeToMeBaby, macduska, peppapig, Sabina, Aasiula, ania.g, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorek powaga teraz najlepszy czas na kupowanie , gigantyczne przeceny
nic nie kupilam dla siebie
tylko dla mlodego
Jutro mam dzwonic za moimi wybranymi nartamiDziobak, BISCA, macduska, Sabina, Mega, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:bede nostryfikować dyplom fizjoterapeuty postanowiłam, tutaj w każdym landzie jest inne prawo, w Bawarii tej mojej kolezance własnie z która sie widziałam kazali robić dodatkowe 2 lata szkoły, natomiast naszej wspólnej kolezance która kończyła tą sama szkołe uznali wszystko i pracuje w naszym landzie chyba w Obersdorfie....
bede tez nostryfikować dyplom z anglistyki jak mi sie uda w lipcu obronić
to tego musze znać biegle niemiecki żeby pracować w powyższych zawodach
Hera,fizjoterapeta to fajny zawód,tez o tym kiedys myslałam,
no ale na mysleniu się skończyło
kciuki by dyplom uznali,a nawet jesli bedziesz musiała tam póść do szkoły ,to tylko na plus na ciebie na przyszłość
jesli chodzi o jezyk,to rozumiem ,musisz się wząć do roboty,to tak jak ja
Tak patrząc na twoje posty to mam wrażenie że ty i bez naszych kciuków sobie poradziszHeretyczka, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość