35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Ewa, a Twój mąż nie pije prawda?
on nigdy nie był alkoholikiem ale był uzalezniony od palenia trawy, od czasu jak zakończył terapie nie spozywa niczego co zmienia świadomość, miedzy innymi alkoholu...więc musze pić samaBISCA, mamatrojki80, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena, moremi, Sabina, iwcia77, Mega, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:nie
on nigdy nie był alkoholikiem ale był uzalezniony od palenia trawy, od czasu jak zakończył terapie nie spozywa niczego co zmienia świadomość, miedzy innymi alkoholu...więc musze pić sama
Rozumiem, ja właściwie też jestem niepijąca... dziś skończyło się na 250 ml piwanie ma w tym żadnej ideologii, alkohol mi nie smakuje po prostu, nie pamiętam kiedy ostatnio miałam kaca
Heretyczka, moremi, Elfik, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Rozumiem, ja właściwie też jestem niepijąca... dziś skończyło się na 250 ml piwa
nie ma w tym żadnej ideologii, alkohol mi nie smakuje po prostu, nie pamiętam kiedy ostatnio miałam kaca
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak własnie, lubię miodowe piwa a z nich najbardziej Fortunę i Korneliusa.
Wprawdzie wogóle się nie umywają do piw, które piłam w Bawarii... no ale to nie ta poprzeczka...
A co to za zielone piwo?Heretyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o kurka, wugooglałam sobie- rzeczywiście jest zielone. ciekawostka. przyjrzę mu się
aaa, zielone bo ma barwnik dodany.
myślałam, ze jakaś "inna" technologiaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 22:26
mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Iwone, daj znać co z Twoim synem... przełożyłabym Was oboje przez kolano...
Na szczęście okazało się że ma tylko ogólne potłuczenia.
Jeśli chodzi o sam wypadek, to twierdzi że nie jechał szybko, bo padał deszcz i było to pod górkę, na zakręcie, na moście, więc nie mógł jechać więcej jak ok 35-40/godz.
Jak było naprawdę nie wiem, ale gdyby był winny, to babka by go nie przepraszała.iwcia77, Bozia3, Dziobak, dorbie, BISCA, Mega, Elfik, megan8, Aasiula lubią tę wiadomość