35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda* wrote:nie pamietam gdzie mieszkasz BISCA ,ale nie macie sklepu polskiego w okolicy?
jajka czekoladowe bezcukrowe przetestowane,egzamin zdały
Mieszkam we FR na polnocy Lyonu. Nie mam PL sklepu w okolicy. Zalujemamatrojki80, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:U mnie caly czas w tv.pierdola o tym pilocie co samoboja strzelil.Tylko szkoda ze chuj jebany sie sam nie zabil tylko tyle ludzi za soba pociagna
dokladnie, nie moge pojac, co moglo byc jego motywacja. Bal sie zdechnac sam ??? Brak slowSabina, mamatrojki80, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:http://moto.onet.pl/aktualnosci/przygarnij-lambo-auto-zostalo-porzucone/3ewll7
Mega- wiesz coś na ten temat?niestety nie
Witam i wracam do czytaniaComeToMeBaby, mamatrojki80, macduska, Aasiula, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Monachium jest piekne. Slyszalam, ze dosyc drogie.
Zofia8, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Pewnie psychol sobie pomyslal ze jak sam sie zabije to ludzie dlugo nie beda o nie gadac(o jego smierci )a jak zroi tak jak zrobil to taka tragedie sie pamieta zawszeBISCA wrote:dokladnie, nie moge pojac, co moglo byc jego motywacja. Bal sie zdechnac sam ??? Brak slow
mamatrojki80, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybede nostryfikować dyplom fizjoterapeuty postanowiłam, tutaj w każdym landzie jest inne prawo, w Bawarii tej mojej kolezance własnie z która sie widziałam kazali robić dodatkowe 2 lata szkoły, natomiast naszej wspólnej kolezance która kończyła tą sama szkołe uznali wszystko i pracuje w naszym landzie chyba w Obersdorfie....
bede tez nostryfikować dyplom z anglistyki jak mi sie uda w lipcu obronić
to tego musze znać biegle niemiecki żeby pracować w powyższych zawodachMagda*, Bozia3, moremi, Sabina, iwcia77, Dziobak, Mega, MartaDidi, Krakonka lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Pewnie psychol sobie pomyslal ze jak sam sie zabije to ludzie dlugo nie beda o nie gadac(o jego smierci )a jak zroi tak jak zrobil to taka tragedie sie pamieta zawsze
Ico mu po tym ? Juz go tu nie ma. Nie moze sie zachwycac swoja "slawa"anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeśli on był świr, a okazuje się, że leczył się na główkę, to to mógł być impuls. myślał o tym wcześniej a jak się nadarzyła okazja to ją poprostu wykorzystał. i nie myślał o tym co robi, w amoku.
mamatrojki80, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-