35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Ja Was opuszczam, idę się kąpać z moim mężem w pianie
Ty też zgorszenia nie siejtylko żeby woda za ciepła nie była w ciąży powinno się unikać gorących kapieli.
peppapig, anna maria, kapturnica, BISCA, Zofia8, kkisia, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
wszystko się zgadza -
zagadka - co to jest?
tańczy, śpiewa, recytuje, daję dupę i gotuje..
koło gospodyń wiejskich..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 20:04
mamatrojki80, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, Luna76, gosia7122, Aasiula, anna maria, kapturnica, Bozia3, BISCA, Zofia8, kkisia, Arwena, moremi, iwcia77, Simba, ania.g, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:No i glodna się przez Was zrobiłam. W brzuchu burczy a Młoda nie zasypia
Oglądamy Masze i niedźwiedziaw wersji oryginalnej. Jest genialna!
ale odcinek z "dawaj, leczitsja" to dla mnie za dużo sadyzmu...
zwłaszcza, że u nas wszyscy uwielbiają Maszę i małż tak mnie długo budził rano na zastrzyk:"dawaj, leczitsja"... brrrr
peppapig, Sabina, kapturnica, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Kapcia mnie tak nastroiła hehe... ją też nosi
a mnie głowa boli.
naprawdę.
choć małż też tance godowe odprawia...to dobry człowiek, aż mi go żal, tyle pości.
może położę się, włączę serial, a z tyłu niech się dzieje co chce?
))))))))))))))))))))))))))))0
peppapig, Sabina, macduska, mamatrojki80, Aasiula, kapturnica, Bozia3, BISCA, Zofia8, kkisia, moremi, paszczakin, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:I ryzu, i reszty zawartosci ( ogorka, awokado, paleczek krabowych). Z tego wszystkiego ryz najlatwiej ubic.
a ryz to zimny sie nakłada,czy lekko ciepły,co by do nori fajnie sie przykleił?Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:ale odcinek z "dawaj, leczitsja" to dla mnie za dużo sadyzmu...
zwłaszcza, że u nas wszyscy uwielbiają Maszę i małż tak mnie długo budził rano na zastrzyk:"dawaj, leczitsja"... brrrr
Czasem jak Młoda śpi, to włączamy sobie z mężem i oglądamy tylko we dwoje i się recholimymamatrojki80, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:a mnie głowa boli.
naprawdę.
choć małż też tance godowe odprawia...to dobry człowiek, aż mi go żal, tyle pości.
może położę się, włączę serial, a z tyłu niech się dzieje co chce?
))))))))))))))))))))))))))))0
Elfik, jesteś w stanie zlokalizować gdzie ta głowa boli? bo jak potylica to na bank od ciśnienia... to rozkurczowe trochę za wysokie -
Magda* wrote:juz se obejzała filmiki na youtube,nie wyglada skomplikowanie
a ryz to zimny sie nakłada,czy lekko ciepły,co by do nori fajnie sie przykleił?
Normalnie zrobie sobie sushi na swieta, naszlo mnie!Magda*, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Elfik, jesteś w stanie zlokalizować gdzie ta głowa boli? bo jak potylica to na bank od ciśnienia... to rozkurczowe trochę za wysokie
bardzo łatwo jestem w stanie zlokalizowaćniestety
tak mnie boli, że nie musze się domyślać
boli mnie od strony czoła nad brwiami, wczoraj po obu stronach a dziś głownie nad prawym okiem..
kurka, nie pamiętam jak było wtedy w ciąży, potem to już mi cały baniaczek pękał, nie wiedziałam, że jak potylica to ciśnienie... -
ComeToMeBaby wrote:hahahahahahaaa
padłam
czasem trzeba wyważyć potrzeby, co by potem nie wertować bibliotek w poszukiwaniu tej jakże cennej perełki wydawniczej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/435943908aff.jpgSabina, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, kkisia, moremi, iwcia77, ania.g, Mega lubią tę wiadomość