35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda* wrote:haha
no zobaczymy,dzieki za ostrzrezenie
Zawsze mozesz zrobic tylko nigiri i sashimi.
To naprawde nie jest trudne.Magda*, BISCA lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:zara ktoras przyjdzie i napisze :
- ja przepraszam, to forum o ciazache czy jakies kurfa kolko kulinarne ?!?!
anna maria, Sabina, mamatrojki80, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Ta Pasta to jest rewelka ,ja nie mialam twarogu dalam bialy serek typu homo.pychaBISCA wrote:bylamna przepisach. Nie mam tortownicy. .uj nie pani domu ze mnie. Nie bedzie sernika.
À le natknelam sie na przepis Waci na paste. Wacia, myslisz, ze twarog mozna zastapic .... Philadelfiaalbo innym serkiem ?
macduska, peppapig, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:blender i malakser to jest tö samo ?
Malaksre to taki robot z pojemnikiem w którym są noże. Wtedy ser się wrzuca zwykły nie mielony, ale jak nie masz to można dać mielony gotowy do sernika.anna maria, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:bylamna przepisach. Nie mam tortownicy. .uj nie pani domu ze mnie. Nie bedzie sernika.
À le natknelam sie na przepis Waci na paste. Wacia, myslisz, ze twarog mozna zastapic .... Philadelfiaalbo innym serkiem ?
BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje kochane kuchareczki
zapraszam do mnie, jest troszkę roboty przed świętami, sernikiem, pastą, a nawet sushi nie pogardzę
miłego wieczoru.
anna maria, Magda*, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, Sabina, Aasiula, BISCA, Zofia8, Arwena, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Jak masz zestaw z bambusowymi matkami, to nedzie prosto. Maki trzeba po prostu dosc ciasno zwijac, no i nie pakowac tyle do srodka co Bisca, ze jej golabki wyszly.
Zawsze mozesz zrobic tylko nigiri i sashimi.
To naprawde nie jest trudne.
ja kocham smak nori,więc po prostumaki zrobie
musze sie tylko pilnowac by za duzo ryzu nie pakowac,tak ?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ooo ooo sushi
Uwielbiam
Ja do środka daje majonez albo serek philadelfia sałatę karbowana ogórka awokado mango i rybę, czasami sezam
Ale mi się zachcialokkisia, Magda*, Dziobak, Arwena, moremi, iwcia77, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:bambusowa matke kupiłam,ale chyba tylko jedna jest
ja kocham smak nori,więc po prostumaki zrobie
musze sie tylko pilnowac by za duzo ryzu nie pakowac,tak ?Magda*, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny