35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak masz zestaw z bambusowymi matkami, to nedzie prosto. Maki trzeba po prostu dosc ciasno zwijac, no i nie pakowac tyle do srodka co Bisca, ze jej golabki wyszly.Magda* wrote:haha
no zobaczymy,dzieki za ostrzrezenie 
Zawsze mozesz zrobic tylko nigiri i sashimi. 
To naprawde nie jest trudne.
nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
w okresie przedfjontecznym ks. Andżej pewnie udzieli rozgrzeszeniaBISCA wrote:zara ktoras przyjdzie i napisze :
- ja przepraszam, to forum o ciazache czy jakies kurfa kolko kulinarne ?!?!

anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Ta Pasta to jest rewelka ,ja nie mialam twarogu dalam bialy serek typu homo.pychaBISCA wrote:bylamna przepisach. Nie mam tortownicy. .uj nie pani domu ze mnie. Nie bedzie sernika.
À le natknelam sie na przepis Waci na paste. Wacia, myslisz, ze twarog mozna zastapic .... Philadelfia
albo innym serkiem ?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:blender i malakser to jest tö samo ?
Malaksre to taki robot z pojemnikiem w którym są noże. Wtedy ser się wrzuca zwykły nie mielony, ale jak nie masz to można dać mielony gotowy do sernika.
anna maria, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMożna.BISCA wrote:bylamna przepisach. Nie mam tortownicy. .uj nie pani domu ze mnie. Nie bedzie sernika.
À le natknelam sie na przepis Waci na paste. Wacia, myslisz, ze twarog mozna zastapic .... Philadelfia
albo innym serkiem ?
BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje kochane kuchareczki
zapraszam do mnie, jest troszkę roboty przed świętami, sernikiem, pastą, a nawet sushi nie pogardzę
miłego wieczoru.
anna maria, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, Zofia8, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
U mnie caly czas w tv.pierdola o tym pilocie co samoboja strzelil.Tylko szkoda ze chuj jebany sie sam nie zabil tylko tyle ludzi za soba pociagna
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybambusowa matke kupiłam,ale chyba tylko jedna jestDziobak wrote:Jak masz zestaw z bambusowymi matkami, to nedzie prosto. Maki trzeba po prostu dosc ciasno zwijac, no i nie pakowac tyle do srodka co Bisca, ze jej golabki wyszly.
Zawsze mozesz zrobic tylko nigiri i sashimi. 
To naprawde nie jest trudne.
ja kocham smak nori,więc po prostumaki zrobie
musze sie tylko pilnowac by za duzo ryzu nie pakowac,tak ?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ooo ooo sushi
Uwielbiam
Ja do środka daje majonez albo serek philadelfia sałatę karbowana ogórka awokado mango i rybę, czasami sezam
Ale mi się zachcialo
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
I ryzu, i reszty zawartosci ( ogorka, awokado, paleczek krabowych). Z tego wszystkiego ryz najlatwiej ubic.Magda* wrote:bambusowa matke kupiłam,ale chyba tylko jedna jest
ja kocham smak nori,więc po prostumaki zrobie
musze sie tylko pilnowac by za duzo ryzu nie pakowac,tak ?
nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa Was opuszczam, idę się kąpać z moim mężem w pianie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Luna76, nick nieaktualny, Aasiula, anna maria, Bozia3, BISCA, Zofia8, nick nieaktualny, moremi, paszczakin, iwcia77, ania.g, Mega, MartaDidi lubią tę wiadomość