X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam
    macduska wrote:
    Masz malakser?

macduska lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Mam super przepis na sernik pieczony godzinę w 150 stopniach,pyszota i bardzo łatwy. Polecam wszystkim,moją córka piekła ma 13 lat :-)
    dawaj pepppa ,moze i ja się przełamię jeśli łatwy :)

anna maria lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to raczej z tych wygodnych :)

anna maria lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie latwe przepisy mile widziane :-)
    Magda* wrote:
    dawaj pepppa ,moze i ja się przełamię jeśli łatwy :)

peppapig, BISCA, macduska, kkisia, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zasnęłam chwile a teraz głowa mnie napierdala jak marzenie.
    Kurwa jak ja nie znosze takiej zakiszonej pogody !

U mnie to samo. Zdrzemnęłam się z Małgosią i teraz cierpię;/

Elfik lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    uffff, ukrecilismy pol zamrazary kielbachy.. mialam miec leniwa sobote, ale wyszla kulinatrna ;)
    a kotlety z piersi z kaczki sa zajebiste, niech sie wszystkie pogardliwe snoby szefy wypchaja- dodalam sliwki, tarte jablko i orzechy, podsmazylam na patelni krotko i dorciagnelam w piekarniku, bo ja surowego nienie i jamiii!

teraz len krzyczy "zalegnij i nie wychodz", ale bede twarda ;) luby juz pytal, czy dam sie przekupic, zeby nie isc (jeszcze wiekszy len), ale nie ma zmiluj..

U nas tez dzisiaj "magret" na kolacje. Znalazlam swietny przepis w piekarniku. Daje sie tylko troche pieprzu i soli i wklada na ok. 12 min do piekarnika 250° skora do gory, nastepnie odwracamy i zmniejszamy temp na 150° i na 12 min. Wychodzi super. Jak sie wysiaga to wyglada na niedopieczone ale po pokrejeniu robi sie super. Soczyste i "rosé". Podaje z zapiekanka z ziemniakow(dauphinois) , pieczonymi pomidorami koktajlowymi i zasmazanymi pieczarkami z zielona pietruszka. Polecam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 19:19

Dziobak, kkisia, paszczakin, iwcia77, Simba, Krakonka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blender i malakser to jest tö samo ?

iwcia77 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzuciłam przepis na sernik do przepisów. My dajemy ser mielony z wiaderka tylko dobrej firmy,nie biedronkowy oszukany ;) właśnie go kończymy jest pyszny :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 19:15

anna maria, Magda*, BISCA, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, Elfik, Aasiula, iwcia77, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    hejka :)
    wróciłam z trzema pąkami bazi,takich trochu innych ,bo na czerwonawych gałęziach i z pękiem krokusów,
    zielenina kupiona i wszystko co potrzebne do zrobienia sushi,no to czeka mnie wyzwanie,jeszcze nigdy nie robiłam
    a miałam w planie kupić po prostu maki ,a jako ze nie było wróciłam z zestawem do sushi :)
    Magda powodzenia. Ja probowalam kiedys, to pierwszy i ostatni raz. Suchi byly wielkosci galabkow i moj kochany udawal, ze dobre, mimo, ze prawie sie jednym udusil :)

Magda*, peppapig, kkisia, Sabina, Elfik, Aasiula, Zofia8, moremi, paszczakin, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Mam super przepis na sernik pieczony godzinę w 150 stopniach,pyszota i bardzo łatwy. Polecam wszystkim,moją córka piekła ma 13 lat :-)
    A czy musi byc twarog ? Mozna zastapic innym serem ? nie mam dostepu do twarogu :-(

iwcia77 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    ja to raczej z tych wygodnych :)
    Wszystkie składniki mieszany delikatnie i nie długo,przygotowanie trwa może 10-15 minut a piecze się samo godzinę. Potem ze 2 godzinki stygnie w uchylonym piekarniku. Znika w ekspresowym tempie :-)

Magda*, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    A czy musi byc twarog ? Mozna zastapic innym serem ? nie mam dostepu do twarogu :-(
    A ser philadelphia? Lub podobny będzie super

anna maria, BISCA, kkisia, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Magda powodzenia. Ja probowalam kiedys, to pierwszy i ostatni raz. Suchi byly wielkosci galabkow i moj kochany udawal, ze dobre, mimo, ze prawie sie jednym udusil :)
    haha :) no zobaczymy,dzieki za ostrzrezenie :)

• BISCA Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zara ktoras przyjdzie i napisze :
    - ja przepraszam, to forum o ciazache czy jakies kurfa kolko kulinarne ?!?!
    ;)

anna maria, peppapig, Magda*, ComeToMeBaby, Dziobak, macduska, kkisia, gosia7122, Zofia8, Arwena, moremi, iwcia77, Simba, Mega, Krakonka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:

Philadelphia jest. Ide luknac na przepis ;)

anna maria, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    mascapone ,pewnie bedzie swietny,tylko wtedypewnie trzeba bedzie tłuszcz zredukowac.

Peppa ,przepis juz przestudiowałam,mysle tylko co zamiast oreo,bo cukru unikam,w masie twarogowej zastapie go stevia(dobra ,bez specyficznego smaku)

anna maria, peppapig, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    mascapone ,pewnie bedzie swietny,tylko wtedypewnie trzeba bedzie tłuszcz zredukowac.

Peppa ,przepis juz przestudiowałam,mysle tylko co zamiast oreo,bo cukru unikam,w masie twarogowej zastapie go stevia(dobra ,bez specyficznego smaku)
    Jeśli sernik upieczemy na papierze spód nie jest konieczny. Można też na dół pokruszyć dietetyczne ciasteczka?tylko czy takie istnieją? ;)

BISCA, Magda*, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bylamna przepisach. Nie mam tortownicy. .uj nie pani domu ze mnie. Nie bedzie sernika.

À le natknelam sie na przepis Waci na paste. Wacia, myslisz, ze twarog mozna zastapic .... Philadelfia ;) albo innym serkiem ?

anna maria, macduska, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca sernik można upiec w jakiejkolwiek brytfance ;)

ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    bylamna przepisach. Nie mam tortownicy. .uj nie pani domu ze mnie. Nie bedzie sernika.

À le natknelam sie na przepis Waci na paste. Wacia, myslisz, ze twarog mozna zastapic .... Philadelfia ;) albo innym serkiem ?
    nie pamietam gdzie mieszkasz BISCA ,ale nie macie sklepu polskiego w okolicy?

jajka czekoladowe bezcukrowe przetestowane,egzamin zdały :)

anna maria, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 8354 8355 8356 8357 8358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ