35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Jezu a ja uwielbiam stać przy garach! Ale w knajpie tez lubię pobiesiadowac.
Simba, Sabina, Aasiula, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, macduska, iwcia77, Elfik, Zofia8, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Solar, smaż i dla mnie..
ino tłuszczu we włosy nie wcieraj
wetrę go w moje cyce, co by mi się rozstępy nie porobiły...
dwa w jednym..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:41
gosia7122, Sabina, kkisia, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzieńdobry
u nas koszmarna pogoda,wyjść się nie chce a zaplanowałam wyjscie na rynek po eko zieleninę,muszę się pospieszyć ,nie mm rynku pod nosen ale rowerem w 10 min będę
co do Nigelli,dawno nie oglądałam ,ale podobały mi sie jej programy w tv.
Ale Simba masz rację jej strona jest nieciekwa a zdjęcia bardzo przeciętne i faktycznie niektore niechlujne
Ale wiecie,zawsze jak ją ogladalam to sie zastanawiałam że ona po takim niezdrowym żarciu jescze syfów na twarzy nie ma,powaznie.
A te smazone snikesy to juz zabójstwo.
Zosia ,dziekuję :*SolarPolar, iwcia77, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobre popołudnie
poszłyśmy wczoraj z koleżanka do greckej knajpy żeby podkład zrobić a potem do pubu, tam o 7mej jeszcze było pusto i myslałysmy że tak zostanie a o 10-11stej zrobiły sie tłumy, fajnie było, obgadałysmy pare lat niewidzenia sie, dziś obiad u nas , mąż zrobił schabowego bo ja nie byłąm w stanie, ona już w drodze spowrotem do Monachium, kto wie może sie tam kiedyś przeniesiemy, z jej opowiadań miasto jest fantastyczne, pracy dużo, ona jest radiologiem w szpitalu
teraz mnie głowa napierdziela ale warto byłoSabina, SolarPolar, Magda*, BISCA, Dziobak, gosia7122, kkisia, Aasiula, moremi, caffe, iwcia77, Arwena, Bozia3, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Kupilam wlasnie nafte do wlosow oprocz tych olekow ktore wcieram po umyciu teraz bede robic kompresy przed myciem . Wiecej tluszczu moim wlosom nie potrzeba:-) Sernik zrobie - na 100 proc , moze jajka ugotuje w lupinkach cebuli i chyba to wszystko co swiatecznego zrobie. Chlop pewnie żurek ugotuje. Elfik przeceniasz moje ambicje kulinarne. Swoja droga ciekawa jestem tych snickersow w tluszczu.
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:dobre popołudnie
poszłyśmy wczoraj z koleżanka do greckej knajpy żeby podkład zrobić a potem do pubu, tam o 7mej jeszcze było pusto i myslałysmy że tak zostanie a o 10-11stej zrobiły sie tłumy, fajnie było, obgadałysmy pare lat niewidzenia sie, dziś obiad u nas , mąż zrobił schabowego bo ja nie byłąm w stanie, ona już w drodze spowrotem do Monachium, kto wie może sie tam kiedyś przeniesiemy, z jej opowiadań miasto jest fantastyczne, pracy dużo, ona jest radiologiem w szpitalu
teraz mnie głowa napierdziela ale warto było
cos mi sie wydaje ze ty raczej łatwo sie odnajdujesz w nowych sytucjach,dobrze dla ciebieMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:Hera ty niby w nowym miejscu ale czuć ze zadomowiona jestes juz całkowicie
cos mi sie wydaje ze ty raczej łatwo sie odnajdujesz w nowych sytucjach,dobrze dla ciebieMagda*, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:smaażone snickery nagminnie jada sie w szkocji w anglii raczej rzadko, smażą je na maśle
Ja mialam spotkanie na szczycie kilka dni temu. Jestem swiezo po kacu. Wspolczuje Ci bardzo!!!!Heretyczka, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Baba głupia co weszła z wózkiem na pasy jak motor jechał! No przeciez nei Iwonka!!!
Nie wiadomo jak było wiec może nie aż taka głupia z niej baba .
Żadna z nas nie stała przy tym przejsciu więc skąd wiadomo że wtargnęła ?W dodatku z wózkiem???
Moze syn Iwony jechał zbyt szybko i nie przychamował ??Heretyczka, moremi, mamatrojki80, Elfik, Arwena lubią tę wiadomość
-
Witam sobotnie.
Elfik ciśnienie jednak chyba trochę za wysokie,mnie rzadko boli głowa a w ciąży to wcale,krew z nosa kilka razy mi poleciała,chyba warto pogadać z ginem.
Porządki już trochę ogarnęłam ,nie przesadzam ,sprzątam na bieżąco to się nie wysilam.Zostały mi jeszcze zakupy ,których nie cierpię robić w niedzielę ale w poniedziałek wracam do pracy to nie mam wyboru.Powrotu trochę się boję bo wracam po roku i czuję się jak nawicjuszka,tym bardziej że dochodzą mnie słuchy że mam iść na inne stanowisko.Uzgadniałam z szefową że wracam do siebie ,ostatnio dzwoniłam do niej i nic nie mówiła ale tak koleżanki plotkują.Moje stanowisko istnieje to powinnam na nie wrócić ,zawsze trzeba mieć jakieś stresy.
Syn ma egzamin na koniec podstawówki i też się martwię bo na próbnych napisał najgorzej w klasie ,wstyd napisać ile punktów.Z matmą fatalnie i pismo tragiczne że nie wiem jak go ktoś obcy przeczyta.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wszystkie.kapturnica, Heretyczka, kkisia, Aasiula, moremi, caffe, macduska, Elfik, iwcia77, Arwena, peppapig, Sabina, BISCA, Bozia3, ania.g, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to mój mazurek z 2014
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e8c3484ca89.jpg
A w tym roku chetnie zrobię jeszcze pomarańczowego z przepisu Waci
Mój przepis na ciasto jest troszkę inny, ma drożdże tzw orzeszek drożdży czyli tyle ile orzech włoskigosia7122, kkisia, Heretyczka, Aasiula, moremi, Margolcia88, ComeToMeBaby, caffe, macduska, iwcia77, Magda*, Arwena, Sabina, BISCA, Zofia8, ania.g, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:A to mój mazurek z 2014
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e8c3484ca89.jpg
A w tym roku chetnie zrobię jeszcze pomarańczowego z przepisu Waci
Mój przepis na ciasto jest troszkę inny, ma drożdże tzw orzeszek drożdży czyli tyle ile orzech włoskiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 16:22
kkisia, Aasiula, dorbie, caffe, Elfik, iwcia77, Sabina, Zofia8, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Zasnęłam chwile a teraz głowa mnie napierdala jak marzenie.
Kurwa jak ja nie znosze takiej zakiszonej pogody !
Mam to samo
spie juz 3 dzien popoludniu po minimum 2 godziny
niech juz ta pogoda sie ustabilizuje bo zmeczona jestem na maxakapturnica, Aasiula, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Jestem po wizycie w Gyncentrum. Jak się okazuje, oboje z mężem jesteśmy zdrowi tzn. lekarz powiedział, że nie ma się do czego przyczepić. Owulacja była - lekarz twierdzi, że niedawno - wczoraj lub przedwczoraj... zobaczymy czy coś z tego będzie.
Wg. niego nie ma mowy o zespole policystycznych jajników. Wiem, że jeszcze kilka lat temu miałam, bo obraz USG i badania wskazywały na to jednoznacznie. Czyli można mówić o cudownym ozdrowieniu!!!??? Nie rozumiem tego, ale gówno mnie to obchodzi, dla mnie istotne są fakty tu i teraz.
Lekarz twierdzi, że wszystkie badania są ok. więc trzeba zrobić genetyczne i immunologiczne, bo w tym chyba problem. Jeśli to problemy immunologiczne to pół biedy, bo są sposoby na poradzenie sobie z tą przeszkodą. Jeśli natomiast problem będzie genetyczny - to z jajec - ciąży nie będzie :.( i juch!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 19:06
kkisia, moremi, gosia7122, paszczakin, Elfik, iwcia77, Magda*, Arwena, Sabina, Simba, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie wiadomo jak było wiec może nie aż taka głupia z niej baba .
Żadna z nas nie stała przy tym przejsciu więc skąd wiadomo że wtargnęła ?W dodatku z wózkiem???
Moze syn Iwony jechał zbyt szybko i nie przychamował ??Aasiula, iwcia77, Sabina, BISCA, Iwone lubią tę wiadomość