X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jezu a ja uwielbiam stać przy garach! Ale w knajpie tez lubię pobiesiadowac.
    Dlatego masz zadowolonego Dżejmsa a ja zgorzknialego chlopa - marzy mu sie gotujaca kobieta - no coz nie moze miec wszystkiego:-).

Simba, Sabina, Aasiula, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, macduska, iwcia77, Elfik, Zofia8, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Solar, smaż i dla mnie.. :)

ino tłuszczu we włosy nie wcieraj ;)

wetrę go w moje cyce, co by mi się rozstępy nie porobiły...
    dwa w jednym..
    :P
    Kupilam wlasnie nafte do wlosow oprocz tych olekow ktore wcieram po umyciu teraz bede robic kompresy przed myciem . Wiecej tluszczu moim wlosom nie potrzeba:-) Sernik zrobie - na 100 proc , moze jajka ugotuje w lupinkach cebuli i chyba to wszystko co swiatecznego zrobie. Chlop pewnie żurek ugotuje. Elfik przeceniasz moje ambicje kulinarne. Swoja droga ciekawa jestem tych snickersow w tluszczu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:41

gosia7122, Sabina, kkisia, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieńdobry :)

u nas koszmarna pogoda,wyjść się nie chce a zaplanowałam wyjscie na rynek po eko zieleninę,muszę się pospieszyć ,nie mm rynku pod nosen ale rowerem w 10 min będę ;)

co do Nigelli,dawno nie oglądałam ,ale podobały mi sie jej programy w tv.
    Ale Simba masz rację jej strona jest nieciekwa a zdjęcia bardzo przeciętne i faktycznie niektore niechlujne

Ale wiecie,zawsze jak ją ogladalam to sie zastanawiałam że ona po takim niezdrowym żarciu jescze syfów na twarzy nie ma,powaznie.
    A te smazone snikesy to juz zabójstwo.

Zosia ,dziekuję :*

SolarPolar, iwcia77, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobre popołudnie
    poszłyśmy wczoraj z koleżanka do greckej knajpy żeby podkład zrobić a potem do pubu, tam o 7mej jeszcze było pusto i myslałysmy że tak zostanie a o 10-11stej zrobiły sie tłumy, fajnie było, obgadałysmy pare lat niewidzenia sie, dziś obiad u nas , mąż zrobił schabowego bo ja nie byłąm w stanie, ona już w drodze spowrotem do Monachium, kto wie może sie tam kiedyś przeniesiemy, z jej opowiadań miasto jest fantastyczne, pracy dużo, ona jest radiologiem w szpitalu

teraz mnie głowa napierdziela ale warto było ;)

Sabina, SolarPolar, Magda*, BISCA, Dziobak, gosia7122, kkisia, Aasiula, moremi, caffe, iwcia77, Arwena, Bozia3, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Kupilam wlasnie nafte do wlosow oprocz tych olekow ktore wcieram po umyciu teraz bede robic kompresy przed myciem . Wiecej tluszczu moim wlosom nie potrzeba:-) Sernik zrobie - na 100 proc , moze jajka ugotuje w lupinkach cebuli i chyba to wszystko co swiatecznego zrobie. Chlop pewnie żurek ugotuje. Elfik przeceniasz moje ambicje kulinarne. Swoja droga ciekawa jestem tych snickersow w tluszczu.
    smaażone snickery nagminnie jada sie w szkocji w anglii raczej rzadko, smażą je na maśle ;)

SolarPolar lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    smaażone snickery nagminnie jada sie w szkocji w anglii raczej rzadko, smażą je na maśle ;)
    o mamo...;) jadłaś? jak smakuje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    o mamo...;) jadłaś? jak smakuje?
    jeżeli ktoś lubi słodycze to zajebiście :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dobre popołudnie
    poszłyśmy wczoraj z koleżanka do greckej knajpy żeby podkład zrobić a potem do pubu, tam o 7mej jeszcze było pusto i myslałysmy że tak zostanie a o 10-11stej zrobiły sie tłumy, fajnie było, obgadałysmy pare lat niewidzenia sie, dziś obiad u nas , mąż zrobił schabowego bo ja nie byłąm w stanie, ona już w drodze spowrotem do Monachium, kto wie może sie tam kiedyś przeniesiemy, z jej opowiadań miasto jest fantastyczne, pracy dużo, ona jest radiologiem w szpitalu

teraz mnie głowa napierdziela ale warto było ;)
    Hera ty niby w nowym miejscu ale czuć ze zadomowiona jestes juz całkowicie :)
    cos mi sie wydaje ze ty raczej łatwo sie odnajdujesz w nowych sytucjach,dobrze dla ciebie :)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Hera ty niby w nowym miejscu ale czuć ze zadomowiona jestes juz całkowicie :)
    cos mi sie wydaje ze ty raczej łatwo sie odnajdujesz w nowych sytucjach,dobrze dla ciebie :)
    lata emigracji zrobiły swoje ;)

Magda*, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra,lece,miłego dzionka :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Co za zlo ale jakie to musi byc pyszne!

Ja mialam spotkanie na szczycie kilka dni temu. Jestem swiezo po kacu. Wspolczuje Ci bardzo!!!!

Heretyczka, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Baba głupia co weszła z wózkiem na pasy jak motor jechał! No przeciez nei Iwonka!!!

Nie wiadomo jak było wiec może nie aż taka głupia z niej baba .
    Żadna z nas nie stała przy tym przejsciu więc skąd wiadomo że wtargnęła ?W dodatku z wózkiem???
    Moze syn Iwony jechał zbyt szybko i nie przychamował ??

Heretyczka, moremi, mamatrojki80, Elfik, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sobotnie.
    Elfik ciśnienie jednak chyba trochę za wysokie,mnie rzadko boli głowa a w ciąży to wcale,krew z nosa kilka razy mi poleciała,chyba warto pogadać z ginem.
    Porządki już trochę ogarnęłam ,nie przesadzam ,sprzątam na bieżąco to się nie wysilam.Zostały mi jeszcze zakupy ,których nie cierpię robić w niedzielę ale w poniedziałek wracam do pracy to nie mam wyboru.Powrotu trochę się boję bo wracam po roku i czuję się jak nawicjuszka,tym bardziej że dochodzą mnie słuchy że mam iść na inne stanowisko.Uzgadniałam z szefową że wracam do siebie ,ostatnio dzwoniłam do niej i nic nie mówiła ale tak koleżanki plotkują.Moje stanowisko istnieje to powinnam na nie wrócić ,zawsze trzeba mieć jakieś stresy.
    Syn ma egzamin na koniec podstawówki i też się martwię bo na próbnych napisał najgorzej w klasie ,wstyd napisać ile punktów.Z matmą fatalnie i pismo tragiczne że nie wiem jak go ktoś obcy przeczyta.
    Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wszystkie.

kapturnica, Heretyczka, kkisia, Aasiula, moremi, caffe, macduska, Elfik, iwcia77, Arwena, peppapig, Sabina, BISCA, Bozia3, ania.g, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zasnęłam chwile a teraz głowa mnie napierdala jak marzenie.
    Kurwa jak ja nie znosze takiej zakiszonej pogody !

Elfik, iwcia77, Krakonka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mój mazurek z 2014
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e8c3484ca89.jpg

A w tym roku chetnie zrobię jeszcze pomarańczowego z przepisu Waci
    Mój przepis na ciasto jest troszkę inny, ma drożdże tzw orzeszek drożdży czyli tyle ile orzech włoski

gosia7122, kkisia, Heretyczka, Aasiula, moremi, Margolcia88, ComeToMeBaby, caffe, macduska, iwcia77, Magda*, Arwena, Sabina, BISCA, Zofia8, ania.g, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Dorbi - nie uciekaj . Czekam na wyniki badan krwi i moczu dziecia - maja przeslac na maila. Jak by co to moge liczyc na interpretacje?
    będę, będę, wyślij na priv,

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A to mój mazurek z 2014
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e8c3484ca89.jpg

A w tym roku chetnie zrobię jeszcze pomarańczowego z przepisu Waci
    Mój przepis na ciasto jest troszkę inny, ma drożdże tzw orzeszek drożdży czyli tyle ile orzech włoski
    PIEKNY!!Podac Ci adres na jaki masz wysłac w tym roku ? XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 16:22

kkisia, Aasiula, dorbie, caffe, Elfik, iwcia77, Sabina, Zofia8, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zasnęłam chwile a teraz głowa mnie napierdala jak marzenie.
    Kurwa jak ja nie znosze takiej zakiszonej pogody !

Mam to samo
    spie juz 3 dzien popoludniu po minimum 2 godziny
    niech juz ta pogoda sie ustabilizuje bo zmeczona jestem na maxa

kapturnica, Aasiula, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-D

Jestem po wizycie w Gyncentrum. Jak się okazuje, oboje z mężem jesteśmy zdrowi tzn. lekarz powiedział, że nie ma się do czego przyczepić. Owulacja była - lekarz twierdzi, że niedawno - wczoraj lub przedwczoraj... zobaczymy czy coś z tego będzie.

Wg. niego nie ma mowy o zespole policystycznych jajników. Wiem, że jeszcze kilka lat temu miałam, bo obraz USG i badania wskazywały na to jednoznacznie. Czyli można mówić o cudownym ozdrowieniu!!!??? Nie rozumiem tego, ale gówno mnie to obchodzi, dla mnie istotne są fakty tu i teraz.

Lekarz twierdzi, że wszystkie badania są ok. więc trzeba zrobić genetyczne i immunologiczne, bo w tym chyba problem. Jeśli to problemy immunologiczne to pół biedy, bo są sposoby na poradzenie sobie z tą przeszkodą. Jeśli natomiast problem będzie genetyczny - to z jajec - ciąży nie będzie :.( i juch!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 19:06

kkisia, moremi, gosia7122, paszczakin, Elfik, iwcia77, Magda*, Arwena, Sabina, Simba, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie wiadomo jak było wiec może nie aż taka głupia z niej baba .
    Żadna z nas nie stała przy tym przejsciu więc skąd wiadomo że wtargnęła ?W dodatku z wózkiem???
    Moze syn Iwony jechał zbyt szybko i nie przychamował ??
    Wiesz, ja ciągle widuję jak kobieta z wózkiem wpycha się na ulicę, wózek jak taran, tylko chyba nie pamieta że tam dziecko jest. Stąd ja tak do ogółu

Aasiula, iwcia77, Sabina, BISCA, Iwone lubią tę wiadomość

‹‹ 8352 8353 8354 8355 8356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ