35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Dziewczyny nie wiem co robić. Mój starszy syn miał wczoraj wypadek na motorze. W drodze do szkoły nagle na pasy wtargnęła mu babka z wózkiem. On żeby im nic nie zrobić wywrócił się na drogę i uderzył głową w krawężnik. Kobiecie i dziecku nic się nie stało, troszkę kółko się zarysowało a jego poza kolanem i 4 literami strasznie boli głowa. Tabletki nic nie pomagają. Nie wiem czy jechać z nim na sor. Ci radzicie?
Głupia nieodpowiedzialna baba!moremi, macduska, iwcia77, Arwena, Iwone lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Asiula, może mnie nie lubisz, ale o leczenie w trójwsi, to może byś ziomalkę zapytała?
byłam
wszędzie byłam
na wsi, w mieście, nawet w Budapeszcie, wszytko ...
byłam w Invicie, Gamecie,Invimedzie...
oraz u bardziej znanych wolnych strzelców..
jakby co, daj znać na priv
Napisze na priv
iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
popieram Solara
ja jestem w połowie facetem i mnie się Nigella po prostu podoba , jest apetyczna, wszysko zaokrąglone i na swoim miejscu, ładna uroda, jak gotuje to jeść się chce..
widać, że lubi zjeść, a nie popija wodę destylowaną...
jak gotuje jakiś klon rubikowej - koktalj z selera naciowego i mieso na parze - to nie dość, że potrawy nieapteczyne, to jeszcze kucharka odbiera apetyt..
Aasiula, Sabina, SolarPolar, kapturnica, kkisia, anna maria, macduska, iwcia77, Arwena, Bozia3, Zofia8, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Nooo chalupa posprzatana zostaly tylko okna
Ale to w tygodniu widzialam taka myjke jak polecila Bozia tego karchera znaczy w Obi sà I to po 199 zloty
Kupie I bede probowacAasiula, macduska, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
Dorbie, po tym jak czułym słowem pogłaskałaś Iwonkę, to lekko stremowana jestem, ale co tam..
doradź mi, gdyby mi mroczki już nie pozwalały widzieć, gdzie mam jechac na izbę przyjęć, czy sor? W Gdańsku?
Żeby mnie potraktowali jak człowieka - człwoieka w ciązy of kors...
np na klinicznej mnie przyjmą i pomierzą?Aasiula, Sabina, macduska, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Dziękuję Aniu za odpowiedż..
napisałam do Was, bo weekend nie chcę gince głowy zawracać..
ale w poniedziałek pogadam..
widzisz, wszędzie piszą, że to jeszcze nie powód do strachu, a ja zawsze gram bohatera bo nie chcę wyjść na histeryczkę..
ale poprzedni pobyt na patologii mnie czegoś nauczył.
W poniedziałek pogadam z ginką, zwłaszcza, że jak mam miec amnio z jakimiś problemami z ciśnieniem to chyba nie jest dobry pomysł...
dziewczyny, jest miło jak jest posprzątane,ale zabijać się nie ma sensu
Muszę wypróbować przepisy od was, a zwłaszcza mazurki Waci.
Poza tym jakies ciasto bez pieczenia może dziś zrobięAasiula, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Wypróbuj, bo mu tez myslimy, W Jula jest po 99zł. Podobno dobra do okien dachowych, a u mnie ich nikt nie myje
ale tez taka na akumulator i ze zbiornikiem, bo się łamię?
ta za 300 zeta trochę za droga jak na coś, co nie wiem czy nie będzie leżeć w kącie...
Aasiula, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Dorbie, po tym jak czułym słowem pogłaskałaś Iwonkę, to lekko stremowana jestem, ale co tam..
doradź mi, gdyby mi mroczki już nie pozwalały widzieć, gdzie mam jechac na izbę przyjęć, czy sor? W Gdańsku?
Żeby mnie potraktowali jak człowieka - człwoieka w ciązy of kors...
np na klinicznej mnie przyjmą i pomierzą?
Jak to Iwonkę? Baba głupia co weszła z wózkiem na pasy jak motor jechał! No przeciez nei Iwonka!!!Sabina, moremi, BISCA, kkisia, iwcia77, Arwena, Bozia3, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:No przeciez nie Iwonka! Tylko ta co weszła z wózkiem na pasy jak motor jechał!
może to moje mroczki, inaczej przeczytałam, hehe..
i tak sie afery rozkręcają))))))))))))
le luzAasiula, dorbie, moremi, SolarPolar, Sabina, kkisia, macduska, iwcia77, BISCA, Iwone lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Kliniczną polecam
Jak to Iwonkę? Baba głupia co weszła z wózkiem na pasy jak motor jechał! No przeciez nei Iwonka!!!
Ja tam trafilam z zatruciem pokarmowym w ciazy
Polozyli mnie ma 24 h przebadali wszystko I poscili do domku
Bardzo dobra opieke mialam
Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
Przestałam ja oglądać kiedy oddzielila żółtko od białka na dłoni (to nie grzech) a potem ta ręką przeczesala sobie włosy. W programach jednak zazwyczaj wszystko jest piękne, choć jej zawalona lodówka w której nie widać światła przeraza. Ta baba jest po prostu niespojna i to właśnie widać na zdjęciach z fanpage. Za ksiezniczka o pełnych kształtach kryje się fleja. Poza tym snickersy panierowane i smażone w głębokim tłuszczu to dla mnie tu masz.Elfik wrote:popieram Solara
ja jestem w połowie facetem i mnie się Nigella po prostu podoba , jest apetyczna, wszysko zaokrąglone i na swoim miejscu, ładna uroda, jak gotuje to jeść się chce..
widać, że lubi zjeść, a nie popija wodę destylowaną...
jak gotuje jakiś klon rubikowej - koktalj z selera naciowego i mieso na parze - to nie dość, że potrawy nieapteczyne, to jeszcze kucharka odbiera apetyt..
dorbie, moremi, Magda*, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik, kończąc, w weekend i w nocy do:
SOR to z wypadków,urazów, z sercem, ostrym bólem brzucha i poważniejsze sprawy u osób starszych jakies neurologiczne itp, oczne sprawy na Zaspę
Do NOCh - infekcje, podwyższone ciśnienia, bóle brzucha już trwające, nie nagłe czy silne i ostre, wysypki i inne skórne, nagłe zachorowania ogólnie
Do Szpitala Ginekologicznego, tez na Izbę przyjęc Gin, ale polecam Kliniczną - inna atmosfera, wszystko co w ciązy, oprócz infekcji w ciązy do do NOChmoremi, Sabina, Iwone lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Przestałam ja oglądać kiedy oddzielila żółtko od białka na dłoni (to nie grzech) a potem ta ręką przeczesala sobie włosy. W programach jednak zazwyczaj wszystko jest piękne, choć jej zawalona lodówka w której nie widać światła przeraza. Ta baba jest po prostu niespojna i to właśnie widać na zdjęciach z fanpage. Za ksiezniczka o pełnych kształtach kryje się fleja. Poza tym snickersy panierowane i smażone w głębokim tłuszczu to dla mnie tu masz.
Simba, Elfik, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Jezu a ja uwielbiam stać przy garach! Ale w knajpie tez lubię pobiesiadowac.SolarPolar wrote:Mowisz snickersy w tluszczu - pycha:-) zwroce na ta Nigele-fleje uwage jak bedzie pichcic do mojej porannej kawy!!! Dzisiaj byla tez koniowata z kumplem przygotowywali moje ulubione cebiche - tak to robili ze na pewno nie mialabym ochoty tego zjesc - ale moze to sposob na mnie? Choc ja kiepsko gotuje i nie lubie siedziec w kuchni - wole pobiesiadowac w knajpie.
Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość