X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Dziewczyny nie wiem co robić. Mój starszy syn miał wczoraj wypadek na motorze. W drodze do szkoły nagle na pasy wtargnęła mu babka z wózkiem. On żeby im nic nie zrobić wywrócił się na drogę i uderzył głową w krawężnik. Kobiecie i dziecku nic się nie stało, troszkę kółko się zarysowało a jego poza kolanem i 4 literami strasznie boli głowa. Tabletki nic nie pomagają. Nie wiem czy jechać z nim na sor. Ci radzicie?
    Jedź na SOR
    Głupia nieodpowiedzialna baba!

moremi, macduska, iwcia77, Arwena, Iwone lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Asiula, może mnie nie lubisz, ale o leczenie w trójwsi, to może byś ziomalkę zapytała? ;)

byłam

wszędzie byłam

na wsi, w mieście, nawet w Budapeszcie, wszytko ... ;)

byłam w Invicie, Gamecie,Invimedzie...
    oraz u bardziej znanych wolnych strzelców..
    jakby co, daj znać na priv
    Gupia nie lubisz, nie chcialam ci dupy zawracac ;)
    Napisze na priv

iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    popieram Solara

ja jestem w połowie facetem i mnie się Nigella po prostu podoba , jest apetyczna, wszysko zaokrąglone i na swoim miejscu, ładna uroda, jak gotuje to jeść się chce..
    widać, że lubi zjeść, a nie popija wodę destylowaną...

jak gotuje jakiś klon rubikowej - koktalj z selera naciowego i mieso na parze - to nie dość, że potrawy nieapteczyne, to jeszcze kucharka odbiera apetyt..
    :)

Aasiula, Sabina, SolarPolar, kapturnica, kkisia, anna maria, macduska, iwcia77, Arwena, Bozia3, Zofia8, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Nooo chalupa posprzatana zostaly tylko okna
    Ale to w tygodniu widzialam taka myjke jak polecila Bozia tego karchera znaczy w Obi sà I to po 199 zloty
    Kupie I bede probowac ;)
    Wypróbuj, bo mu tez myslimy, W Jula jest po 99zł. Podobno dobra do okien dachowych, a u mnie ich nikt nie myje

Aasiula, macduska, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, po tym jak czułym słowem pogłaskałaś Iwonkę, to lekko stremowana jestem, ale co tam..

doradź mi, gdyby mi mroczki już nie pozwalały widzieć, gdzie mam jechac na izbę przyjęć, czy sor? W Gdańsku?
    Żeby mnie potraktowali jak człowieka - człwoieka w ciązy of kors...

np na klinicznej mnie przyjmą i pomierzą?

Aasiula, Sabina, macduska, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Dziękuję Aniu za odpowiedż..

napisałam do Was, bo weekend nie chcę gince głowy zawracać..
    ale w poniedziałek pogadam..

widzisz, wszędzie piszą, że to jeszcze nie powód do strachu, a ja zawsze gram bohatera bo nie chcę wyjść na histeryczkę..
    ale poprzedni pobyt na patologii mnie czegoś nauczył.

W poniedziałek pogadam z ginką, zwłaszcza, że jak mam miec amnio z jakimiś problemami z ciśnieniem to chyba nie jest dobry pomysł...

dziewczyny, jest miło jak jest posprzątane,ale zabijać się nie ma sensu :)

Muszę wypróbować przepisy od was, a zwłaszcza mazurki Waci.

Poza tym jakies ciasto bez pieczenia może dziś zrobię :)
    To, co możesz w domu zrobić aby było niższe ciśnienie, to wyeliminowac sól z posiłków. Gotowe jedzenie tzn np chleb i tak jest solony, po prostu nie solić nic

Aasiula, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Wypróbuj, bo mu tez myslimy, W Jula jest po 99zł. Podobno dobra do okien dachowych, a u mnie ich nikt nie myje

ale tez taka na akumulator i ze zbiornikiem, bo się łamię?

ta za 300 zeta trochę za droga jak na coś, co nie wiem czy nie będzie leżeć w kącie...

Aasiula, Sabina, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Dorbie, po tym jak czułym słowem pogłaskałaś Iwonkę, to lekko stremowana jestem, ale co tam..

doradź mi, gdyby mi mroczki już nie pozwalały widzieć, gdzie mam jechac na izbę przyjęć, czy sor? W Gdańsku?
    Żeby mnie potraktowali jak człowieka - człwoieka w ciązy of kors...

np na klinicznej mnie przyjmą i pomierzą?
    Kliniczną polecam
    Jak to Iwonkę? Baba głupia co weszła z wózkiem na pasy jak motor jechał! No przeciez nei Iwonka!!!

Sabina, moremi, BISCA, kkisia, iwcia77, Arwena, Bozia3, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Jedź na SOR
    Głupia nieodpowiedzialna baba!
    No przeciez nie Iwonka! Tylko ta co weszła z wózkiem na pasy jak motor jechał!

BISCA, macduska, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No przeciez nie Iwonka! Tylko ta co weszła z wózkiem na pasy jak motor jechał!

może to moje mroczki, inaczej przeczytałam, hehe..
    i tak sie afery rozkręcają :)))))))))))))
    ;)

le luz

Aasiula, dorbie, moremi, SolarPolar, Sabina, kkisia, macduska, iwcia77, BISCA, Iwone lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Kliniczną polecam
    Jak to Iwonkę? Baba głupia co weszła z wózkiem na pasy jak motor jechał! No przeciez nei Iwonka!!!
    Elfi ja tez z czystym sumieniem polecam kliniczna
    Ja tam trafilam z zatruciem pokarmowym w ciazy
    Polozyli mnie ma 24 h przebadali wszystko I poscili do domku
    Bardzo dobra opieke mialam ;)

Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestałam ja oglądać kiedy oddzielila żółtko od białka na dłoni (to nie grzech) a potem ta ręką przeczesala sobie włosy. W programach jednak zazwyczaj wszystko jest piękne, choć jej zawalona lodówka w której nie widać światła przeraza. Ta baba jest po prostu niespojna i to właśnie widać na zdjęciach z fanpage. Za ksiezniczka o pełnych kształtach kryje się fleja. Poza tym snickersy panierowane i smażone w głębokim tłuszczu to dla mnie tu masz.
    Elfik wrote:
    popieram Solara

ja jestem w połowie facetem i mnie się Nigella po prostu podoba , jest apetyczna, wszysko zaokrąglone i na swoim miejscu, ładna uroda, jak gotuje to jeść się chce..
    widać, że lubi zjeść, a nie popija wodę destylowaną...

jak gotuje jakiś klon rubikowej - koktalj z selera naciowego i mieso na parze - to nie dość, że potrawy nieapteczyne, to jeszcze kucharka odbiera apetyt..
    :)

dorbie, moremi, Magda*, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, kończąc, w weekend i w nocy do:
    SOR to z wypadków,urazów, z sercem, ostrym bólem brzucha i poważniejsze sprawy u osób starszych jakies neurologiczne itp, oczne sprawy na Zaspę
    Do NOCh - infekcje, podwyższone ciśnienia, bóle brzucha już trwające, nie nagłe czy silne i ostre, wysypki i inne skórne, nagłe zachorowania ogólnie
    Do Szpitala Ginekologicznego, tez na Izbę przyjęc Gin, ale polecam Kliniczną - inna atmosfera, wszystko co w ciązy, oprócz infekcji w ciązy do do NOCh

moremi, Sabina, Iwone lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbi - nie uciekaj . Czekam na wyniki badan krwi i moczu dziecia - maja przeslac na maila. Jak by co to moge liczyc na interpretacje?

Sabina, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ale chetnie poogladam dziewczyny ktore polecasz.
    Programów chyba swoich nie mają, ale książki i blogi jak najbardziej :)

Sabina, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, bierz opłaty ;-)

Aasiula, Elfik, gosia7122, BISCA, kapturnica, kkisia, macduska, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Przestałam ja oglądać kiedy oddzielila żółtko od białka na dłoni (to nie grzech) a potem ta ręką przeczesala sobie włosy. W programach jednak zazwyczaj wszystko jest piękne, choć jej zawalona lodówka w której nie widać światła przeraza. Ta baba jest po prostu niespojna i to właśnie widać na zdjęciach z fanpage. Za ksiezniczka o pełnych kształtach kryje się fleja. Poza tym snickersy panierowane i smażone w głębokim tłuszczu to dla mnie tu masz.
    Mowisz snickersy w tluszczu - pycha:-) zwroce na ta Nigele-fleje uwage jak bedzie pichcic do mojej porannej kawy!!! Dzisiaj byla tez koniowata z kumplem przygotowywali moje ulubione cebiche - tak to robili ze na pewno nie mialabym ochoty tego zjesc - ale moze to sposob na mnie? Choc ja kiepsko gotuje i nie lubie siedziec w kuchni - wole pobiesiadowac w knajpie.

Simba, Elfik, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to do mycia okien to tak ze juz nie trzeba polerowac?

Aasiula lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu a ja uwielbiam stać przy garach! Ale w knajpie tez lubię pobiesiadowac.
    SolarPolar wrote:
    Mowisz snickersy w tluszczu - pycha:-) zwroce na ta Nigele-fleje uwage jak bedzie pichcic do mojej porannej kawy!!! Dzisiaj byla tez koniowata z kumplem przygotowywali moje ulubione cebiche - tak to robili ze na pewno nie mialabym ochoty tego zjesc - ale moze to sposob na mnie? Choc ja kiepsko gotuje i nie lubie siedziec w kuchni - wole pobiesiadowac w knajpie.

Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Solar, smaż i dla mnie.. :)

ino tłuszczu we włosy nie wcieraj ;)

wetrę go w moje cyce, co by mi się rozstępy nie porobiły...
    dwa w jednym..
    :P

Sabina, Aasiula, gosia7122, kapturnica, Simba, kkisia, moremi, macduska, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 8351 8352 8353 8354 8355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ