X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To musieli Ci nieźle dać popalić!!!
    Nie pacjenci, tylko pogotowie, pacjentów mi szkoda...

kapturnica, moremi, kasiulek1201, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, jestem zakochana w Twoim ogrodzie

macduska, kasiulek1201, Simba lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Nie pacjenci, tylko pogotowie, pacjentów mi szkoda...

Ty pracujesz w szpitalu ?

kasiulek1201 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ty pracujesz w szpitalu ?
    Nie ;-)

BISCA, kasiulek1201 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem co robić. Mój starszy syn miał wczoraj wypadek na motorze. W drodze do szkoły nagle na pasy wtargnęła mu babka z wózkiem. On żeby im nic nie zrobić wywrócił się na drogę i uderzył głową w krawężnik. Kobiecie i dziecku nic się nie stało, troszkę kółko się zarysowało a jego poza kolanem i 4 literami strasznie boli głowa. Tabletki nic nie pomagają. Nie wiem czy jechać z nim na sor. Ci radzicie?

Aasiula, malgos741, kasiulek1201, Arwena lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Dziewczyny nie wiem co robić. Mój starszy syn miał wczoraj wypadek na motorze. W drodze do szkoły nagle na pasy wtargnęła mu babka z wózkiem. On żeby im nic nie zrobić wywrócił się na drogę i uderzył głową w krawężnik. Kobiecie i dziecku nic się nie stało, troszkę kółko się zarysowało a jego poza kolanem i 4 literami strasznie boli głowa. Tabletki nic nie pomagają. Nie wiem czy jechać z nim na sor. Ci radzicie?
    Grzej na SOR nie ma co czekac

Iwone, BISCA, macduska, kkisia, moremi, kasiulek1201, Zofia8, Arwena lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobia mu tomografie I będziesz spokojna a tak nie wiadomo co sie w glowie dzieje .
    Ja bym jechala .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 12:48

Iwone, macduska, kkisia, kapturnica, kasiulek1201, dorbie, gosia7122, Zofia8, Arwena lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone jedzcie na pogotowie niech mu tomografię zrobią bo to nie przelewki...

Iwone, BISCA, Aasiula, macduska, kkisia, kapturnica, kasiulek1201, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Zrobia mu tomografie I będziesz spokojna a tak nie wiadomo co sie w glowie dzieje .
    Nie potrzebuję skierowania id lekarza dyżurnego?

kasiulek1201 lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Nie potrzebuję skierowania id lekarza dyżurnego?
    Nie .
    NA poczatek pewnie go zbadaja nie trzeba .

Iwone, macduska, kkisia, moremi, kasiulek1201, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    przecież Ty robisz takie wypaśne święta - to się będziesz jednym mazurkiem przejmować???
    W tym roku zamierzam olac swieta tj nie zamierzam [przywiazac sie w kuchni.Tylko podst potrawy i max 2ciasta W koncu mam wymowke 8)

macduska, Aasiula, kasiulek1201, Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone, nie czekaj tylko jedź. On musi mieć zrobioną tomografię!
    Elfie, to ciśnienie 99 jest stanowczo za wysokie i niebezpieczne. Powinnaś to czym prędzej omówić z lekarzem tym bardziej że im większa będzie ciąża to problemy z ciśnieniem też będą coraz większe. Samo nie przejdzie.

Aasiula, Sabina, moremi, kasiulek1201, gosia7122, iwcia77, Zofia8, Arwena, Iwone, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzie wszystkie polaznęły ??? Pieka mazurki ??

Sabina, Aasiula, kasiulek1201, kkisia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Aniu za odpowiedż..

napisałam do Was, bo weekend nie chcę gince głowy zawracać..
    ale w poniedziałek pogadam..

widzisz, wszędzie piszą, że to jeszcze nie powód do strachu, a ja zawsze gram bohatera bo nie chcę wyjść na histeryczkę..
    ale poprzedni pobyt na patologii mnie czegoś nauczył.

W poniedziałek pogadam z ginką, zwłaszcza, że jak mam miec amnio z jakimiś problemami z ciśnieniem to chyba nie jest dobry pomysł...

dziewczyny, jest miło jak jest posprzątane,ale zabijać się nie ma sensu :)

Muszę wypróbować przepisy od was, a zwłaszcza mazurki Waci.

Poza tym jakies ciasto bez pieczenia może dziś zrobię :)

Sabina, kapturnica, Aasiula, kasiulek1201, kkisia, macduska, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzie wszystkie polaznęły ??? Pieka mazurki ??
    Ja jadlam obiad :-) zrobiłam dzisiaj zapiekanke z warzywami. Moja Młoda ją uwielbia. Ja chciałam kluski z sosem, czyli spaghetti ;-) ale mnie przegłosowali XD
    Dobre było :-P

Elfik, kapturnica, Aasiula, kasiulek1201, kkisia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone, jak pojedziesz w weekend na sor masz cyba większe szanse na tomografię niż jak pójdziesz po skierowanie i dostaniesz termin na maj.
    mogę się mylić, ale mężowi koleżanki tak wyszło..

I bądźmy szczere - jak nie pojedziesz to nie będziesz miała spokoju przez najbliższy tydzień..Będziesz się martwić i zastanawiać.
    Dziecko to dziecko (w sensie nasz dziecko) :)

Sabina, kapturnica, Aasiula, kasiulek1201, moremi, malgos741, kkisia, macduska, iwcia77, Zofia8, Arwena, Iwone, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Dziękuję Aniu za odpowiedż..

napisałam do Was, bo weekend nie chcę gince głowy zawracać..
    ale w poniedziałek pogadam..

widzisz, wszędzie piszą, że to jeszcze nie powód do strachu, a ja zawsze gram bohatera bo nie chcę wyjść na histeryczkę..
    ale poprzedni pobyt na patologii mnie czegoś nauczył.

W poniedziałek pogadam z ginką, zwłaszcza, że jak mam miec amnio z jakimiś problemami z ciśnieniem to chyba nie jest dobry pomysł...

dziewczyny, jest miło jak jest posprzątane,ale zabijać się nie ma sensu :)

Muszę wypróbować przepisy od was, a zwłaszcza mazurki Waci.

Poza tym jakies ciasto bez pieczenia może dziś zrobię :)
    Bez pieczenia to ja lubię rafaello ;-)

kasiulek1201, BISCA lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja jadlam obiad :-) zrobiłam dzisiaj zapiekanke z warzywami. Moja Młoda ją uwielbia. Ja chciałam kluski z sosem, czyli spaghetti ;-) ale mnie przegłosowali XD
    Dobre było :-P

Sabcia,dziecko chce jeśc warzywa...
    brzmi jak bajka

u mnie to inna bajka - Za górami za lasami mieszkała mięsożerna księżniczka z mięsożerną matka.
    z warzyw jadły pomidory.
    a jak po księżniczkę przyszedł smok, to go zjadły...
    z grilla..

kapturnica, Sabina, kasiulek1201, Aasiula, moremi, Simba, BISCA, kkisia, macduska, paszczakin, iwcia77, Arwena, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mlody tez miesozerca ale nie gardzi warzywami..Łacznie z tzw zielenina w postaci sałaty , koperasku czy pieruszki..Mysle ,ze przez to ze ja znow bardziej roslinozerca to sie biedny musial dostosowac XD

Sabina, Aasiula, Elfik, kkisia, macduska, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam!
    Bozia! Nawet nie wiesz jak mi się miło zrobiło ze mnie wczoraj na wzór tryskajacej energii dla Renka wzielas :)i powiem Ci ze naprawdę tak jest!!! :)
    Bozia3 wrote:
    mój A. dzisiaj wymyślił nową zabawę - odmianę zabawy: nie ma, nie ma, nie ma - jeeeest!!!
    Ja wchodzę do pokoju - dziecko leży na łóżku i patrzy na niego - a on bezczelnie śpi obok - pytam - co robisz?
    A on do mnie: bawię się z nim w zabawę: nie ma, nie ma, nie ma - nieee maaa!!
    :)

kapturnica, moremi, Aasiula, Elfik, kkisia, Reni, iwcia77, Arwena, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 8349 8350 8351 8352 8353 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ