35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie wiem co robić. Mój starszy syn miał wczoraj wypadek na motorze. W drodze do szkoły nagle na pasy wtargnęła mu babka z wózkiem. On żeby im nic nie zrobić wywrócił się na drogę i uderzył głową w krawężnik. Kobiecie i dziecku nic się nie stało, troszkę kółko się zarysowało a jego poza kolanem i 4 literami strasznie boli głowa. Tabletki nic nie pomagają. Nie wiem czy jechać z nim na sor. Ci radzicie?
Aasiula, malgos741, kasiulek1201, Arwena lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Dziewczyny nie wiem co robić. Mój starszy syn miał wczoraj wypadek na motorze. W drodze do szkoły nagle na pasy wtargnęła mu babka z wózkiem. On żeby im nic nie zrobić wywrócił się na drogę i uderzył głową w krawężnik. Kobiecie i dziecku nic się nie stało, troszkę kółko się zarysowało a jego poza kolanem i 4 literami strasznie boli głowa. Tabletki nic nie pomagają. Nie wiem czy jechać z nim na sor. Ci radzicie?
Iwone, BISCA, macduska, kkisia, moremi, kasiulek1201, Zofia8, Arwena lubią tę wiadomość
-
Zrobia mu tomografie I będziesz spokojna a tak nie wiadomo co sie w glowie dzieje .
Ja bym jechala .Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 12:48
Iwone, macduska, kkisia, kapturnica, kasiulek1201, dorbie, gosia7122, Zofia8, Arwena lubią tę wiadomość
-
Iwone jedzcie na pogotowie niech mu tomografię zrobią bo to nie przelewki...
Iwone, BISCA, Aasiula, macduska, kkisia, kapturnica, kasiulek1201, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:przecież Ty robisz takie wypaśne święta - to się będziesz jednym mazurkiem przejmować???
macduska, Aasiula, kasiulek1201, Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Iwone, nie czekaj tylko jedź. On musi mieć zrobioną tomografię!
Elfie, to ciśnienie 99 jest stanowczo za wysokie i niebezpieczne. Powinnaś to czym prędzej omówić z lekarzem tym bardziej że im większa będzie ciąża to problemy z ciśnieniem też będą coraz większe. Samo nie przejdzie.Aasiula, Sabina, moremi, kasiulek1201, gosia7122, iwcia77, Zofia8, Arwena, Iwone, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dziękuję Aniu za odpowiedż..
napisałam do Was, bo weekend nie chcę gince głowy zawracać..
ale w poniedziałek pogadam..
widzisz, wszędzie piszą, że to jeszcze nie powód do strachu, a ja zawsze gram bohatera bo nie chcę wyjść na histeryczkę..
ale poprzedni pobyt na patologii mnie czegoś nauczył.
W poniedziałek pogadam z ginką, zwłaszcza, że jak mam miec amnio z jakimiś problemami z ciśnieniem to chyba nie jest dobry pomysł...
dziewczyny, jest miło jak jest posprzątane,ale zabijać się nie ma sensu
Muszę wypróbować przepisy od was, a zwłaszcza mazurki Waci.
Poza tym jakies ciasto bez pieczenia może dziś zrobięSabina, kapturnica, Aasiula, kasiulek1201, kkisia, macduska, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzie wszystkie polaznęły ??? Pieka mazurki ??
zrobiłam dzisiaj zapiekanke z warzywami. Moja Młoda ją uwielbia. Ja chciałam kluski z sosem, czyli spaghetti
ale mnie przegłosowali
Dobre byłoElfik, kapturnica, Aasiula, kasiulek1201, kkisia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone, jak pojedziesz w weekend na sor masz cyba większe szanse na tomografię niż jak pójdziesz po skierowanie i dostaniesz termin na maj.
mogę się mylić, ale mężowi koleżanki tak wyszło..
I bądźmy szczere - jak nie pojedziesz to nie będziesz miała spokoju przez najbliższy tydzień..Będziesz się martwić i zastanawiać.
Dziecko to dziecko (w sensie nasz dziecko)Sabina, kapturnica, Aasiula, kasiulek1201, moremi, malgos741, kkisia, macduska, iwcia77, Zofia8, Arwena, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Dziękuję Aniu za odpowiedż..
napisałam do Was, bo weekend nie chcę gince głowy zawracać..
ale w poniedziałek pogadam..
widzisz, wszędzie piszą, że to jeszcze nie powód do strachu, a ja zawsze gram bohatera bo nie chcę wyjść na histeryczkę..
ale poprzedni pobyt na patologii mnie czegoś nauczył.
W poniedziałek pogadam z ginką, zwłaszcza, że jak mam miec amnio z jakimiś problemami z ciśnieniem to chyba nie jest dobry pomysł...
dziewczyny, jest miło jak jest posprzątane,ale zabijać się nie ma sensu
Muszę wypróbować przepisy od was, a zwłaszcza mazurki Waci.
Poza tym jakies ciasto bez pieczenia może dziś zrobiękasiulek1201, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja jadlam obiad
zrobiłam dzisiaj zapiekanke z warzywami. Moja Młoda ją uwielbia. Ja chciałam kluski z sosem, czyli spaghetti
ale mnie przegłosowali
Dobre było
Sabcia,dziecko chce jeśc warzywa...
brzmi jak bajka
u mnie to inna bajka - Za górami za lasami mieszkała mięsożerna księżniczka z mięsożerną matka.
z warzyw jadły pomidory.
a jak po księżniczkę przyszedł smok, to go zjadły...
z grilla..kapturnica, Sabina, kasiulek1201, Aasiula, moremi, Simba, BISCA, kkisia, macduska, paszczakin, iwcia77, Arwena, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
U mnie mlody tez miesozerca ale nie gardzi warzywami..Łacznie z tzw zielenina w postaci sałaty , koperasku czy pieruszki..Mysle ,ze przez to ze ja znow bardziej roslinozerca to sie biedny musial dostosowac
Sabina, Aasiula, Elfik, kkisia, macduska, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam!
Bozia! Nawet nie wiesz jak mi się miło zrobiło ze mnie wczoraj na wzór tryskajacej energii dla Renka wzielas :)i powiem Ci ze naprawdę tak jest!!!Bozia3 wrote:mój A. dzisiaj wymyślił nową zabawę - odmianę zabawy: nie ma, nie ma, nie ma - jeeeest!!!
Ja wchodzę do pokoju - dziecko leży na łóżku i patrzy na niego - a on bezczelnie śpi obok - pytam - co robisz?
A on do mnie: bawię się z nim w zabawę: nie ma, nie ma, nie ma - nieee maaa!!
kapturnica, moremi, Aasiula, Elfik, kkisia, Reni, iwcia77, Arwena, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość