35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki no i spadam do roboty
macduska, kkisia, Aasiula, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam.
Właśnie gotuję wodę na kawę- w garku...
Dorka jeśli moim czajnikiem poprawiłam ci ciutkę nastrój to było warto.
Mam dzisiaj plan mazurkowy- zagniecenie ciasta na spody.
Sabina- ten wielkanocny cykl będzie Twój.
Miłej deszczowej soboty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 08:44
kkisia, dorbie, ania.g, kapturnica, moremi, Aasiula, Sabina, BISCA, gosia7122, iwcia77, Arwena, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Dorka, to obie nie śpimy?
Szkoda, że nie ma tu specjalisty od ciśnień..
niskie skurczowe - wysokie rozkurczowe - to chyba nie jest nadciśnienie już? Bo
ból głowy jak...
ale własnie nagle dostałam krwotok z nosa, to głowa powinna przestać boleć?Elfik lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:jednego tylko, ale dostawiam go w ciagu dnia czesto , bo wola, przy cycku ssie krotko to pewnie dlatego wola czesto..problem jest w nocy bo potrafi spac 4 godziny i budze sie wtedy i laktatorem sciagam
mlody jak mam juz flaka to sie wydziera i wogole nie ma mowy do dostawieniu
Ivo nawet nie traktuje cycka jako uspokajacza..woli smoka
Iwcia, najprawdopodobniej mały Ci nie dociąga mleka do końca, zostaje w cyckach to najbardziej wartościowe gęste on się nie najada a Tobie się robią zastoje. Jak będzie nie dociągał do końca to mleka będzie coraz mniej. Pieri zaczna produkować o tyle mniej mleka co zostawia i tak co rusz, aż dojdzie całkowitego zera. Proponuje Ci dociąganie mleka po każdym karmieniu laktatorem -leci wtedy takie gęste. Robiłam tak z córką i raz dziennie dawałam jej z butelki takie gęste z całodziennego dociągania. Napisz do mnie na priv powiem Ci jak spowodować wypływ mleka z piersi flaka:)mamatrojki80, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Macdu, ile to jest dla Ciebie duża szklanka mąki? A i śmietana ile procentowa? Chodzi mi o ciasto na spód do mazurka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 08:54
moremi, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyWiecie co? Tak czytam o perypetiach Iwci z piersiami i wasze rady w temacie karmienia i doszłam do wniosku, żem ciemna jak tabaka w rogu.
Laktatory, zciaganie, wznudzanie laktacji, kapusta.... Łomatko.
Chyba była ze mnie laktacyjna chujniematka.
moremi, Sabina, kapturnica, BISCA, kkisia, megan8, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Macdu, ile to jest dla Ciebie duża szklanka mąki?
taka zwykła szklanaka- 250 ml objętości, z górką.
Polecam do ciasta dodania mąki krupczatki tak z 1\3 porcji.
Procentowość śmietany jest obojętna. Chodzi o to zeby ciasto się zgniotło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 09:03
ania.g, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzien bry laski.U mnie etz dzis pada , szaro , buro i ponuro..Hmm tak sie zastanawiam nad mazurkiem czy pozwolic sobie na taka bombe kaloryczna na swieta
Milego!
To zrób z razowej maki, bakalii, gorzkiej czekolady - będziesz miała zdrową przekąskę.moremi, ania.g, Sabina, kapturnica, Aasiula, BISCA, Elfik, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien bry laski.U mnie etz dzis pada , szaro , buro i ponuro..Hmm tak sie zastanawiam nad mazurkiem czy pozwolic sobie na taka bombe kaloryczna na swieta
Milego!macduska, Aasiula, moremi, Sabina, dorbie, Elfik, kkisia, megan8, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:Wiecie co? Tak czytam o perypetiach Iwci z piersiami i wasze rady w temacie karmienia i doszłam do wniosku, żem ciemna jak tabaka w rogu.
Laktatory, zciaganie, wznudzanie laktacji, kapusta.... Łomatko.
Chyba była ze mnie laktacyjna chujniematka.macduska, moremi, Sabina, kkisia, paszczakin, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
mój A. dzisiaj wymyślił nową zabawę - odmianę zabawy: nie ma, nie ma, nie ma - jeeeest!!!
Ja wchodzę do pokoju - dziecko leży na łóżku i patrzy na niego - a on bezczelnie śpi obok - pytam - co robisz?
A on do mnie: bawię się z nim w zabawę: nie ma, nie ma, nie ma - nieee maaa!!
mamatrojki80, Krakonka, moremi, BISCA, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Reni, caffe, megan8, Simba, gosia7122, iwcia77, Arwena, peppapig, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny