X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka - ja też nie wiem co napisać - tylko może tyle, że każdej z nas los pisze często dziwne, zaskakujące scenariusze - trzeba z tym żyć i często tragedia potem zmienia się w naszą siłę.
    Dasz radę - bo jesteś silna babka :) Dużo sił CI życzę

Sabina, iwcia77, Iwone, Dorka.1979, Elfik, Aasiula, moremi, Zofia8, kkisia, macduska, Simba, gosia7122, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Dorka ona jest tak sliczna ze male zd mozna jej wybaczyc. Jezdze prawie codziennie z taka dziewczynka , ma dwa warkocze, ladnie rozmwia z mama, jest taka spokojna , gdyby nie oczka w ogole bym sie nie zorientowala.

Juz kochasz Natalke bez wzgledu na wszystko. A swoja droga przydalby sie procesik tej przychodni bo pieniadze teraz beda potrzebne.
    Tylko nie wiem czy proces coś da, czy w ogóle są do tego podstawy

kjmnkrhmrqvl3kew.pnghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reńka - co się odwlecze....;)
    I nie peniaj mała- nie rezygnuj z bliźniaków - przecież chciałaś je mieć. Nie pitol teraz o obciążeniu organizmu i innych takich...:) Popatrz na Simbę - ona jedna ma bliźniaki - a ile energii...nie podoba się jej małżeńska nuda forumowa - już szuka jakichś rozrywek...:)

Sabina, iwcia77, moremi, kkisia, kapturnica, Simba, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Właśnie spaliłam czajnik.
    Do tego stopnia, ze pokrywka się stopiła. :-/

Mam za swoją dzisiejszą wredotę.
    Jesteś the best, przypaliłaś wodę?

iwcia77, Elfik, Aasiula, Sabina, moremi, kkisia, macduska, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ja sie wlasnie poplakalam ze smiechu. Sorry Iwcia i ... dzieki. Skad t'en pomysl zéby do mikroweli ????
    juz pisalam wczesniej- zeby kanaliki pod wplywem ciepla sie rozszerzyly i mleko moglo byc latwiej odessane...

Dorka.1979, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, trzymam kciuki za amnio <3

iwcia77, Dorka.1979, Elfik, Aasiula, kkisia, Magda* lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiec tak: cycek bolal mnie w taki sposob, ze nie moglam podniesc reki, od pachy pod spod aureolki sutkowej- taki szczypiacy przeszywajacy tepy bol- teraz mam kapuste w staniku i mlody troche sciagnal, wiec jest troszke lepiej ale mam goraczke :(. jak tylko przyszlam do chaty dostawilam Ivo- ryk - nie chcial sie przyssac, wiec zlapalam laktator i sciagnelam wszystko co sie dalo sciagnac, potem Alojz pobiegl po kapuste i robie te oklady.

Dorka.1979, Aasiula, Sabina, kkisia, Bozia3, megan8, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia jeśli masz gorączkę to Ivo nie chce pić, bo Twoje mleko jest dla niego za ciepłe.

dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 01:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Dorka, najgorsze pierwsze dni, trzeba pamiętać o oddychaniu i jakiejś egzystencji.
    Potem opracowujesz plan działania, środki, cele..
    Tracisz poczucie bezsilności, bo jest wiele do zrobienia.

A jeśli ty masz trójkę dzieci, a na trzecie zdecydowałaś się świadomie, to jesteś mistrzem planowania już z klucza!

Pamiętam co mi napisałaś i powiem ci, że ja na zdjęciach w ogóle nic nie widzę, mocno wierzę, że to jakieś minimalne cechy zespołu.

Cieszę się, że nie uciekłaś, Dorcia, już teraz widać, że masz jaja i znajdziesz w sobie siły, sposoby i miłość.
    Ja to widzę. <3
    Dziękuję Ci Elfiku. Cała trójka była planowana, tylko nie cała przez nas oboje ;) tzn M już wie że najstarszą sobie sama zaplanowałam i w sumie jest z tego zadowolony teraz, bo on by się nie zdecydował na dziecko w wieku 21 lat
    I oczywiście trzymam kciuki za Ciebie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 01:26

Elfik, Sabina, moremi, ania.g, kkisia, dorbie, kapturnica, megan8, gosia7122, iwcia77, Arwena, peppapig lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 01:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka, to obie nie śpimy?

Szkoda, że nie ma tu specjalisty od ciśnień..
    niskie skurczowe - wysokie rozkurczowe - to chyba nie jest nadciśnienie już? Bo
    ból głowy jak...
    ale własnie nagle dostałam krwotok z nosa, to głowa powinna przestać boleć? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 01:50

Dorka.1979 lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 01:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka, ale M nie dowiedział się tego z ovufriend podczytując go po cichu?
    :P

Sabina, moremi, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Deszcz stuka o szyby i parapet, ponuro :(
    Miłego dnia zyczę.

kkisia, Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobię remanent w szafie, oj się przytyło przez te 10 lat... a ubrania leżą upchnięte na ostatnich półkach :)

moremi, kkisia, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Fajna sloneczna sobota sie zapowiada ,milego dnia dziewczyny ;D

Margolcia88, kkisia, Elfik, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski :-)
    U nas leje, pogoda iście barowa.
    Miłej soboty dziewczęta :-)

Ps. Śniło mi, że zobaczyłam dwie krechy na tescie ;-) miłe uczucie, choć to tylko sen B-)

Aasiula, Margolcia88, malgos741, ania.g, moremi, kkisia, macduska, kapturnica, Bozia3, Elfik, megan8, Simba, gosia7122, Magda*, iwcia77, Arwena, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Kto chce koty? Trzy koty? Odchowane, wychuchane, błyszczące, mruczące?
    Dzisiaj jakieś nie moje są. Kotka przyszla o 4 na mizianki, a kocury rozpoczęły zabawy pod łóżkiem o 6 rano. Jak żyć panie premierze?

Aasiula, Dziobak, Sabina, Margolcia88, Zofia8, malgos741, ania.g, kkisia, kapturnica, Bozia3, BISCA, Reni, Simba, gosia7122, iwcia77, peppapig, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Kto chce koty? Trzy koty? Odchowane, wychuchane, błyszczące, mruczące?
    Dzisiaj jakieś nie moje są. Kotka przyszla o 4 na mizianki, a kocury rozpoczęły zabawy pod łóżkiem o 6 rano. Jak żyć panie premierze?
    Ja bym to samo napisala o malolacie. Pory mma podobne. Kto chce?

Margolcia88, moremi, kkisia, kapturnica, BISCA, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:-) udanej soboty

Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Mysza, moje córki dosyć spokojnie przechodziły ząbkowanie. Marcel jeszcze ząbków nie ma.
    Elfik, jakie miałaś to ciśnienie?
    Jak mi się nic nie chce. A czeka sprzątanie, zakupy i goście wieczorem (i pewnie kac jutro) Siedzę w piżamie i piję kawę. Na razie zmusiłam się tylko do wstawienia prania.

moremi, Aasiula, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sobotnio
    szaro buro i deszczowo

macduska, Aasiula, Aasiula, Sabina, Elfik, gosia7122 lubią tę wiadomość

‹‹ 8346 8347 8348 8349 8350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ