35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iwcia strasznie Ci wspolczuje, mam nadzieje ze ktorys z patentow Ci pomoze.
Ania! Super super cudownie!
Elfik - ostatnio przypomnialam sobie swoja, przewalona poniekad ciaze (3 pogrzeby, operacja dosc powazna M, zgubione wyniki PAPPA, amniopunkcja, podejrzenie wodoglowia u Maxa, zwapnienia u Maxa, cholestaza, anemia, rezonans...) - zycze Ci zeby wszystko poszlo pomyslnie i gladko. Dobrego zle poczatki.Elfik, Sabina, iwcia77, ania.g, anna maria, macduska, Magda*, kkisia, moremi, Aasiula, megan8, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Ania, gratuluje sukcesów córki!
najbardziej się cieszę, że teraz i ona chce!
Niech to wszystko minie jak najszybciej, oby znalazła jakąś fajna psiapsiułę w nowej klasie..
W tym wieku to najważniejsze, i nawet najcudowniejszy rodzic nie zastąpi lojalnej przyjaciółkiSabina, iwcia77, ania.g, macduska, Magda*, kkisia, moremi, MartaDidi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba - swoje też przeżyłaś..
A zupełnie zdrowe bliźniaki to naprawdę super szczęście.
własnie po tym wszystkim ja też lubię popatrzeć na zdjęcie twixów i sobie powiedzieć, a jednak są chłopaki zdrowe jak rydze, dobrze się chowają
Niech wam się darzyiwcia77, Sabina, macduska, ania.g, Dziobak, kkisia, moremi, Aasiula, Arwena, BISCA, Simba, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Oj były...
Dlatego moja córka chyba na studia nie pójdzie
Taki żarcik. Razem pójdziemy. Pokażę jej jak studiować
Też swego czsu przemyśliwałam nad zakazem studiowania dla swoich dzieci ale gdzieś się musza życia nauczyc.iwcia77, Sabina, moremi, Elfik, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Też swego czsu przemyśliwałam nad zakazem studiowania dla swoich dzieci ale gdzieś się musza życia nauczyc.
macduska, iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Ania, gratuluje sukcesów córki!
najbardziej się cieszę, że teraz i ona chce!
Niech to wszystko minie jak najszybciej, oby znalazła jakąś fajna psiapsiułę w nowej klasie..
W tym wieku to najważniejsze, i nawet najcudowniejszy rodzic nie zastąpi lojalnej przyjaciółkiSabina, Dziobak, MartaDidi, Magda*, kkisia, iwcia77, moremi, Aasiula, Elfik, caffe, Reni, Simba, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Technikum weterynaryjne jedno z lepszych. Mają praktyki nawet w ZOO i po różnych fajnych miejscach. Wyjazdy na dwa, trzy tyg na farmy i nauka. Wszystko sponsoruje UE. Jest szansa na wyjazd na praktyki za granicę ( ostatnio w Anglii) Nawet zajęcia z WF bardzo wszechstronne. To skok nawet nie na głeboką wodę ale w sam środek oceanu. Ale jak widzę jej energię, zaangażowanie i radość to rośnie we mnie nadzieja
I bardzo dobrze, sama sobie najlepiej potrafi pomóc. Kciukam i keglam za powodzenie.ania.g, Sabina, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:BISCA w kwietniu zachodzisz? Czy w czerwcu bo jużem straciła rachube? A dzien dobry tak w ogole...
Zaczynam dlugi protokol za tydzien. Wg mojej gin ciaza (jak zaskoczy) liczy sie od pobrania jejek czyli pod koniec kwietnia. Pod warunkiem, ze wszystko bedzie okmamatrojki80, macduska, kkisia, moremi, Arwena, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Siedze sobie i czytam od niechcenia. I nie wiem jakim cudem zjadlam tabliczke gorzkiej czekolady... Dzizas. Zero kontroli nad wlasnymi odruchami.
Dziobak, kkisia, SolarPolar, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Wlasnie mnie brzuch zaczyna bolec. O ja durna.
Aasiula, Dziobak, kkisia, macduska, BISCA, Sabina, iwcia77, Elfik, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bądź twarda. Zrób kakao i przejdzie.
Reni, Mega lubią tę wiadomość