X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To były czasy...
    Oj były...
    Dlatego moja córka chyba na studia nie pójdzie ;)

Taki żarcik. Razem pójdziemy. Pokażę jej jak studiować XD

Elfik, iwcia77, macduska, kkisia, Aasiula, megan8, BISCA, Zofia8, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ania uściski dla córki :) Nawet nie wiesz jak się cieszę :) Dla niej to milowy krok, coś jak Armstronga na księzycu :)
    Dobre porównanie :)

Sabina, iwcia77, macduska, kkisia, moremi, Aasiula, Simba, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia strasznie Ci wspolczuje, mam nadzieje ze ktorys z patentow Ci pomoze.
    Ania! Super super cudownie!
    Elfik - ostatnio przypomnialam sobie swoja, przewalona poniekad ciaze (3 pogrzeby, operacja dosc powazna M, zgubione wyniki PAPPA, amniopunkcja, podejrzenie wodoglowia u Maxa, zwapnienia u Maxa, cholestaza, anemia, rezonans...) - zycze Ci zeby wszystko poszlo pomyslnie i gladko. Dobrego zle poczatki.

Elfik, Sabina, iwcia77, ania.g, anna maria, macduska, Magda*, kkisia, moremi, Aasiula, megan8, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, gratuluje sukcesów córki!
    najbardziej się cieszę, że teraz i ona chce!
    Niech to wszystko minie jak najszybciej, oby znalazła jakąś fajna psiapsiułę w nowej klasie..
    W tym wieku to najważniejsze, i nawet najcudowniejszy rodzic nie zastąpi lojalnej przyjaciółki :)

Sabina, iwcia77, ania.g, macduska, Magda*, kkisia, moremi, MartaDidi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba - swoje też przeżyłaś..
    A zupełnie zdrowe bliźniaki to naprawdę super szczęście.

własnie po tym wszystkim ja też lubię popatrzeć na zdjęcie twixów i sobie powiedzieć, a jednak są chłopaki zdrowe jak rydze, dobrze się chowają :)
    Niech wam się darzy :)

iwcia77, Sabina, macduska, ania.g, Dziobak, kkisia, moremi, Aasiula, Arwena, BISCA, Simba, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Oj były...
    Dlatego moja córka chyba na studia nie pójdzie ;)

Taki żarcik. Razem pójdziemy. Pokażę jej jak studiować XD

Też swego czsu przemyśliwałam nad zakazem studiowania dla swoich dzieci ale gdzieś się musza życia nauczyc. :-D

iwcia77, Sabina, moremi, Elfik, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Też swego czsu przemyśliwałam nad zakazem studiowania dla swoich dzieci ale gdzieś się musza życia nauczyc. :-D
    Ale to nowe pokolenie nie będzie umiało się tak bawić jak my. Inny świat, inni ludzie, inne używki ;)

macduska, iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ale to nowe pokolenie nie będzie umiało się tak bawić jak my. Inny świat, inni ludzie, inne używki ;)

Tym bym się nie martwiła, jeszcze nas zadziwią. ;-)

moremi, Elfik lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ania, gratuluje sukcesów córki!
    najbardziej się cieszę, że teraz i ona chce!
    Niech to wszystko minie jak najszybciej, oby znalazła jakąś fajna psiapsiułę w nowej klasie..
    W tym wieku to najważniejsze, i nawet najcudowniejszy rodzic nie zastąpi lojalnej przyjaciółki :)
    Technikum weterynaryjne jedno z lepszych. Mają praktyki nawet w ZOO i po różnych fajnych miejscach. Wyjazdy na dwa, trzy tyg na farmy i nauka. Wszystko sponsoruje UE. Jest szansa na wyjazd na praktyki za granicę ( ostatnio w Anglii) Nawet zajęcia z WF bardzo wszechstronne. To skok nawet nie na głeboką wodę ale w sam środek oceanu. Ale jak widzę jej energię, zaangażowanie i radość to rośnie we mnie nadzieja :)

Sabina, Dziobak, MartaDidi, Magda*, kkisia, iwcia77, moremi, Aasiula, Elfik, caffe, Reni, Simba, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Technikum weterynaryjne jedno z lepszych. Mają praktyki nawet w ZOO i po różnych fajnych miejscach. Wyjazdy na dwa, trzy tyg na farmy i nauka. Wszystko sponsoruje UE. Jest szansa na wyjazd na praktyki za granicę ( ostatnio w Anglii) Nawet zajęcia z WF bardzo wszechstronne. To skok nawet nie na głeboką wodę ale w sam środek oceanu. Ale jak widzę jej energię, zaangażowanie i radość to rośnie we mnie nadzieja :)

I bardzo dobrze, sama sobie najlepiej potrafi pomóc. Kciukam i keglam za powodzenie.

ania.g, Sabina, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki... spijcie dobrze

Dziobak, iwcia77, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedze sobie i czytam od niechcenia. I nie wiem jakim cudem zjadlam tabliczke gorzkiej czekolady... Dzizas. Zero kontroli nad wlasnymi odruchami.

iwcia77, moremi, MartaDidi, Aasiula, kkisia, Sabina, Elfik, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    JeszCze ja tez na tym samym etapie i czekam na ivf
    Kkisia

mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    BISCA w kwietniu zachodzisz? Czy w czerwcu bo jużem straciła rachube? A dzien dobry tak w ogole...

Zaczynam dlugi protokol za tydzien. Wg mojej gin ciaza (jak zaskoczy) liczy sie od pobrania jejek czyli pod koniec kwietnia. Pod warunkiem, ze wszystko bedzie ok

mamatrojki80, macduska, kkisia, moremi, Arwena, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Siedze sobie i czytam od niechcenia. I nie wiem jakim cudem zjadlam tabliczke gorzkiej czekolady... Dzizas. Zero kontroli nad wlasnymi odruchami.
    boszszsz cała tabliczke ??? porzygasz sie jak nic ;D

Dziobak, kkisia, SolarPolar, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    boszszsz cała tabliczke ??? porzygasz sie jak nic ;D
    Wlasnie mnie brzuch zaczyna bolec. O ja durna. :(

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Kkisia

Ja jeszcze musze laparo zrobic :) i pozniej zaczynamy po nastepnej @

BISCA, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Wlasnie mnie brzuch zaczyna bolec. O ja durna. :(
    Bądź twarda. Zrób kakao i przejdzie.

Aasiula, Dziobak, kkisia, macduska, BISCA, Sabina, iwcia77, Elfik, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania g. nareszcie jakaś pozytywna wiadomość dzisiaj. Czekamy na więcej takich!

Aasiula, kkisia, Sabina, iwcia77, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bądź twarda. Zrób kakao i przejdzie.
    Ale w sensie, ze jakie kakao? Takie toaletowe? Po tej jednej tabliczce to chyba tak izi nie bedzie. O smutku. Forum to jednak samo zuo. Czlowiek sie zagapi, zaczyta, zamysli i prosz. Same problemy potem.

Reni, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 8344 8345 8346 8347 8348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ