35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Drogie mamy, jak wasze dzieci przechodziły ząbkowania?
Dolne jedynki wyszły Wojtkowi niezauważalnie, a od wczoraj mamy z nim taki sajgon, że boję się co będzie w nocy. Gorączkuje, nie chce jeść, śpi tylko noszony na rękach, a każda próba odłożenia go kończy się takim wrzaskiem jakby go ze skóry obdzierali. Ile to możę potrwać?iwcia77, ania.g, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale w sensie, ze jakie kakao? Takie toaletowe? Po tej jednej tabliczce to chyba tak izi nie bedzie. O smutku. Forum to jednak samo zuo. Czlowiek sie zagapi, zaczyta, zamysli i prosz. Same problemy potem.
Dziobak, Aasiula, megan8, BISCA, Sabina, kapturnica, Simba, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jakbym pisala o kupie, to bym nie pisala kakao. Kakao to kakao - proszek, cukier i mleko. Klin klinem.
moremi, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Drogie mamy, jak wasze dzieci przechodziły ząbkowania?
Dolne jedynki wyszły Wojtkowi niezauważalnie, a od wczoraj mamy z nim taki sajgon, że boję się co będzie w nocy. Gorączkuje, nie chce jeść, śpi tylko noszony na rękach, a każda próba odłożenia go kończy się takim wrzaskiem jakby go ze skóry obdzierali. Ile to możę potrwać?
Jesteś pewna, że to od zębów? -
Aasiula wrote:Wynik mojej bety 4,9 test nie klamał cos sie zadzialo ale nie wyszlo .
Nie tym razem .
Asiula,wiec dobrze,ze kontaktowalas sie z ginem, bo trzeba sprawdzic co sie dzieje. Moze rzeczywiscie to ten progesteron...
Aasiula lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Dziobak wrote:Ja pierdziu, co ty tu do mnie... Toc zaparcie jak mur beton. Poza tym ja mleka nie moge. Kakao z woda? Ble. Juz predzej pawia do kibla puszcze, takiego kontrolowanego.
Dziobak, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:wrecz jak najzimniejsze ,,,Dokladnie jak sie ogrzalo od ciala to bylo wyrzucane..
Zabiłas mnie Iwcia ta mikrofala..cosik zle robisz mala
Ja sie wlasnie poplakalam ze smiechu. Sorry Iwcia i ... dzieki. Skad t'en pomysl zéby do mikroweli ????
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze nie wiem bo Helka jest w klubie szczerbolimysza1975 wrote:Drogie mamy, jak wasze dzieci przechodziły ząbkowania?
Dolne jedynki wyszły Wojtkowi niezauważalnie, a od wczoraj mamy z nim taki sajgon, że boję się co będzie w nocy. Gorączkuje, nie chce jeść, śpi tylko noszony na rękach, a każda próba odłożenia go kończy się takim wrzaskiem jakby go ze skóry obdzierali. Ile to możę potrwać?mamatrojki80, Aasiula, BISCA, kkisia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:hej,
ufff,ochłonełam juz po tym jakżescie na mnie najechały.
Nie,nie zamierzam powracać do dyskusji nt szczepień,którą zresztą uwazam za kompletnie bezsensowną,ponieważ wszystkie jesteśmy przekonane do swoich racji.Z resztą nie miałam zamiaru was do niczego przekonywać.
Wychodzę z założenia że żyję w wolnym kraju i mam możliwość dokonania wyboru,
którego zgodnie ze swoim rozumem i sumieniem dokonuję.Przyzwyczaiłam się do tego że ludzie dookoła mnie szanują moje wybory i ja również szanuję ich
W sumie tak wygląda społeczeństwo na jakimś poziomie kultury.Natomiast tu poczułam pewien poziom agresji skierowany w moją stronę,nie ukrywam ze nie jest to dla mnie przyjemne.
Wiecie ,ja w sumie tu na forum jestem poniekąd dla własnej przyjemności,widzę kobiety w podobnym wieku ja ja,które łączy to samo pragnienie,tworzy sie jakaś więź ,wspieramy siebie nawzajem.Ja z ww powodu nie czuję się tu juz tak komfortowo jak wcześniej.
Chciałam jeszcze wspomniec ze w środowisku medycznym są również głosy pełne obaw co do szczepionek,nie jest tak że całe środowisko jest jendomyslne.(wystarczy w google wpisać fraze 'lekarze przeciw szczepieniom'
i ostatnia uwaga;jeśli czegoś się nie rozumie ,nie trzeba tego od razu nazywać ''oszołomstwem''
NIE MUSICIE REAGOWAĆ NA MÓJ POST, ja tylko chciałam dać znać o swoich odczuciach.
BISCA, kicia 123, iwcia77, Magda* lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zastanawiam sie w czym sie wytarzala moja labradorka ,lezy Kolo mnie i smierdzi ze nie daje rady ,a prac jej o tej godz nie bede .Dobrze ze juz do sypialnie nie przylazi spac,bo bym kurwa nie zniesla
Aasiula, Sabina, iwcia77, moremi, kkisia, macduska, kapturnica, Reni, Simba, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dorka
Tylko nie znikaj! Wiesz, ze wszystkie forumowe dzieci (i ich chuj nie matki) nasze sa!Sabina, iwcia77, Aasiula, moremi, ania.g, kkisia, macduska, kapturnica, Simba, gosia7122, Magda*, Arwena, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
Iwcia - ciepłe lub zimne okłady z kapusty lub z innych rzeczy stosuje się w zależności od przypadłości.
Jeśli jest to nawał mleka - masz pełne, ciężkie, bolące piersi - stosujesz wtedy zimny okład. Jeśli jest już stan zapalny - czyli powyższe objawy plus zaczerwieniona, gorąca pierś, gorączka, dreszcze - stosujesz też zimne okłady
Natomiast ciepłe prysznice i ciepłe okłady stosujesz wtedy, kiedy jest zastój pokarmu - czyli piersi jak przy nawale - nabrzmiałe, bolące - ale jest problem z wydostaniem się pokarmu na zewnątrz - dziecko ssie z trudnością.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 23:40
iwcia77, Iwone, SolarPolar, Aasiula, moremi, kkisia, macduska, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość