X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona powiedz, że żartujesz? Taki uraz i nie byliście na SORze????
    Iwone wrote:
    Dziewczyny nie wiem co robić. Mój starszy syn miał wczoraj wypadek na motorze. W drodze do szkoły nagle na pasy wtargnęła mu babka z wózkiem. On żeby im nic nie zrobić wywrócił się na drogę i uderzył głową w krawężnik. Kobiecie i dziecku nic się nie stało, troszkę kółko się zarysowało a jego poza kolanem i 4 literami strasznie boli głowa. Tabletki nic nie pomagają. Nie wiem czy jechać z nim na sor. Ci radzicie?

kapturnica, moremi, mamatrojki80, gosia7122, ComeToMeBaby, caffe, macduska, kkisia, Arwena, Sabina, Bozia3, Iwone, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Wiesz, ja ciągle widuję jak kobieta z wózkiem wpycha się na ulicę, wózek jak taran, tylko chyba nie pamieta że tam dziecko jest. Stąd ja tak do ogółu
    Hmm no a ja tez ciagle widuje jak nie jeden młodziak(i nie tylko) na motorze i w samochodzie zapomina ,ze zblizajac sie do przejscia ma obowiazek zwolnic widzac osobe zblizajaca sie do przejscia .. 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 16:41

Aasiula, moremi, mamatrojki80, caffe, kkisia, Elfik, Arwena, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi priv

Elfik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hmm no a ja tez ciagle widuje jak nie jeden młodziak(i nie tylko) na motorze i w samochodzie zapomina ,ze zblizajac sie do przejscia ma obowiazek zwolnic widzac osobe zblizajaca sie do przejscia .. 8)
    To też :-)
    Teraz tak jest "Człowiek człowiekowi wilkiem " i to napedza wszystkie konflikty wszędzie. Każdy ma prawo, każdemu się należy i to w każdym resorcie.

moremi, Aasiula, Magda*, Iwone lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    To też :-)
    Teraz tak jest "Człowiek człowiekowi wilkiem " i to napedza wszystkie konflikty wszędzie. Każdy ma prawo, każdemu się należy i to w każdym resorcie.

Dlatego powinno byc tak jak w wiekszosci krajow europy. Jade autem lub czymkolwiek i jesli zblizam sie do przejscia a widze ludzi niedaleko to sie po prostu zatrzymuje bo mam taki zakichany obowiazek ..I po problemie..Sama jestem na tym punkcie przeczulona i widze nie raz jak ja sie zatrzymam przed przejsciem by piesi przeszli a obok mnie jakis kutas wielce spieszacy sie wyprzedza by przejechac..I tak z braku logicznego
    myslenia rodza sie wypadki.Nie bronie nikogo ale róznie to jest na drodze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 16:46

moremi, Aasiula, gosia7122, Dziobak, kkisia, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Iwona powiedz, że żartujesz? Taki uraz i nie byliście na SORze????
    Mimo sympatii do Iwone, właśnie takie posty lądują na Beka z mamuś na forach.

kapturnica, Reni, Luna76, mamatrojki80, macduska, kkisia, iwcia77, Arwena, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też o tym pomyślałam

moremi, mamatrojki80 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)
    a ja dzisiaj bezy postanowiłam zrobić :)

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dobre popołudnie
    poszłyśmy wczoraj z koleżanka do greckej knajpy żeby podkład zrobić a potem do pubu, tam o 7mej jeszcze było pusto i myslałysmy że tak zostanie a o 10-11stej zrobiły sie tłumy, fajnie było, obgadałysmy pare lat niewidzenia sie, dziś obiad u nas , mąż zrobił schabowego bo ja nie byłąm w stanie, ona już w drodze spowrotem do Monachium, kto wie może sie tam kiedyś przeniesiemy, z jej opowiadań miasto jest fantastyczne, pracy dużo, ona jest radiologiem w szpitalu

teraz mnie głowa napierdziela ale warto było ;)
    qrwa, że do Greków pójdziesz tym razem, to nie wpadłam ;)

moremi, Heretyczka, iwcia77, BISCA, Sabina, Bozia3, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A to mój mazurek z 2014
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e8c3484ca89.jpg

A w tym roku chetnie zrobię jeszcze pomarańczowego z przepisu Waci
    Mój przepis na ciasto jest troszkę inny, ma drożdże tzw orzeszek drożdży czyli tyle ile orzech włoski
    Dawaj przepis, natychmiast !!!

anna maria, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uffff, ukrecilismy pol zamrazary kielbachy.. mialam miec leniwa sobote, ale wyszla kulinatrna ;)
    a kotlety z piersi z kaczki sa zajebiste, niech sie wszystkie pogardliwe snoby szefy wypchaja- dodalam sliwki, tarte jablko i orzechy, podsmazylam na patelni krotko i dorciagnelam w piekarniku, bo ja surowego nienie i jamiii!

teraz len krzyczy "zalegnij i nie wychodz", ale bede twarda ;) luby juz pytal, czy dam sie przekupic, zeby nie isc (jeszcze wiekszy len), ale nie ma zmiluj..

kapturnica, Heretyczka, Elfik, Dziobak, anna maria, macduska, kkisia, Aasiula, peppapig, moremi, BISCA, Sabina, gosia7122, Simba, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczynki- cycek juz prawie w normie- kapusta zadzialala :) boli mnie minimalnie a Ivo pomog mi go odepchac :)

wy tu o ciastach ..slinka mi leci...a ja taki ciastowy niedorobek jestem :(... nic pojde kupie sobie babke wielkanocna w markecie...

milego sobotniego wieczoru na wypadek gdybynm juz sie nie pojawial dzis na forum

Dziobak, kapturnica, macduska, kkisia, anna maria, Magda*, ComeToMeBaby, Aasiula, caffe, peppapig, moremi, BISCA, Sabina, gosia7122, Iwone, Zofia8, Simba, ania.g, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duska daj prosze Jakis przepis na sernik,ale Taki co bym z nim nie miala wiekszych klopotow :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 18:30

Aasiula, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka :)
    wróciłam z trzema pąkami bazi,takich trochu innych ,bo na czerwonawych gałęziach i z pękiem krokusów,
    zielenina kupiona i wszystko co potrzebne do zrobienia sushi,no to czeka mnie wyzwanie,jeszcze nigdy nie robiłam
    a miałam w planie kupić po prostu maki ,a jako ze nie było wróciłam z zestawem do sushi :)

Aasiula, anna maria, Heretyczka, Dziobak, kkisia, BISCA, iwcia77, gosia7122, Zofia8, Simba lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stare sposoby dzialaja,fajnie ze Ci jest lepiej :-)
    iwcia77 wrote:
    czesc dziewczynki- cycek juz prawie w normie- kapusta zadzialala :) boli mnie minimalnie a Ivo pomog mi go odepchac :)

wy tu o ciastach ..slinka mi leci...a ja taki ciastowy niedorobek jestem :(... nic pojde kupie sobie babke wielkanocna w markecie...

milego sobotniego wieczoru na wypadek gdybynm juz sie nie pojawial dzis na forum

Aasiula, BISCA, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

nie przejmuj się nie ty jedna,mi też się zdarza ;)

anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj z forycja do domu wrocilam,krokus sa piekne :-) a Sushi nie lubie :-)
    Magda* wrote:
    hejka :)
    wróciłam z trzema pąkami bazi,takich trochu innych ,bo na czerwonawych gałęziach i z pękiem krokusów,
    zielenina kupiona i wszystko co potrzebne do zrobienia sushi,no to czeka mnie wyzwanie,jeszcze nigdy nie robiłam
    a miałam w planie kupić po prostu maki ,a jako ze nie było wróciłam z zestawem do sushi :)

Magda* lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Duska daj prosze Jakis przepis na sernik,ale Taki co bym z nim nie miala wiekszych klopotow :-)

Masz malakser?

anna maria lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam jakies szczególne ciągoty do sushi teraz,i w ogóle wymyslam z jedzeniem
    np hummus,ktorego uzywam jako dipu do surowych marchewek
    no i oczywiscie ukochane ziemniaki-wchodza w kazdej wersji

ach,no i kupiłam jajeczka czekoladowe bez cukru słodzone stevia :)

anna maria, BISCA, Dziobak, kkisia, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Mam super przepis na sernik pieczony godzinę w 150 stopniach,pyszota i bardzo łatwy. Polecam wszystkim,moją córka piekła ma 13 lat :-)

anna maria, Magda*, BISCA, iwcia77, macduska, kkisia, Sabina, gosia7122, Aasiula, Arwena, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 8353 8354 8355 8356 8357 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ