35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwona powiedz, że żartujesz? Taki uraz i nie byliście na SORze????Iwone wrote:Dziewczyny nie wiem co robić. Mój starszy syn miał wczoraj wypadek na motorze. W drodze do szkoły nagle na pasy wtargnęła mu babka z wózkiem. On żeby im nic nie zrobić wywrócił się na drogę i uderzył głową w krawężnik. Kobiecie i dziecku nic się nie stało, troszkę kółko się zarysowało a jego poza kolanem i 4 literami strasznie boli głowa. Tabletki nic nie pomagają. Nie wiem czy jechać z nim na sor. Ci radzicie?
kapturnica, moremi, mamatrojki80, gosia7122, ComeToMeBaby, caffe, macduska, kkisia, Arwena, Sabina, Bozia3, Iwone, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Wiesz, ja ciągle widuję jak kobieta z wózkiem wpycha się na ulicę, wózek jak taran, tylko chyba nie pamieta że tam dziecko jest. Stąd ja tak do ogółu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 16:41
Aasiula, moremi, mamatrojki80, caffe, kkisia, Elfik, Arwena, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Hmm no a ja tez ciagle widuje jak nie jeden młodziak(i nie tylko) na motorze i w samochodzie zapomina ,ze zblizajac sie do przejscia ma obowiazek zwolnic widzac osobe zblizajaca sie do przejscia ..
Teraz tak jest "Człowiek człowiekowi wilkiem " i to napedza wszystkie konflikty wszędzie. Każdy ma prawo, każdemu się należy i to w każdym resorcie.moremi, Aasiula, Magda*, Iwone lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:To też
Teraz tak jest "Człowiek człowiekowi wilkiem " i to napedza wszystkie konflikty wszędzie. Każdy ma prawo, każdemu się należy i to w każdym resorcie.
Dlatego powinno byc tak jak w wiekszosci krajow europy. Jade autem lub czymkolwiek i jesli zblizam sie do przejscia a widze ludzi niedaleko to sie po prostu zatrzymuje bo mam taki zakichany obowiazek ..I po problemie..Sama jestem na tym punkcie przeczulona i widze nie raz jak ja sie zatrzymam przed przejsciem by piesi przeszli a obok mnie jakis kutas wielce spieszacy sie wyprzedza by przejechac..I tak z braku logicznego
myslenia rodza sie wypadki.Nie bronie nikogo ale róznie to jest na drodze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 16:46
moremi, Aasiula, gosia7122, Dziobak, kkisia, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Iwona powiedz, że żartujesz? Taki uraz i nie byliście na SORze????
kapturnica, Reni, Luna76, mamatrojki80, macduska, kkisia, iwcia77, Arwena, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Heretyczka wrote:dobre popołudnie
poszłyśmy wczoraj z koleżanka do greckej knajpy żeby podkład zrobić a potem do pubu, tam o 7mej jeszcze było pusto i myslałysmy że tak zostanie a o 10-11stej zrobiły sie tłumy, fajnie było, obgadałysmy pare lat niewidzenia sie, dziś obiad u nas , mąż zrobił schabowego bo ja nie byłąm w stanie, ona już w drodze spowrotem do Monachium, kto wie może sie tam kiedyś przeniesiemy, z jej opowiadań miasto jest fantastyczne, pracy dużo, ona jest radiologiem w szpitalu
teraz mnie głowa napierdziela ale warto byłomoremi, Heretyczka, iwcia77, BISCA, Sabina, Bozia3, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:A to mój mazurek z 2014
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e8c3484ca89.jpg
A w tym roku chetnie zrobię jeszcze pomarańczowego z przepisu Waci
Mój przepis na ciasto jest troszkę inny, ma drożdże tzw orzeszek drożdży czyli tyle ile orzech włoskianna maria, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
uffff, ukrecilismy pol zamrazary kielbachy.. mialam miec leniwa sobote, ale wyszla kulinatrna
a kotlety z piersi z kaczki sa zajebiste, niech sie wszystkie pogardliwe snoby szefy wypchaja- dodalam sliwki, tarte jablko i orzechy, podsmazylam na patelni krotko i dorciagnelam w piekarniku, bo ja surowego nienie i jamiii!
teraz len krzyczy "zalegnij i nie wychodz", ale bede twardaluby juz pytal, czy dam sie przekupic, zeby nie isc (jeszcze wiekszy len), ale nie ma zmiluj..
kapturnica, Heretyczka, Elfik, Dziobak, anna maria, macduska, kkisia, Aasiula, peppapig, moremi, BISCA, Sabina, gosia7122, Simba, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczynki- cycek juz prawie w normie- kapusta zadzialala
boli mnie minimalnie a Ivo pomog mi go odepchac
wy tu o ciastach ..slinka mi leci...a ja taki ciastowy niedorobek jestem... nic pojde kupie sobie babke wielkanocna w markecie...
milego sobotniego wieczoru na wypadek gdybynm juz sie nie pojawial dzis na forumDziobak, kapturnica, macduska, kkisia, anna maria, Magda*, ComeToMeBaby, Aasiula, caffe, peppapig, moremi, BISCA, Sabina, gosia7122, Iwone, Zofia8, Simba, ania.g, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhejka
wróciłam z trzema pąkami bazi,takich trochu innych ,bo na czerwonawych gałęziach i z pękiem krokusów,
zielenina kupiona i wszystko co potrzebne do zrobienia sushi,no to czeka mnie wyzwanie,jeszcze nigdy nie robiłam
a miałam w planie kupić po prostu maki ,a jako ze nie było wróciłam z zestawem do sushi
Aasiula, anna maria, Heretyczka, Dziobak, kkisia, BISCA, iwcia77, gosia7122, Zofia8, Simba lubią tę wiadomość
-
Stare sposoby dzialaja,fajnie ze Ci jest lepiejiwcia77 wrote:czesc dziewczynki- cycek juz prawie w normie- kapusta zadzialala
boli mnie minimalnie a Ivo pomog mi go odepchac
wy tu o ciastach ..slinka mi leci...a ja taki ciastowy niedorobek jestem... nic pojde kupie sobie babke wielkanocna w markecie...
milego sobotniego wieczoru na wypadek gdybynm juz sie nie pojawial dzis na forumAasiula, BISCA, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja wczoraj z forycja do domu wrocilam,krokus sa piekne
a Sushi nie lubie
Magda* wrote:hejka
wróciłam z trzema pąkami bazi,takich trochu innych ,bo na czerwonawych gałęziach i z pękiem krokusów,
zielenina kupiona i wszystko co potrzebne do zrobienia sushi,no to czeka mnie wyzwanie,jeszcze nigdy nie robiłam
a miałam w planie kupić po prostu maki ,a jako ze nie było wróciłam z zestawem do sushiMagda* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja mam jakies szczególne ciągoty do sushi teraz,i w ogóle wymyslam z jedzeniem
np hummus,ktorego uzywam jako dipu do surowych marchewek
no i oczywiscie ukochane ziemniaki-wchodza w kazdej wersji
ach,no i kupiłam jajeczka czekoladowe bez cukru słodzone steviaanna maria, BISCA, Dziobak, kkisia, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Duska daj prosze Jakis przepis na sernik,ale Taki co bym z nim nie miala wiekszych klopotow
anna maria, Magda*, BISCA, iwcia77, macduska, kkisia, Sabina, gosia7122, Aasiula, Arwena, ania.g, Mega lubią tę wiadomość