X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małż przyniósł mi do wyboru

samsung galaxy grand neo

sony xperia M2

co wziąć? jakieś opinie?
    boli mnie głowa, zajrzałam do netu na specygikację, ale nie ogarniam...

w sumie muszę zacząć Idzie robić więcej zdjęć, to chyba wypadnie na soniacza..hmm

kapturnica, Dziobak, Aasiula, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

co tam? jakieś nowości? nowe ciąże?

kkisia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się niedzielniepalmowo.
    Mnie pogoda oszukała. Rano blyskało słońce i wydawało się ze zdecyduje się wyjść.
    Wybrałam się w wiosennym płaszczu a ślońce powiedziało "a figę" i poszło spać. Jak ja zzzmarzzzłam! Brrrrr…

Miłej niedzieli.

kapturnica, Sabina, Mega, Aasiula, kkisia, Elfik, Mala79 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie awaria gazu w całym budynku ... od wczoraj wieczór
    ani się umyć ,ani ugotować ,nie wspomnę o ogrzewaniu
    włączyłam grzejnik ,ale chyba coś z nim nie tak bo się smaży i jakiś dym z niego idzie
    siedzimy prawie w kurtkach

mój dziś przyjeżdża ,to mnie ogrzeje ;D"
    tylko żeby z tego grzania pod kołderką ciąży nie było !!!

BISCA, mamatrojki80, macduska, Heretyczka, kkisia, Mega, MartaDidi, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas szaro i zimno, w całym domu bosko pachnie bigosem
    doberek

Mega, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elf, zalezy co mialas wczesniej. Ja mam Sony z, jestem super zadowolona. Megasny aparat, spory ekranik, a do tego dzwonic z niego mozna! ;-)

Mega, Elfik, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Układałyście puzzle przestrzenne?
    Kupiłam kulę ziemską i mieliśmy 2 ddni dłubania. Właśnie skonczyłam. Fajna zabawa. :-)

Sabina, Mega, Aasiula, kapturnica, kkisia, Dziobak, MartaDidi, Elfik, BISCA, moremi, Mala79, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kupiłam kulę ziemską i mieliśmy 2 ddni dłubania. Właśnie skonczyłam. Fajna zabawa. :-)
    Si, ja kiedyś ukladalam kulę ziemską, ale małą, szybko się z tym uporalam ;-)

macduska, Elfik lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ha!! A u mnie pogoda sie odbraziła i wyszło se pikne słonecko 8)

Mega opowiadaj jak Ci tam w tej nowej dżob idzie
    Jeszcze nijak ;) jeździłam cały tydzień na szkolenie do centrali, jutro idę do siebie na placówke i dopiero sie okaże czy sobie nie strzeliłam w kolano ta oferta. Moze na razie jestem zbyt przerażona ilością produktów i rzeczy, o których trzeba pamietać wiec nie myśle racjonalnie....dam sobie czas na ogarnięcie tego wszystkiego, bo po szkoleniu mam taki misz-masz w głowie ze szkoda gadać. Za duzo informacji i za szybko nam to chcieli przekazać... Ale za to ludzi poznałam super.

Heretyczka, Magda*, mamatrojki80, Aasiula, kapturnica, kkisia, macduska, Dziobak, MartaDidi, moremi, Elfik, BISCA, Arwena, ania.g, Mala79, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, Zofia8, Sabina, Parka, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A system dokumentowy maja taki ze ja pierdołę. Kazdy wniosek to najpierw wypełnianie papierowe a potem dopiero do systemu... Największy przyjaciel to kartka papieru, długopis i kalkulator ;) jak 30 lat temu ;)

Aasiula, kapturnica, kkisia, macduska, moremi, Elfik, Mala79, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, Zofia8, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ten by nie ułożył ;)
    http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Saudyjski-szejk-obala-teorie-Kopernika-Ziemia-sie-nie-obraca,wid,17275044,wiadomosc.html?

Mega, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niedzielnie... Pogoda do duszy, ale malego hartuje, w wozku spi na tarasie... nastala bloga cisza... Ewa, caly czas trzymam za Was kciuki, zeby nie bylo...

Mega, kkisia, moremi, Dziobak, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Mieszkam we FR na polnocy Lyonu. Nie mam PL sklepu w okolicy. Zaluje
    Mascarpone mniej, ale ricotta do serników. Ja i tak zawsze daję pół na pół, tylko już żadnego tłuszczu. Wychodzi bardziej kremowy. Można zrobić z samej ricotty, ale trzeba zmodyfikować trochę proporcje.

BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    U nas cudnie, słonecznie, ciepło. My po "spacerze". Głownie po sklepach, bo szukamy rowerka biegowego dla Małgosi. I kasku. Na pewno kupimy biegowy, ale ja się zastanawiam nad takim z bagażniczkiem, pedałami i drągiem do pchania, takim plastikowym ustrojstwem. Ten biegowy to nie dla mnie, bo musiałabym w jednej ręce Małgoskę do autobusu, a w drugiej rowerek. Tu na miejscu są tylko chodniki przy ulicach albo wertepy, więc niebezpiecznie. Na tym do pchania przynajmniej po osiedlu mogłabym pochodzić, może na plac zabaw podjechać, albo do sklepu. Jak trafie tani używany, to kupię :)
    Niesety mój wczorajszy ból głowy nie dość, że nie przeszedł po ibupromach i spaniu, to się przerodził w migrenę taką z mdłościami. O 5 rano się poddałam i wzięłam tryptan. Ale za to o 8 byłam już na nogach, bez bólu :)

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie pieczone serniki nie schodzą. Za to taki w największej, ogromnej tortownicy (30cm), na zimno, kończy się w jeden dzień (głównie mąz i syn pożerają). Czekam na jakieś owoce jagodowe, żeby rozpocząć sezon sernikowy, bo z mrożonych nie wychodzi taki ładny :)

Aasiula, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Cześć :)
    U nas cudnie, słonecznie, ciepło. My po "spacerze". Głownie po sklepach, bo szukamy rowerka biegowego dla Małgosi. I kasku. Na pewno kupimy biegowy, ale ja się zastanawiam nad takim z bagażniczkiem, pedałami i drągiem do pchania, takim plastikowym ustrojstwem. Ten biegowy to nie dla mnie, bo musiałabym w jednej ręce Małgoskę do autobusu, a w drugiej rowerek. Tu na miejscu są tylko chodniki przy ulicach albo wertepy, więc niebezpiecznie. Na tym do pchania przynajmniej po osiedlu mogłabym pochodzić, może na plac zabaw podjechać, albo do sklepu. Jak trafie tani używany, to kupię :)
    Niesety mój wczorajszy ból głowy nie dość, że nie przeszedł po ibupromach i spaniu, to się przerodził w migrenę taką z mdłościami. O 5 rano się poddałam i wzięłam tryptan. Ale za to o 8 byłam już na nogach, bez bólu :)

Rowerek biegowy polecam, moja 5,5 latka po biegowym rowerku wsiadła na dwa kółka i po prostu pojechała bez kija, dodatkowych kółek i innych "wynalazków" :-) dwa kółka ma opanowane od ubiegłego roku, w tym roku tak śmiga, że mi serce staje :-) biegowe rowerki super koordynację ruchową u dziecka rozwijają, u nas się sprawdziło, w tym roku mojego 4 latka na dwa kółka wsadzam :-)

moremi, Krakonka, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Mascarpone mniej, ale ricotta do serników. Ja i tak zawsze daję pół na pół, tylko już żadnego tłuszczu. Wychodzi bardziej kremowy. Można zrobić z samej ricotty, ale trzeba zmodyfikować trochę proporcje.

Dzieki :)

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie troche chwalenia:
    Rano zrobilam ten sernik od flei Nigeli - pyszny, za slodki , bomba kaloryczna, w przyszlosci zmodyfikuje na lzejsza wersje bo nawet dla najwiekszego lasucha - czyli mnie - za slodkiej.

Uwaga ! Do kola gospodyn :
    Zachecona wczorajsza dyskusja o magicznym urzadzeniu do mycia okien wybralam sie z mezem m.in. Do Jula.
    Pani namowila mnie do kupna urzadzenia ktore robi wszystko, myje do bialosci bez uzycia chemii i robi to sam - prawie. wiec zamiast tej elektrycz nej myjjki do okien I kupilam karchera parowego co mial za mnie wszystko zrobic . No i jakos za mnie nie nic a nic nie zrobil a ja padam . Zapier..... lalam caly dzien. fakt wygotowalam parą wszystko. mam nadzieje ze bakterie wybite. Dobrze myje podlogi kaflowe, lazienki - ale kible i zlewy i tak chemia trzeba traktowac. Nadaje sie do dywanow i wykladzin , umylam dwa okna( niestety porlerowac trzeba) w zasadzie mieszkanie ogarniete cale. Zostalo mi jeszcze kilka okien ale dzisiaj nie dam rady.

Ide dokonczyc buntut sup i potem deser!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 15:59

moremi, kapturnica, kkisia, Dziobak, ComeToMeBaby, Heretyczka, Krakonka, iwcia77, BISCA, macduska, Aasiula, Sabina, Bozia3, Arwena, Parka, Simba lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ten by nie ułożył ;)
    http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Saudyjski-szejk-obala-teorie-Kopernika-Ziemia-sie-nie-obraca,wid,17275044,wiadomosc.html?
    aaaahahahahahaaaaa spłakałam się :)

Mega lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu mam plamienie. Mam leżeć i odpoczywać.
    Juz sama nie wiem... Czy to może mieć związek z tym, że właśnie przypada termin @?

Aasiula lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 8361 8362 8363 8364 8365 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ