35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja córa 2 lata na nim śmigała, nawet się w przedszkolu na gimnastykę korekcyjną nie załapała, wymagali zaśw. od ortopedy czy dziecko jej potrzebuje, nie potrzebowała... chyba jest za mało pokraczna
Krakonka, Aasiula, kkisia, Zofia8, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Te Xlat temu pewnie bym nawet nie pomyslala,ze moze cos sie przytrafic teraz ze mnie sie zrobil schizol jakis
Pierdyle wole dmuchac na zimne a zajakis czas jeszcze pojezdze
Kupisz dziecku Hamaxa i będziecie razem śmigać
kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Te Xlat temu pewnie bym nawet nie pomyslala,ze moze cos sie przytrafic teraz ze mnie sie zrobil schizol jakis
Pierdyle wole dmuchac na zimne a zajakis czas jeszcze pojezdze
Właśnie sobie to samo pomyślałamTe x lat temu goniłam w 7 miesiącu po rusztowaniach na budowie, na samym początku plamiłam i nie leżałam (nie było internetu, żeby się dowiedzieć), nosiłam paczki książek na 4 piętro i w ogóle nawet mi przez myśl nie przeszło, że grzeszę.
A przy Małgosi byłam dużo, dużo ostrożniejsza. Też się bałam na rower, starałam się nie dźwigać no i brałam magnez, żelazo, to rozkurczowe... Ale ciąże miałam fizycznie super, a po cesarce wstałam dużo szybciej, niż te 14 lat wcześniej.
kapturnica, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnymoremi wrote:Znowu mam plamienie. Mam leżeć i odpoczywać.
Juz sama nie wiem... Czy to może mieć związek z tym, że właśnie przypada termin @?
Ja w pierwszej ciąży tak miałam, zanim się dopchałam do lekarza przeszło samo. Leż i odpoczywaj. :-*Sabina lubi tę wiadomość
-
Dobra, mam leżeć, nie napinać mięśni, nie podnosić ciężarów. To która madra mi powie jak się wysrać bez napinania mięśni? Przy zatwardzeniu?
iwcia77, Heretyczka, macduska, Aasiula, Elfik, kapturnica, kkisia, Mega, Sabina, Dziobak, ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, Arwena, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Dobra, mam leżeć, nie napinać mięśni, nie podnosić ciężarów. To która madra mi powie jak się wysrać bez napinania mięśni? Przy zatwardzeniu?
megan8, Aasiula, kapturnica, kkisia, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Dobra, mam leżeć, nie napinać mięśni, nie podnosić ciężarów. To która madra mi powie jak się wysrać bez napinania mięśni? Przy zatwardzeniu?
Może myśl pozytywnie... Afirmuj...
moremi, Simba lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnymoremi wrote:Dobra, mam leżeć, nie napinać mięśni, nie podnosić ciężarów. To która madra mi powie jak się wysrać bez napinania mięśni? Przy zatwardzeniu?
Nie wiem, może tą... Siłą woli?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 17:08
moremi, Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Morka, a kawa z mlekiem na czczo nie działa?
Mleko gotowane, kawa moze być zbozowa.
Na mnie działa zawsze.
Bigosu i ogórków kiszonych nie znoszę, a pijąc olej prędzej bym się wyrzygała.
Nie ma to jak gowniany temat na niedzielęmegan8, iwcia77, Aasiula, macduska, kapturnica, kkisia, Zofia8, Sabina, Mega, Dziobak, ComeToMeBaby, malgos741, Arwena, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Znowu mam plamienie. Mam leżeć i odpoczywać.
Juz sama nie wiem... Czy to może mieć związek z tym, że właśnie przypada termin @?Przez 3 miesiace miala okres i nie wiedziala ze jest w ciazy no bo okres był.Wiec moze cos jest na rzeczy...
Odpoczywaj duzotak jak kazali .
iwcia77, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny